shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مرسی پسرم اون قسمت ها هم که خالی خوب باید کسی نقل قول بگیره تا پربشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دمتون گرم این دعوت فوق العاده بود جدی ایول داشت .... خیلی به کار میاد ... مخصوصا اون تیک که برا دوستا میفرسته این فرآخوانم باس خوب باشه اما جون خودم اون نقل قول ته چیزه دیگه همون تنبلی عمل ته شرسازانه بود خدایی .... بااااااااااااریک الله ممد :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ این نقل قوله اومده از تعداد بازدید سایت کم میکنه مثلا یکی یه جا قبلا پست میداد بعد میدید بعد از اون یکی پست داده میرفت تو تاپیک ببینه شاید یارو جواب اینو داده الان دیگه نمیره تو تاپیک تا براش از اینا بیاد 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ این نقل قوله اومده از تعداد بازدید سایت کم میکنهمثلا یکی یه جا قبلا پست میداد بعد میدید بعد از اون یکی پست داده میرفت تو تاپیک ببینه شاید یارو جواب اینو داده الان دیگه نمیره تو تاپیک تا براش از اینا بیاد اتفاقاً به نظرم خیلی خوبه ... من وقتی جایی پست میدادم ، تا روز بعدش بهش سر میزدم ... و اگر کسی به پستم جواب میداد، متوجه نمیشدم و جواب نمیدادم ... حالا دیگه راحت میشه فهمیدید ... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقاً به نظرم خیلی خوبه ... من وقتی جایی پست میدادم ، تا روز بعدش بهش سر میزدم ... و اگر کسی به پستم جواب میداد، متوجه نمیشدم و جواب نمیدادم ... حالا دیگه راحت میشه فهمیدید ... منم همینو گفتم کلا هم خوبه هم بده خوبیش بیشتره 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ @ooraman الان زدم دعوت میشه؟؟:ws52: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ [quote name='partow'][I][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=45190"]El Roman[/URL][/I] اومد؟[/QUOTE] آره مرسی برات پ.خ زدم زود جواب بده @partow 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مرسی ....:icon_gol: امتحان میکنیم @Atre Baroon لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ [quote name='Atre Baroon']مرسی ....:icon_gol: امتحان میکنیم [I][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=878"]Atre Baroon[/URL][/I] [/QUOTE] خودت بزنی نمیشه من امتحان میکنم برات: @Atre Baroon :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خودت بزنی نمیشه من امتحان میکنم برات:Atre Baroon :icon_pf (34): مسی....شد! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اره فروغ اومد :w02:@Fo\.Roo\.GH 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یکی برا منم تست کنه ببینم چه طوریه :hapydancsmil: @partow :ws52: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دلم میخواد همه رو به این تاپیک به دعوتم! () 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یکی برا منم تست کنه ببینم چه طوریه :hapydancsmil:@partow آمد ... کارم داشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اقا اون بالا وقتی پستی از ما نقل قول میشه نشون میده که خوبه ولی وقتی ما از یکی دیگه نقل قول میکنیم که خودمون هم میدونیم بازم نشون میده این دومی رو نمیشه حذفش کنین ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده