*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ لینکشم بذار عزیزم. مرسی ویرایش شد 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ لینک تاپیکهاتون فراموش نشه لطفا. ما رو از دیدنشون محروم نفرمائید. لینک لینک لینک لینک تاپیکهاتونم بذارید. گذاشتم 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من هیچ چیز مفیدی اینجا نداشتم فقط فقط تخصصم تو اسپم بوده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منم اگر دیدم کدومشون خوبه حتما میام خدمتتون 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من فکر کنم فقط یه تاپیک داشتم اونم تولد بابا میلیم بود...اونم دیر زدم...مریم تاپیک زده بود همه رفتن اونجا کلا علاقه ای به تاپیک زدن ندارم... به علاوه تاپیک واسه کسی خوبه که بتونه بیاد تو بحث هایی که تو تاپیکش تشکیل میشه شرکت کنه...من خیلی وقتا اصلا حوصله ندارم بیام انجمن...بعد این خوب نیست مهمون دعوت کنی خودت نباشی... 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ الان داشتم نگاه ميكردم به تاپيكايي كه زدم ()شايد سر جمع دو سه تا تاپيك تو تالار آزاد بيشتر نزده باشم در عوض كلي مطلب تو تالار تخصصي هاي مورد علاقم زردم :hapydancsmil:چيه خوب مطالبم همه بار علمي تخصصي داره به نظرم بهترين تاپيك اوني هست كه بيشترين استقبالو داشته باشه مهم اين نيست كه از نظر معيارهاي ذهنيه خودم كدوم قشنگ تره مهم اينه كه دوستان كدومو بيشتر دوس داشتن فكر ميكنم اين تاپيك بود ميگم دوس داشتن چون تو تالار تخصصي متاسفانه كمتر تاپيكي مورد استقبال واقع ميشه دراكولا در شمال ديده شد( آن هم به تعداده زياد)!!!! 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیکای تخصصی هر کدومشون می تونن یه جوری مفید باشن ولی به نظرم بیشتر اینا بودن معماری روز [h=3]تراشه های کانسپتچوال[/h][h=3]دتایلهای ساختمانی[/h] 8 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ بیشتر تاپیکای من توی تالار خانواده بوده و بحثاشون پیرامون خانوده ان ! ام فکر کنم بهتریش این باشه که توی تالار آزاد زدم مراسم تشییع جنازه ی یکی از همکاران ! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من 426 تاپیک از اولین حضورم تا الان تو این انجمن استارت کردم که اونایی رو که دوست دارم رو معرفی میکنم. ببخشید اگر تعداد زیادی رو معرفی میکنم. اینارو خیلی دوست دارم: کافه دیزاین قدیم انجمن شهرسازان مرده من گوساله ام - کمیک استریپهای بزرگمهر حسین پور درک کاریکاتور اینام بد نبودن: شما ، رئیس جمهور! جامعه نخبه کش ... یک داستانک - یک برداشت دو کلام در رابطه با همه چیز دانی ما! تئوری "سی مرغ" آسیب شناسی تعصب چند سوال خودمانی از ایرانی های عزیز، با هر تفکری با هر مذهبی! میزگرد مهارت - چگونه میتوان جزو 10 درصد برتر در حوزه ی رشته و حرفه ی خود شد؟ همش تقصیر اسکندر و عربا و مغولا و انگلیس و آمریکا و حکومتمونه! ریشه یابی استبداد در ایران (1) قدتو کم میکنم تا هم قدت بشم... ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمون رو بیل میزدیم 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فکور جان کاش دونه دونه از بچه ها تشکر نمیکردی و لینکها پی در پی بود؛ حالا که اینجوری نشده لطفا اسامی و لینکهاشون رو تو پست استارت بزار من 80 و خورده ای تا تاپیک زدم ولی این رو بیشتر دوست دارم عروس زیبای من، من رو ببخش... 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من فقط 40 تا تاپیک زدم [h=3][/h] این یکی فکر کنم بهترین باشه بین همشون : [h=3]بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس[/h] ********************************* ولی من این دو تا تاپیکمو دوست دارم: [h=3] نقاشی با paint[/h] [h=3]گالری عکاسی ونوس d:[/h] [h=3][/h] لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من همه تاپیکایی که زدم رو دوست داشتم چون همشون موضوع های مورد علاقم بود...هنر...دکوراسیون...آرایش ولی خب اینارو خیلی دوست دارم: * Eye Makeup ... آرایش چشم،سایــــــه * * Nail Art ... مانیکور،مدل لاکــــ * وصد البته •·.·´¯`·.·• رويـــاي سپيـــد •·.·´¯`·.·• 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ [h=3]فریدون فروغی (زندگینامه، آثار، خاطرات و...)[/h] 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فکور جان کاش دونه دونه از بچه ها تشکر نمیکردی و لینکها پی در پی بود؛ حالا که اینجوری نشده لطفا اسامی و لینکهاشون رو تو پست استارت بزار من 80 و خورده ای تا تاپیک زدم ولی این رو بیشتر دوست دارم عروس زیبای من، من رو ببخش... سلام داداش. من الان با استفاده از موبایل وصل میشم و امکان اینکه اسامی و لینکهاشونو تو پست استارت بذارم برام مقدور نیست. سعی میکنم در فرصت های اتی حتما به سفارش شما عمل کنم. شرمنده داداشی. 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من کلن 5 تا تاپیک زدم.... دوتاش ادغام شده...:دی دوتای دیگه عکساش پریده....:icon_pf (34): یکی دیگه رو هم در قبال دریافت تیشرت تو تالار معدن زدم....:icon_pf (34): اما تاپیک معرفی اسکار نیمایر رو خیلی دوست دارم....چون همشو خودم تایپ کردم.... عکسهاشم با دردسر جمع کردم....اما الان پریده...دوباره آپ میکنم عکسارو.... اسکار نیمایر... یه تاپیک دیگه هم هست من استارت نکردم....اما پستهای اولش پاک شده استاتر من شدم..تاپیک پرطرفدااری هم هست.. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من از 230 تا تاپیکی که زدم چندین تاش که بخاطر تکراری بودن بسته شد وغیراز تخصصیهای مربوط به رشته قبلیم این چندتاشو دوست داشتم...... ازکسانیکه............... چرا چشم چرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عشق یکطرفه: کسی را دوست دارید که دوستتان ندارد؟ این هم کارههای خودمه که خیلی دوسشون دارم هنرهای من .......... یاد جوونیها بخیر 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ همشون مثه بچه هام میمونن نمیتونم یکشو انتخاب کنم 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ همشون مثه بچه هام میمونن نمیتونم یکشو انتخاب کنم احساس قشنگی است. منم قبلا داشتم. ولی . . . . . 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ احساس قشنگی است. منم قبلا داشتم. ولی . . . . . ولی چی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده