Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ آخرین مهلت ارسال نوشته فردا تا ساعت 12 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ آخرین مهلت ارسال نوشته فردا تا ساعت 12 زمانش خیلی کم بود و درست موقع تحویل پروژها 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من چقدر دوست دارم شرکت کنم هرشب میشینم مداد دستم میگیرم تامیام فکر کنم خوابم برده از صب میرم کتابخونه تا شب...نمیشه تا شنبه تمدیدش کنین؟ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ چه گذشت به این شار نوشت....؟ دیگه اطلاع رسانی نشد.... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ چه گذشت به این شار نوشت....؟دیگه اطلاع رسانی نشد.... ممنون از تذکر به جاتون. دوستانی که مطلب فرستادند توجه داشته باشند. همه ی مطالبی که فرستاده بودند رو دوباره بفرستند. فقط هم به Neutron بفرستند. ممنون. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تکلیف این مسابقه چی شد بالاخره؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ تکلیف این مسابقه چی شد بالاخره؟ متاسفانه این مسابقه به علت کم بودن شرکت کننده ها کنسل شد. (3 نفر) 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ منم میخواستم شرکت کنما ولی خب به وقتش نرسیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده