رفتن به مطلب

زیر ابرو برداشتن پسرها

ارسال های توصیه شده

xz4w4n3hc6jpl3ulvpr.jpg

هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا می‌خندیم ولی

به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟

به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟:ws28:

اون دو تا وسطی که بالا هستن پسرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 144
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

xz4w4n3hc6jpl3ulvpr.jpg

هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا می‌خندیم ولی

به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟

به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟:ws28:

:ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوهوم

من یکی دو نفر این شکلی شو تو اتوبوس دیدم

آدم عجب چیزایی میبینه به خدا...

تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره...:w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
آدم عجب چیزایی میبینه به خدا...

تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره...:w58:

:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...