رفتن به مطلب

زیر ابرو برداشتن پسرها

ارسال های توصیه شده

سلام

دوستان نظرتون درباره پسرایی که زیر ابرو برمیدارن چیه ؟

هدفم از زدن این تاپیک توهین به این افراد و یا زیر سوال بردن این کار نیست . فقط میخوام نظرتونو درباره این کار بگید، آیا این کارو تایید میکنید ؟

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 144
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم خوبه.

حتما خیلی از دخترها خوششون میاد که اینها هم براشون چنین کاری میکنند.

تا تقاضایی نباشد، شک نکنید عرضه ای در هیچ جامعه ای رخ نمیده.

• Like 13
لینک به دیدگاه
به نظرم خوبه.

ههههههههه نه بابا ولی یه وقت میبینی طرف خیلی قیافش بایه کوچمولو برداشتن خوشگل میشه خب به نظرم ایرادنداره النظافت من الایمان

• Like 5
لینک به دیدگاه

بعضیا ک ابروشون پاچه بزیه باید بردارن دیگه

درسته مردی گفتن زنی گفتن ولی وقتی ابروی طرف داره میره تو چشمش دیگه بحث این حرفا نیست بعضیام ک ب صورتشون نمیاد کلا

• Like 9
لینک به دیدگاه
ههههههههه نه بابا ولی یه وقت میبینی طرف خیلی قیافش بایه کوچمولو برداشتن خوشگل میشه خب به نظرم ایرادنداره النظافت من الایمان

والا ما فعلا هرچی تو جامعه دیدیم الکثافه من الایمان بوده.

هرچی ریش ها پشمالو تر و پیشانی ها سیاه تر و لباس ها یقه بسته تر، به ملکوت هم نزدیکتر.

مگه مانکن میبینی که ابرو برداره،جیگر بشه؟ :banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه

بعضی ها خب واقعا لازم دارن...

برداشتن مثل یه دختر خوب نیست واس پسرا ولی مرتب کردن و تمیز کردن که مشکلی نداره:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

پیرایشش یعنی مرتب کردنش مشکلی نداره به خصوص اگه مثل ابروهای امام راحل باشه :w16:

اما این جوری پسرهای الان ابرو برمیدارند عین دخترها من که اصلا نمیپسندم...

• Like 18
لینک به دیدگاه

پارسال یه متنی خوندم در موزد اینکه زن های انگلیسی از مردهایی که شباهت بیشتری به زن ها دارند، بیشتر خوششون میاد.

تو ایران نمیدونم!

• Like 12
لینک به دیدگاه
پیرایشش یعنی مرتب کردنش مشکلی نداره به خصوص اگه مثل ابروهای امام راحل باشه :w16:

اما این جوری پسرهای الان ابرو برمیدارند عین دخترها من که اصلا نمیپسندم...

منم با این نظر موافقم . وقتی یکی ابروهاش خیلی پخش و پلاس برای مرتب کردنش هیچ اشکال نداره . به نظرم اصلا بد نیست . خوب هم هست .

ولی چهره های زنونه به نظرم جالب نیست . :w02:نمیپسندیم

• Like 9
لینک به دیدگاه

من به شخصه متنفرم از مردی که به این مسائل حتی فکر هم بکنه...

اصلا هم به خاطر عرف و این چیزا نمیگم...

مرد باید به یه زن احساس تکیه گاه بودن بده...این تو ظاهرشم باید مشخص باشه...

• Like 17
لینک به دیدگاه
به نظرم خوبه.

خب همش که به خاطر تقاضای دخترها نیس و همه پسرها هم برای رضای دل دخترا این کارو نمیکنن :ws37:

کلا میخوام بگی خودت تایید میکنی این کارو یا نه ؟ حاضری خودت ابروهاتو برداری؟

--------------------------------------------------------------------------------------

اونجوری که ابروها انقدر بلنده که میره تو چششون خب همه اتفاق نظر دارن که باید برداشته بشه و تقریبا مشکلی هم از نظر اخلاقی نداره، ولی منظور من اینه که مثلا یکی ابروهای معمولی داره و هیچ مشکلی هم نداره، ولی میاد به شکل دلخواهش در میاره، نازک و کشیددددده .... یا تأتو هم میکنه :banel_smiley_4: خوشتون میاد یا نه ؟ :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب همش که به خاطر تقاضای دخترها نیس و همه پسرها هم برای رضای دل دخترا این کارو نمیکنن :ws37:

من خودم کلا از آرایش بدم میاد.

حالا چه مرد انجامش بده چه زن.

نظافت و پاکیزگی هم کلا بحثش با آرایش جداست.

• Like 6
لینک به دیدگاه

اونجوری که ابروها انقدر بلنده که میره تو چششون خب همه اتفاق نظر دارن که باید برداشته بشه و تقریبا مشکلی هم از نظر اخلاقی نداره، ولی منظور من اینه که مثلا یکی ابروهای معمولی داره و هیچ مشکلی هم نداره، ولی میاد به شکل دلخواهش در میاره، نازک و کشیددددده .... یا تأتو هم میکنه :banel_smiley_4: خوشتون میاد یا نه ؟ :banel_smiley_4:

چندشه...:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
من به شخصه متنفرم از مردی که به این مسائل حتی فکر هم بکنه...

اصلا هم به خاطر عرف و این چیزا نمیگم...

مرد باید به یه زن احساس تکیه گاه بودن بده...این تو ظاهرشم باید مشخص باشه...

حالا یعنی الان این مردایی که از ظاهرشوم مثلا مردی میباره خیلی مردن و تکیه گاهی برا زن هستن :w58:

تکیه گاهت خودت باش فدات شم :ws3::w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
حالا یعنی الان این مردایی که از ظاهرشوم مثلا مردی میباره خیلی مردن و تکیه گاهی برا زن هستن :w58:

تکیه گاهت خودت باش فدات شم :ws3::w02:

این ذات زنه...دوست داره ساپورت بشه...

ازون مردا که میگی نداریمااااااا...نسلشون منقرضه...:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پارسال یه متنی خوندم در موزد اینکه زن های انگلیسی از مردهایی که شباهت بیشتری به زن ها دارند، بیشتر خوششون میاد.

تو ایران نمیدونم!

منم یه جا خونده بودم تو دنیای مدرن و کشور های پیشرفته با توجه به افزایش امنیت اجتماعی زنان، زنها دیگه مثل قبل تمایلی به مردهایی که از لحاظ فیزیکی خیلی مردونه و قوی هستند ندارند شاید چون نیازی مثل سابق حس نمیکنند که وجود چنین مردهایی برای حمایت و امنیتشون لازم باشه

کاملا علمی -اجتماعی پرداخته بود به موضوع...میگفت واسه همین زنها دارند بیشتر به سمت مردهای ظریفتر و نه چندان زخمت گرایش پیدا میکنند

• Like 8
لینک به دیدگاه

--------------------------------------------------------------------------------------

دلم ضغف میره رسما :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم تمیز کردن با برداشتن خیلی فرق داره.....

تمیز کردن ابرو پیرایشش هست...مثله موی سر که ماهی یا سالی یک بار میرن سلمونی و موهاشونو مرتب میکنن ابرو هم همون حالت رو داره...البته اگه واقعا نیاز داشته باشه...

اما برداشتن ابرو،اینکه بهش حالت بدی و باریکش کنی برای یه پسر واقعا زشته...من خودم به شخصه از پسرای اینجوری خوشم نمیاد که ابرو برداره

• Like 5
لینک به دیدگاه

ما به تنهایی ستون دین و تکیه گاه یک ملتیم.

بی خود ملت را منحرف نکنین. :zadan:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...