رفتن به مطلب

عشق های مجازی (تعاریف ، آسیب شناسی، هشدارها و...)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام الهه خوبی:ws3:

تو این جا چی کار میکنی:4564:

سلام.آخ جون حواست نبود بگی الهام:ws3:

مرسی.تو خوبی؟

این اشک شوقه یا ناراحتی؟:w58::ws3:

لینک به دیدگاه

من که کلا با اعتماد کردن بیجا در نت مخالف هستم...

:hapydancsmil:

الان حدود 10 ساله که از اینترنت استفاده میکنم بجز به یک نفر به هیچکسی اعتماد نکردم... البته هنوزم بهش اعتماد دارم :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یکسری علاقه های خاصی معمولا توی دنیای مجازی پیش بیاد.

علایقی که توام با خیال پردازی هایی هم در دنیای واقعی هست.

حال این علایق میتونند،انگیزه های جسمی داشته باشن یا انگیزه های روحی.

در دنیای مجازی،معمولا افراد از نظر عاطفی جذب دو گروه مختلف از شخصیت ها میشن:

1- شخصیت های کاریزماتیک و محبوب،که اکثرا دوستشون دارند چه به خاطر فن بیان و نوشته هاشون چه به خاطر اخلاق و نحوه برخوردشون.

معمولا بیشتر دخترها و کمتر پسرها جذب این افراد میشن و باهاشون صمیمی میشن.

2- شخصیت های فریبکار و سوء استفاده گر، که با دروغ و نیرنگ سعی در فریب دارند و بیشتر هم از ناحیه پسرها رخ میده،یعنی یکسری از پسرها سعی میکنند با این روش دل یکسری از دخترها را به دست بیارن.

• Like 17
لینک به دیدگاه

خدارو شکرانه هیچ وقت به این چیزا دل نبستم چون میدونم از اول همش پوچه و به دوستان توصیه میکنم هیچ وقت حتی موقعی که احساس کردین تنها فرد روی کره ی خاکی هستین که کسیو نداره اینکارو نکنن! البت همیشه بد نیست اما از صددرصد 95 درصدش پوچه!

یکی از دوستای من با یکی دوست شد رابطه ی خوبی هم داشتن تا اینکه طرف با دیوونه بازیاش همه چیزو خراب کرد یه دوستیم داشت که یک احمق به تمام معنا بود اونم خودشو انداخت وسطو تو کاره اینا دخالت کرد با فوضولی های بیجاش کار دوستمو بدتر کرد رابطشون کاملا بهم خورد تا اینکه یه سو تفاهمی پیش اومد طرف فک کرد منظور دوست من به اونه رفت به دوسته دیوونش گفت این پاپیچ من شده دوستشم عین خروس جنگی پرید به دوستم که چرا ولش نمیکنی چرا گیر دادی بهش دوست منم که خیلی مظلومه هیچی بهش نگفت ولی اون پسره و دوستش غافل ازین بودن که دوست من خیلی وقت بودو اونو فراموش کرده بود و حتی دیگه اونو حسابش نمیکرد!

ولی با این حال خیلی بهش برخورد وقتی اون دختره ی روانی اونطوری بهش گفت:hanghead:

پ.ن:اگه زمانی دستم به اون دختره برسه همچین میزنمش که له بشه و همینطور دوسته کودنش!

• Like 11
لینک به دیدگاه

من تجربش کردم!

من از اصن ازین رابطه ها خوشم نمیومد به نظرم بچه بازی بود! یجورایی مثِ خاله خاله بازی! :دی

ولی یکی اومد ، هی اومد، هی اومد....که دیگه آخرش گول خوردم! و جالبش اینجاست من کاملا ازون شخص متنفر بودم!:w58:ولی گول خوردم دیگه!!!

و خیلی ناگهانی از هم دور شدیم!

قصه ماهم تموم شد!:ws37:

• Like 13
لینک به دیدگاه

هرچیزی step by step داره

دوستی مجازی یعنی زندگی با ایده ال ذهنی خود

ولی به نظرم تو دنیایی که مردم جلو چشت بهت دروغ میگن اعتماد کردن به ادمای نتی یا مجازی خیلی احمقانه هس

اما انسانیت مرزی برای رشد نداره

پس نباید خودمونو محدود کنیم ذهن و روح نباید محدود بشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

کلا اول تا اخرش ضرره

فقط و فقط وفقط ضرر

نادر اتفاق میفته که مشکلی پیش نیاد که انقد هم کم هست این نوادر که ارزش ریسک نداره

• Like 9
لینک به دیدگاه

عرض کنم خدمت شما

خوب همه چیز قدم به قدم پیش میره؛ تو دنیای مجازی نسیت به واقعی عشق خیلی دیر صورت میگیره، چون به اعتقاد من عشق واقعی (شایدم تو پسرها) بیشتر جنبه س.ک.سی داره و آدم جذت زیبایی های بصری طرف میشه؛ این زیبایی ها لزوما چهره زیبا و اندام باحال(!) هم نیست و میمیک صورت هم خیلی مهمه که فقط با رابطه واقعی میشه بهش رسید.

ولی همونطور که تو یه تاپیک دیگه بحث شد در عشق برای بیشتر دختر ها قیافه اولویت اول نیست و بیشتر اخلاقیات طرف مهمه واسش پس دخترا بیشتر تو خطر این عشق ها هستند

و باز هم حرف همیشگی من: عشق مال 1هفته قبل از ازدواج هست؛ قبل از اون عاشق نشید؛ اشتباهه:icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه

من که کلا نمی تونم کسی را تا نبینم اون قدر دوسش داشته باشم...البته دوست داشتن عادی و دوستانه چرا...اما حسی که به یه جنس مخالفم دارم از نوع احساسات خاص واقعا مستلزم برخورد طولانی و شناخت زیاده...

من اصلا نمی فهمم چجوری میشه بعضی ادما تو نت شمار میگیرن و شماره میدن بعد میرن بیرون:w58:بعد از طرف میپرسی چی شد میگه دوست شدیم...به همین سادگی...نمی دونم شایدم من سخت میگیرم...اما واقعا ندیدم تو جمع دوستام که این روابطشون به جایی برشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که کلا نمی تونم کسی را تا نبینم اون قدر دوسش داشته باشم...البته دوست داشتن عادی و دوستانه چرا...اما حسی که به یه جنس مخالفم دارم از نوع احساسات خاص واقعا مستلزم برخورد طولانی و شناخت زیاده...

من اصلا نمی فهمم چجوری میشه بعضی ادما تو نت شمار میگیرن و شماره میدن بعد میرن بیرون:w58:بعد از طرف میپرسی چی شد میگه دوست شدیم...به همین سادگی...نمی دونم شایدم من سخت میگیرم...اما واقعا ندیدم تو جمع دوستام که این روابطشون به جایی برشه...

اگه منظورت از جایی ازدواجه

باید بگم دوستی های واقعی هم به جایی نمیرسه چه برسه به مجازیش

تو این گرونی و اوضاع بیریخت کشور و بیکاری و عدم امنیت قانونی و شغلی و اقتصادی کدوم پسر یا دختر عاقلی به فکر رسوندن روابطش به جایی میشه

خیلی ببخشید رک می گم

ولی من هرچی دختر پسر دور وبرم دیدم که باهم دوستن بیشتر برای تخلیه روانی همدیگه باهم دوستن و لاغیر

پس بهتره دختر خانومای دل نازک و رویایی چش وا کنن و مواظب خودشون و ابروی خونوادگی و شخصیت و غرور خودشون باشن

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه منظورت از جایی ازدواجه

باید بگم دوستی های واقعی هم به جایی نمیرسه چه برسه به مجازیش

تو این گرونی و اوضاع بیریخت کشور و بیکاری و عدم امنیت قانونی و شغلی و اقتصادی کدوم پسر یا دختر عاقلی به فکر رسوندن روابطش به جایی میشه

خیلی ببخشید رک می گم

ولی من هرچی دختر پسر دور وبرم دیدم که باهم دوستن بیشتر برای تخلیه روانی همدیگه باهم دوستن و لاغیر

پس بهتره دختر خانومای دل نازک و رویایی چش وا کنن و مواظب خودشون و ابروی خونوادگی و شخصیت و غرور خودشون باشن

نه من اصلا منظورم ازدواج نبود...

البته بماند که من اصلا ازدواج نکردن به خاطر مشکل مالی رو دلیل خوبی نمی بینم...ازدواج به پول احتیاج داره ولی بیشتر از اون به یه شعوری احتیاج داره که الان واقعا تو جامعه مون کم میبینیم...

دوستی هم چیز قابل قبولیه اگه با شناخت باشه...که من به نظرم خیلی کم پیش میاد تو این روزا بشه کسی رو به این راحتی شناخت...

• Like 5
لینک به دیدگاه

نظرات جالبی بود....

من فک می کنم....کلا ارتباط دارای آفات زیادی هست....که با شناخت سم پاشی میشه...

نمی خوام با کلمات بازی کنم.....

اینکه تو ارتباطات نتی نمی شه مورد خوبی رو پیدا کرد...و انگشت شمار هستن با دوستان موافقم...

ولی من یک جور دیگه می بینم...این رابطه ی مجازی نیست که ایراد داره...این ذهن و برداشت و خواست افراده که اشکال داره...

چه بسیار آشنایی هایی که در دنیای واقعی هم اتفاق افتاده و به فرجام نرسیده....

یکم کلی نگاه کنیم....بستگی به آدم ها داره....

هر ارتباطی با شناخت می تونه شکل بگیره....و صد البته موافق هستم که این شناخت از دنیای مجازی به طور کامل حاصل نمی شه...

می تونه شروع شناخت باشه......و احساس در این مرحله باید در کمترین حد نسبت به منطق باشه....

این واژه های یی که گفتم...به صورت کلی هست...و در نهایت انسان ها هستن که تو این معادله قرار می گیرن...

عده ای هستن که به این معادله خوب جواب می دن....عده ای زیادی هم هستن که نه...

• Like 12
لینک به دیدگاه
نه من اصلا منظورم ازدواج نبود...

البته بماند که من اصلا ازدواج نکردن به خاطر مشکل مالی رو دلیل خوبی نمی بینم...ازدواج به پول احتیاج داره ولی بیشتر از اون به یه شعوری احتیاج داره که الان واقعا تو جامعه مون کم میبینیم...

دوستی هم چیز قابل قبولیه اگه با شناخت باشه...که من به نظرم خیلی کم پیش میاد تو این روزا بشه کسی رو به این راحتی شناخت...

پس دیگه نباید تموم مشکلات رو ریخت پای دوستی مجازی

شناخت مشکل ماست به اضافه شعور

نقطه شروع هر رابطه ای می تونه هرجایی باشه حتی تو تاکسی یا اتوبوس

اشنایی سیمین دانشور و جلال ال احمد رو به یاد بیارید

مهم پروسه شناخت هس که به شعور و میزان اگاهی افراد و از همه مهم تر در جریان بودن خانواده های هر دو طرف رابطه بستگی داره

کما اینکه تو دوستی های دوران مدرسه مون ، موقعی که می خواستیم با اون دختر یا پسر هم نیمکتی مون دوست بشیم خونواده ها به دوستی مون نظارت داشتن

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به همه .

حرفام با کسانی هست که مخالف هستن . من به اینکه آیا اصلا عشق خوبه . بده . جواب مبده و اوضاع مملکت و ......... کاری ندارم ..

فرض رو بر این میذارم که یک رابطه میخواد بین 2 نفر رخ بده . بالاخره باید یه جا یه رابطه ای ,آشنایی چیزی باشه دیگه .یا محل کار یا دانشگاه یا دوستان و اقوام و یا اینترنت . هر نوع آشنایی رو ما میتونیم مهلت داشته باشیم تا طرق مقابلمون رو بشناسیم . حالا تو اینترنت مثلا یه خصوصیت فکری یک انسانی ما رو جذب میکنه و امکان داره با آشنایی بیشتر و فکر روش به جای خوبی هم برسه میتونه هم نه کات بشه . من به طور کل با این مساله مخالف نیستم . بیشتر اعتقاد دارم اگر به اون حدی رسیده باشیم که بتونیم منطقی در مورد مسائلمون تصمیم گیری کنیم و بسنجیم اوضاع رو . نحوه اشنایی زیاد مهم نیست .

• Like 11
لینک به دیدگاه
پس دیگه نباید تموم مشکلات رو ریخت پای دوستی مجازی

شناخت مشکل ماست به اضافه شعور

نقطه شروع هر رابطه ای می تونه هرجایی باشه حتی تو تاکسی یا اتوبوس

اشنایی سیمین دانشور و جلال ال احمد رو به یاد بیارید

مهم پروسه شناخت هس که به شعور و میزان اگاهی افراد و از همه مهم تر در جریان بودن خانواده های هر دو طرف رابطه بستگی داره

کما اینکه تو دوستی های دوران مدرسه مون ، موقعی که می خواستیم با اون دختر یا پسر هم نیمکتی مون دوست بشیم خونواده ها به دوستی مون نظارت داشتن

دقیقا مبدا دوستی میتونه هر جایی باشه...اما پروسه ی بعدش مهمه...من منظورم اینه که صرف رد و بدل شدن یک شماره نمی تونه کسی رو به جایگاه درستی تو یه دوستی برسونه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...