رفتن به مطلب

آخه برا چی این همه دروغ ؟؟!؟!؟!

ارسال های توصیه شده

اخ اخ دو تا چیز منو تو این ملت خیلی زجر میده..اولیش این که همه میگن من اصلا اهل دروغ نیستم...دومیش اما جالب تره این که میگن دروغ تا زمانی که به کسی آسیب نرسونه عیب نداره...

• Like 6
لینک به دیدگاه

فروشندگان ایرانی ، تا زمانی که پولی بهشون ندادی باهات خوب حرف می زنن و هی چاکرم مخلم می کنن ، به محض اینکه پولشون رو گرفتن می شن دشمن خونی آدم !!

متاسفانه اکثر ایرانی ها فقط اسمشون مسلمونه ، به جرات می تونم بگم بیش از 70 درصد از ما ایرانی ها اخلاقیات رو به راحتی فدای دنیا می کنیم :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فروشندگان ایرانی ، تا زمانی که پولی بهشون ندادی باهات خوب حرف می زنن و هی چاکرم مخلم می کنن ، به محض اینکه پولشون رو گرفتن می شن دشمن خونی آدم !!

متاسفانه اکثر ایرانی ها فقط اسمشون مسلمونه ، به جرات می تونم بگم بیش از 70 درصد از ما ایرانی ها اخلاقیات رو به راحتی فدای دنیا می کنیم :sigh:

موافقم اسم مملکتمون اسلامیه

بابا اسلام فقط مقدس بازی ظاهری نیس بخدا

اخلاق انسانیت مهمشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
اخ اخ دو تا چیز منو تو این ملت خیلی زجر میده..اولیش این که همه میگن من اصلا اهل دروغ نیستم...دومیش اما جالب تره این که میگن دروغ تا زمانی که به کسی آسیب نرسونه عیب نداره...

به اسم دروغ مصلحتی سر مردمو شیره می مالن !

سپاس:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافقم اسم مملکتمون اسلامیه

بابا اسلام فقط مقدس بازی ظاهری نیس بخدا

اخلاق انسانیت مهمشه

خب بابا بندازین دور این صورت چرکین رو :ws3:

همون اخلاق انسانی خودش تموم چیزا رو توش داره

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب بابا بندازین دور این صورت چرکین رو :ws3:

همون اخلاق انسانی خودش تموم چیزا رو توش داره

چرا؟چرابخاطر مصداق دروغین باید اصولمونو زیر سوال ببریم؟

راحتتربگم

چرابخاطراینکه ادمای دوروبرمون اسلام رو خراب کردن شمامیگید مااونو به کل کناربذاریم؟

لینک به دیدگاه
ممنون دوست عزیز. ولی چون این تاپیک نسبت به قبلی بیشتر جلو رفته قفل یا حذف نمیشه. :icon_gol:

خواهش میشه .

من اینو واسه تکراری بودن نذاشتم که تاپیک حذف شه . اصلا :ws3:

دیروز که بیکار بودم و تو تالار آزاد میچرخیدم . دقت کردم افکار ماها خیلی تکراری هست . یعنی دوره ای هست . تو هر دوره ای درگیری های مشابه داریم . تقریبا اکثر تاپیک ها بیشتر از 3 بار تکرار میشه . حالا هر کدوم با بیان ها مختلف .

برام خیلی جالب بود که چه دغدغه های مشترکی و چه بیان های مختلفی داریم . :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا؟!

نمی دونم!

فقط میدونم میخوان پشت نقاب دروغ خودشون رو بهتر از آنچه هستند جلوه بدن! :ws37:

اینقدر هم افتحار می تونن که تونستن یه دروغ توپ بگن :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلا دروغ مثل ریگ ریخته

جداازمسولین که ماشالا.......

همین ادمای معمولی یکی نیس بگه بدبخت اخه این دروغات چه به دردت میخوره که میگی؟نه یک سود مالی داره نه اخروی

چراااااااااا؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...