seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا میخندیم ولی به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ اون دو تا وسطی که بالا هستن پسرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا میخندیم ولی به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ اون دو تا وسطی که بالا هستن پسرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اوهوم من یکی دو نفر این شکلی شو تو اتوبوس دیدم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ اوهوممن یکی دو نفر این شکلی شو تو اتوبوس دیدم آدم عجب چیزایی میبینه به خدا... تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره... 6 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ آدم عجب چیزایی میبینه به خدا... تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده