shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ این ایام تو خیابونها یه دوری بزنیم متوجه یه سری تغییرات فاحش میشیم حال و هوای شهر به مناسبت این ایام رنگ عزا به خودش گرفته و کاملا احترام عزادارها واجبه اما چیزی که به چشم میاد مثلا آهنگ موبایل بعضی ها که تا دیروز آهنگ 6*8 بوده تبدیل به نوحه شده یا صدای سی دی ماشینها با اون توپس توپسش ازش نوحه شنیده میشه یا این نوشته هایی که رو ماشینا مینویسن چند نفر از همین افراد جدا معنی عاشورا رو درک میکنن؟ آیا معنی عزاداری همینه؟ چند روز پیش به یکی از همینا گفتم بابا امام حسین میگه راهمو ادامه بده دروغ نگو آزاده باش اما حرفمو قبول نکرد گفت مگه میشه دروغ نگفت ما زیارت رفتیم چه کار این کارا داریم دیگه شما هم این روزها جز جو گیرها شدید؟ 45 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ کاملا باهات موافقم من جزو این جوگیرها نیستم خیالت راحت 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دیشب به اصرار شوهرم پاشدم برای اولین بار به یکی ازین مراسما رفتم خانوما که ماشالله کورس گذاشته بودند تو حرف زدن یک لحظه امون نمیدادند نکنه عقب بیفتن:icon_pf (34): اولش زیارت عاشورا خوندن من وسطاش یهو انگاری دلم شکست گریم گرفت اندازه سی ثانیه بعدش نوبت مداحی و نوحه شد منم خیلی دلم گرفته بود گفتم الان یه خورده گریه میکنم سبک میشم تا مداحه شروع کرد به خوندن هر چی به متنش دقت میکردم واقعا اراجیف بود و واقعا خندم گرفته بود جالبش اینه همون خانوما به حالت غش و ضعف گریه میکردند نمیدونم مشکل از منه که گریم نگرفت یا اونا واقعا عاشق امام حسینن آخرشم همچین که برقا رو روشن کردند دیدم یه سری دارن به طرف در خروجی حمله میکنن تا شام بگیرن 29 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دیشب به اصرار شوهرم پاشدم برای اولین بار به یکی ازین مراسما رفتمخانوما که ماشالله کورس گذاشته بودند تو حرف زدن یک لحظه امون نمیدادند نکنه عقب بیفتن:icon_pf (34): اولش زیارت عاشورا خوندن من وسطاش یهو انگاری دلم شکست گریم گرفت اندازه سی ثانیه بعدش نوبت مداحی و نوحه شد منم خیلی دلم گرفته بود گفتم الان یه خورده گریه میکنم سبک میشم تا مداحه شروع کرد به خوندن هر چی به متنش دقت میکردم واقعا اراجیف بود و واقعا خندم گرفته بود جالبش اینه همون خانوما به حالت غش و ضعف گریه میکردند نمیدونم مشکل از منه که گریم نگرفت یا اونا واقعا عاشق امام حسینن آخرشم همچین که برقا رو روشن کردند دیدم یه سری دارن به طرف در خروجی حمله میکنن تا شام بگیرن اینکه مشکل از تو هست که شکی درش نیست چون تو بلدی فکر کنی و دیگران بلدند بخورند 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اینکه مشکل از تو هست که شکی درش نیست چون تو بلدی فکر کنی و دیگران بلدند بخورند خوشم میاد منو میشناسی 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من که اصلا از خونه بیرون نمیرم شب تو هیچ هیئتی ولی پسرم چرا میره چایی میده من محرم و غیر محرم برام یکه مگه روزهای خدا باهم فرق میکنن 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خوشم میاد منو میشناسی یعنی میخوای بگی فکوری افرین بابا فکر کننده مهم اینه که دورغ نگی فکر هم نکردی اشکال نداره 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ یعنی میخوای بگی فکوری افرین بابا فکر کنندهمهم اینه که دورغ نگی فکر هم نکردی اشکال نداره شاید فکور نباشم اما میتونم چرندیاتو تشخیص بدم کلهم دوبیت شعر بود هی تکرار میکرد کاش معنی درست حسابی هم داشت 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ شاید فکور نباشم اما میتونم چرندیاتو تشخیص بدمکلهم دوبیت شعر بود هی تکرار میکرد کاش معنی درست حسابی هم داشت کلا مداحی یعنی توانایی بالقوه در سر هم کردن چرت و پرت اینو قبول دارم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بخدا قسم حاضرم شرط ببندم اگه همین امروز امام حسین بیاد و بخواد جنگ کنه عمرا کسی بره بجنگه مادرا میگن وااااااا بری با شمشیر سلاخی بشی پسرا نگران موهای فشنشون میشن که کی موهاشون و اتو کنن و یا ممکنه زیر ابروشون در بیاد باباها هم که انقدر بدهی دارن که نمیتونن برن شمشیر بگیرن دستشون:icon_razz: در نتیجه نود درصد اینا یا برای غیبت یا خوشگذروندن میرن 15 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من برام فقط یک سئوال پیش اومده تو این چند روزه امام حسین مظلوم بود؛ 72 نفر بودن دشمنش تعدادشون زیاد بود؛ زن و بچه داشتن اونیکی ها همه مرد بودن تشنه هم بودن آدمای خوبی هم بودن ولی ما برای چه گریه میکنیم؟ برای اینکه طرف اما حسین بوده؟ برای راه و هدفی که داشته؟ برای مظلوم بودنش و تشنه بودنش؟ آیا در طول تاریخ هیچکس به این مظلومی کشته نشده؟ یک لحظه تمامی قتل عام های تاریخ؛ تمام جنگ های تاریخ رو جلوی چشمتون بیارید؛ تمام افراد غیر نظامی و نظامیی که کشته شدند، خانواده هایی که جلوی چشم همدیگه تک تکشون رو کشنه اند، گور های دسته جمعی ، گرسنگان آفریقایی و ... آیا اینها مظلوم نبودند؟ پس چرا مراسم عزاداری خلاصه شده تو مظلومیت این 72 نفر و تشنه بودنشون؟ چرا به راهی که رفتن کمتر پرداخته میشه؟ برای امام حسین باید جشن گرفت نه عزاداری؛ چون قیام کرد علیه قدرت ظالم و فاسد، نترسید، آزاده مرد، این که میگن اهل سنت و پیروان سایر ادیان به امام حسین احترام میزارن دقیقا به خاطر همیه، باور کنید خیلی از این بچه هیاتی ها امامشون رو کمتر از اونا میشناسند. من به امام حسین احترام میزارم به خاطر اینکه نترسید؛ به سبزی فروش تونسی هم همین احترام رو قائل هستم عزاداری و گزیه زاری هم نمیکنم؛ اگه 1400 سال پیش تو میدان جنگ و جلوی طلم نمرده بود 1390 سال پیش تو بستر بیماری مرده بود ! عزاداری نداره که به جای عزاداری باید نشست فکر کرد منه نوعی چطوری میتونم مثل حسین نترسم و علیه ظلم بایستم؟ 19 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من برام فقط یک سئوال پیش اومده تو این چند روزهامام حسین مظلوم بود؛ 72 نفر بودن دشمنش تعدادشون زیاد بود؛ زن و بچه داشتن اونیکی ها همه مرد بودن تشنه هم بودن آدمای خوبی هم بودن ولی ما برای چه گریه میکنیم؟ برای اینکه طرف اما حسین بوده؟ برای راه و هدفی که داشته؟ برای مظلوم بودنش و تشنه بودنش؟ آیا در طول تاریخ هیچکس به این مظلومی کشته نشده؟ یک لحظه تمامی قتل عام های تاریخ؛ تمام جنگ های تاریخ رو جلوی چشمتون بیارید؛ تمام افراد غیر نظامی و نظامیی که کشته شدند، خانواده هایی که جلوی چشم همدیگه تک تک اعضای خانواشون رو کشنه اند، گور های دسته جمعی ، گرسنگان آفریقایی و ... آیا اینها مظلوم نبودند؟ پس چرا مراسم عزاداری خلاصه شده تو مظلومیت این 72 نفر و تشنه بودنشون؟ چرا به راهی که رفتن کمتر پرداخته میشه؟ برای امام حسین باید جشن گرفت نه ازاداری؛ چون قیام کرد علیه قدرت ظالم و فاسد، نترسید، آزاده مرد، این که میگن اهل سنت و پیروان سایر ادیان به امام حسین احترام میزارن دقیقا به خاطر همیه، باور کنید خیلی از این بچه هیاتی ها امامشون رو کمتر از اونا میشناسند. من به امام حسین احترام میزارم به خاطر اینکه نترسید؛ به سبزی فروش تونسی هم همین احترام رو قائل هستم عزاداری و گزیه زاری هم نمیکنم؛ اگه 1400 سال پیش تو میدان جنگ و جلوی طلم نمرده بود 1390 سال پیش تو بستر بیماری مرده بود ! عزاداری نداره که به جای عزاداری باید نشست فکر کرد منه نوعی چطوری میتونم مثل حسین نترسم و علیه ظلم بایستم؟ منم همینا رو میگم بهم میگن باورات مشکل داره یه جوری نگام میکنن انگار کافرم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ منم همینا رو میگم بهم میگن باورات مشکل دارهیه جوری نگام میکنن انگار کافرم برای من که مهم نیست چی میگن! اگه بخوای با حرف مردم زندگی کمی باید عین اونها زندگی کنی این دقیقا همون قضیه شیعه علوی و شیعه صفوی هست که یکی از دوستان چند روز پیش گفت (متاسفانه یادم نیست کی بود) و این رو هم گفت که رنگ سرخ رو از شیعه ها گرفتند و سیاه رو جاش دادن! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از وقتی حجت الاسلام فاکر فوت کردن، دیگه حس و حالش را ندارم پای منبر کسی بشینم. خدا رحمت کند فاکر رو، بسیار حرف های آموزنده ای میزد و مارو با حقایق زندگی آشنا میکرد در این ایام. ولی کلا یک چند سالی هست که کاری ندارم، در محله های اطراف ما تکیه ها و هیئت ها هم به طرز وحشتناکی خلوت شده، اون کسانیکه قرار بود تیشه به ریشه همه چیز بزنند کارشون را درست انجام دادن. 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ایرانسل که همش پیغام آهنگ پیشواز جوی میده.........اما منو که جو نمیگیره....:hapydancsmil: هی پیغام میده فاز عزا میده هی من نمیگیرم 9 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سخن بسیار اندک، توان گفتن ..... بحث خوشگلی ه . اما ..... هی .... 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ برای من که مهم نیست چی میگن! اگه بخوای با حرف مردم زندگی کمی باید عین اونها زندگی کنیاین دقیقا همون قضیه شیعه علوی و شیعه صفوی هست که یکی از دوستان چند روز پیش گفت (متاسفانه یادم نیست کی بود) و این رو هم گفت که رنگ سرخ رو از شیعه ها گرفتند و سیاه رو جاش دادن! خیلی چیزا هست که از مسیحیت وارد اسلام شده و با فرهنگ شیعه های ایرانی تلفیق شد و این همه بعد از سیاست موازنه ی مثبتی که شاه عباس در قیال اروپایی ها داشت اتفاق افتاد و در قبال اون شریعتی کتاب تشیع علوی و تشیع صفوی رو نوشت و جلال آل احمد مقاله ی جالبی قبل از انقلاب داد که متاسفانه با واکنش شدید شیعه ها مخصوصا آخوندهای درباری روبرو شد. مشکی پوشیدن و زنجیر زدن و علامت بلند کردن رسم عزاداری کاتولیک های مسیحی بوده که پس از نفوذ تدریجی انگلیسی ها به ایران از زمان تیموریان و بالاخص صفویان و حضور قدرتمندتر کمپانی هند شرقی، وارد عزاداری ما ایرانی ها شد. نمونه ی واضح این نوع عزاداری رو میتونی تو کتاب راز داوینچیِ دن برون ببینی که فیلمش هم ساخته شده که کاملا نحوه ی خود عذاب رسانی یکی از کاتولیک های اپوس دي رو نشون میده که همیشه مشکی می پوشه و با زنجیرهایی که سر اونها تیغ های ریز هست به روی شونه های خودش میزنه. این نمونه عزاداری (وجود تیغ بر سر زنجیرها) هنوز تو قسمتهایی از عراق دیده میشه. نمیدونم دقیقا کجا یا تو کدوم فیلم بود دیدم. فکر کنم فیلم جنایات صدام بود. یکی از چیزهایی هم که باعث شد روزنامه ی ایران به خاطر اون نشریه کذائیش مورد اتهام قرار بگیره اشاره به پوششی به نام چادر مشکی بود که کلهر گفته بود که رنگ سیاه این تاثیرپذیری از نوع پوشش مسیحیان کاتولیک بوده که به شدت سرکوب شد. خلاصه کل آداب رسومی که الان ما در زندگیمون داریم این نبوده که از اول همینطور بوده بلکه در طی دوران تحریف شده. این تحریفات اینقدر زیاده که حتی مطهری هم یه کتاب یا مقاله کتاب در مورد "تحریفات عاشورا" داره یا توی کتاب حماسه ی حسینی به یه سری از تحریفات اشاره کرده. 21 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ یه دوستی داشتم خدا بیامرزدش نمی دونم کجاست... میگفت ایرانی رو نبینی جز به افراط و تفریط...چه قدر من این جمله رو دوست دارم واقعا... 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خلاصه کل آداب رسومی که الان ما در زندگیمون داریم این نبوده که از اول همینطور بوده بلکه در طی دوران تحریف شده والبته به جای تحریف بهتره بگم تلفیق شده. در هرصورت هیچ فرهنگی نیست که با فرهنگ دیگری تعامل نداشته باشه. و اگر هم تعامل نداشته، یعنی پویا نبوده. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ یکی از رسم و رسومات غلطی که به نظر من این چند سال وارد فرهنگ عزاداری عاشورایی شده، قرار دادن ایستگاهای نذری و صلواتی در نزدیکی تقاطع ها و خیابانهای شلوغ هست که یه صحنه اغتشاش و زباله دانی ظرفهای یه بار مصرف و ترافیک و بوق و شلوغی مخصوصا شبها درست میکنه. من موندم ثواب اون چندتا صلواتی که فرستاده میشه، به اون همه تولید زباله و آشغال وسط خیابون و ترافیک و بنزین سوزی و اعصاب خوردی یه سری از مردم عادی مثل من که پشت ترافیک موندن و میخوان به خونه شون برسن میی ارزه یا نه؟ به نظر من این باید خیلی خودخواهانه باشه که ما برای اینکه ثواب اخروی ببریم از یک کاری، یه سری آدم دیگه از من گرفته تا اون رفتگر بیچاره که همین امروز صبح دیدمش داشت لیوانها و ظرفهای یه بار مصرف رو از توی خیابون جمع میکرد، زجر دنیوی بدیم!!!! حداقل اگر میخواهیم به مردم خدمت زسانی کنیم بهتره در مکان یابی این ایستگاههای صلواتی و لوازم جانبی مثل سطل آشغال و ... دقت بیشتری بکنیم. 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده