کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نه اینکه حتما اینطوری باشه نه ...ممکنه از خیلی از مردهای به ظاهر مرد و زخمت هم مردتر باشه اما خب تمایلات و دغدغه های فکری و شخصیتی روی پوشش و ارایش افراد تاثیر میذاره مثلا من هیچ وقت ندیدم یه زن تحصیلکرده مثلا استاد دانشگاه که در حال چاپ کتابه و چهار تا دانشجو هم زیر دستش پژوهش میکنن به فکر گونه کاشتن یا پیروی از طرح های جدید مارک های معروف بازار باشه ممکنه پیش بیاد هاا ولی خب خیلی بعیده! نیست؟! گل گفتی فروغ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ به من مربوط نیس ملت چکار می کنن و چطور می گردنایشششششششششششششش:viannen_38: اصلا به تو چه ربطی داره . این امضاتو درست کن! اندازه 5 تا پست امضا داری! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من مرتب کردن مشکلی نداره مثلا آدم میشناسم که شاید هر تار ابروش به 2 سانت برسه اگه کوتاه نکنه بنده خدا مثل این پیر مرد چینی ها میشه که 2000 سال تو غار مشغول تمرینات سخت کنگفو بودن و تازه اومدن بیرون میشه اما اگه بخوای زیر ابرو برداری و نازک کنی و ... :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اصلا به تو چه ربطی داره . این امضاتو درست کن! اندازه 5 تا پست امضا داری! چیکار امضاش داری؟ امضا به این با حالی بخصوص قسمت دوم که تازه اضاف کرده ..... امروز به چشم دیدم که چه شوری بود ... به به 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ والا خوشگلی فقط واسه زن نیست!! اگه با این کارقیافشبهتر میشه خوب بر داره آسمون که به زمین نمیاد!!!! ۲تا دونه ابرو دیگه اینهمه تفکرو بده خوبه نداره!!!!! اونی هم که بر نمیداره خوب بر نداره! یه چیز کاملا سلیقهایه.. در هر صورت به خودش مربوطه ابروی خودشه!! به ما چه! 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من از دست دخترایی که جرئت ندارن بدون آرایش پاشونو از خونه بیرون بذارن هم شاکی میشم...وای به حال مردایی که هر هفته بخوان برن آرایشگاه واسه پیرایش گیسوانشون... آره خوب. این به اعتماد به نفس بر میگرده . اون چیزی که ماها نمیپسندیم عدم اعتماد به نفس هست . به من مربوط نیس ملت چکار می کنن و چطور می گردنایشششششششششششششش:viannen_38: میدونی خیلی باحالی و من خیلی دوست دارم خب درصد مشکل تو این قبیل مردا بیشتره واقعا...حالا بماند که کلا همه این روزا پر از کمپلکس روانی ان... نه دیگه من قبول ندارم که درصد مشکل تو اونا بیشتره نه اینکه حتما اینطوری باشه نه ...ممکنه از خیلی از مردهای به ظاهر مرد و زخمت هم مردتر باشه اما خب تمایلات و دغدغه های فکری و شخصیتی روی پوشش و ارایش افراد تاثیر میذاره مثلا من هیچ وقت ندیدم یه زن تحصیلکرده مثلا استاد دانشگاه که در حال چاپ کتابه و چهار تا دانشجو هم زیر دستش پژوهش میکنن به فکر گونه کاشتن یا پیروی از طرح های جدید مارک های معروف بازار باشه ممکنه پیش بیاد هاا ولی خب خیلی بعیده! نیست؟! در مورد گونه کاشتن و ...... که نمیدونم . اول بگویم من چهره طبیعی هر فردی رو خیلی دوست دارم . ولیییییییییییییییییییییییییی اصلا هم مخالف عمل های زیبایی یا هر چیزی که باعث زیباتر شدن بشه نیستم و اصلا این مساله رو به شخصیت افراد ربط نمیدم . (البته دبگه تا حد نرمش ها .نه اونیی که ناهنجاری محسوب میشه ). 6 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بعضیا ک ابروشون پاچه بزیه باید بردارن دیگه درسته مردی گفتن زنی گفتن ولی وقتی ابروی طرف داره میره تو چشمش دیگه بحث این حرفا نیست بعضیام ک ب صورتشون نمیاد کلا وای خدانکشت روزعاشورامردم ازخنده 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اصلا به تو چه ربطی داره . این امضاتو درست کن! اندازه 5 تا پست امضا داری! امضام هم به کسی مربوط نیس 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ والا ما فعلا هرچی تو جامعه دیدیم الکثافه من الایمان بوده.هرچی ریش ها پشمالو تر و پیشانی ها سیاه تر و لباس ها یقه بسته تر، به ملکوت هم نزدیکتر. مگه مانکن میبینی که ابرو برداره،جیگر بشه؟ اصلا بامصداق کارنکن مادینمون قشنگترین دینو تمیزترینه ولی متاسفانه همه اشتباه فهمیدنش 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اصلا بامصداق کارنکنمادینمون قشنگترین دینو تمیزترینه ولی متاسفانه همه اشتباه فهمیدنش آخه چطور میشه همه اشتباه فهمیده باشن 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ امضام هم به کسی مربوط نیس بابا خب کوچیکترش کن! به پست های تو که میرسم 6 بار باید اسکرول موس رو بچرخونم تا امضات رد بشه. 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اصلا بامصداق کارنکنمادینمون قشنگترین دینو تمیزترینه ولی متاسفانه همه اشتباه فهمیدنش چه جوری باید بفهمنش همه؟ مگه واسه این نیست که یه عده ازش پیروی کنن خوب از رو همین افراد باید به یه سری نتیجه ها رسید دیگه . 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ حالا یعنی الان این مردایی که از ظاهرشوم مثلا مردی میباره خیلی مردن و تکیه گاهی برا زن هستن تکیه گاهت خودت باش فدات شم افرین مگه تکیه گاه بودن به ظاهره؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا کمکم کن از روی ظاهرادما پی به شخصیت و باطنشون نبرم 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ چه جوری باید بفهمنش همه؟مگه واسه این نیست که یه عده ازش پیروی کنن خوب از رو همین افراد باید به یه سری نتیجه ها رسید دیگه . از روی قران کتاب داریم دیگه البته نه هرکتابی چون انحراف زیاده پیروی کننده ها اکثرا دچار انحرافن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا خب کوچیکترش کن! به پست های تو که میرسم 6 بار باید اسکرول موس رو بچرخونم تا امضات رد بشه. خب بچرخون چی میشه دستات لاغر میشن انگشتاتم شکل انگشتای پیانیستا کشیده و خوش فرم میشه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه مراجع گرانقدر تقلید نواندیش زیر ابرو بر می دارم البته ضایع بازی در نمیارم 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه مراجع گرانقدر تقلید نواندیش زیر ابرو بر می دارم البته ضایع بازی در نمیارم من چرا فک میکردم تو بچه مثبتی؟؟؟از این تیپ طلبهای ها!!!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه مراجع گرانقدر تقلید نواندیش زیر ابرو بر می دارم البته ضایع بازی در نمیارم تو مایه ننگ اسلام و مسلمینی. رجمت واجب است...... :zadan: 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه مراجع گرانقدر تقلید نواندیش زیر ابرو بر می دارم البته ضایع بازی در نمیارم خب علی جان برای چی اینکا رو میکنی؟ در حد مرتب کردنه یا نازک کاری و این حرفا ؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من چرا فک میکردم تو بچه مثبتی؟؟؟از این تیپ طلبهای ها!!!! ینی الان دیگه بچه مثبت نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده