Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ من فیلمهای اره رو ندیدم ولی برام تعریفش کردم از ترس فشارم افتاد!!! فک کنم اون از همه چندش تر و ترسناکتر باشه!! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ فیلمی که تلویزیون ایران نشون بده به عنوان فیلم ترسناک باید فقط خندید. چون صحنه های ترسناک رو سانسور میکنن :ws28:گل گفتی واقعا همینطوره! این فیلم حریم هست که گفتن ته ترسه!!! ما فقطط خندیدیم:ws28:جاتون خالی 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ فیلمی که تلویزیون ایران نشون بده به عنوان فیلم ترسناک باید فقط خندید. چون صحنه های ترسناک رو سانسور میکنن نخیرم من زبان اصلی بیشتر فیلمهای ترسناک رو دیدم ترسناک نبوده بیشتر هم خنده دار بوده حنا درسته فیلم اره بیشتر تهوع اوره تا ترسناک فقط موقعی که غذا می خوری نگاه نکن مشکلی نداره 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من اره 6 رو دیشب دیدم ! داشتم همنجور چیزی هم میخوردم یه دفعه داشت حالم بهم میخورد و جلو گیری کردم از این امر!!!! بابا دیگه خیلی کارگردانش رفته تو جاده خاکییییییییییی! اون نامرد تو فیلم هنوز نمرده میخوان هفتش رو هم بسازن---فیلمه خیلی قشنگیه توصیه میکنم ببینید!(تا یه کم حالتون بهم بخوره!!) 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ shutter The Amityville Horror Don’t Look Back The Mist waz The Happening The Orphanage *این فیلمم خیلی ترسناکه! من خیلی فیلمه ترسناک دیدم ولی اینا ها همه قشنگ و بسیار ترسناک هم بودند!! 3 لینک به دیدگاه
adel33 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ فیلم ترسناک Paranormal Activity محصول سال ۲۰۰۹ پیشنهاد می کنم هیچ وقت نبینید. 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ فیلم حلقه ی یک چون اصلا انتظارشو نداری یه دفه وارد صحنه های وحشتناک میشه... فیلم شاتر رو نصفه شب تنهایی تو یه خونه ویلایی دیدم... از وحشت مردم... :icon_pf (34): باقی فیلما به نظرم ترسناک نیست. مخصوصا اره که فقط چندش آوره... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ کدم حلقه ؟اون کره ایه یا اون امریکاییه ؟ کره ای نیست ژاپنی تقریبا این 2 تا شبیه همن هر موقع اسم این فیلم می شنوم از ترس خوابم نمی بره:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ فیلم سکوت بره ها کجاش ترسناکه... منم همیشه این برام سواله 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من یادمه حلقه یه نسخه ی ژاپنی داشت یدونه آمریکایی چرا همه می گن کره ای؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من یادمه حلقه یه نسخه ی ژاپنی داشت یدونه آمریکایی چرا همه می گن کره ای؟ چون از وقتی که فیلم جومونگ اومده همه ی فیلمای شرق آسیایی رو مردم میگن کره ای 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اینا که ترسناک ترسناک نیستن. شایدم هستن من نترسیدم. آخه من برعکسم.فک کن فیلم آینه(mirror) دیدم ترسیدم 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ جنگیر... چون ترسش یه ترسه معنوی بود! 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ جلات دالی نیجا کن....:babygirl::167::banel_smiley_52: من خودم دارمش ولی نیگاش نکردم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اینا که ترسناک ترسناک نیستن.شایدم هستن من نترسیدم. آخه من برعکسم.فک کن فیلم آینه(mirror) دیدم ترسیدم اله.... ترسناک بود...:babygirl: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من از این حلقه ها ترسیدم! آخه یه شب تنهایی دیدمش:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ درخشش و جن گیر و حلقه کره ای رو دیدم .ترسناک نبودن بقیه رو ندیدم که نظری برم کلبه وحشت رو هم میشد تو گزینه ها بزارین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ترسناک که نمیشه گفت ولی اره اعصابم رو خورد میکرد 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من فیلم ترسناک تا دلت بخاد دیدم!! ولی امان از دست فیلم کره ایای ترسناک لامصب مدلشون واقعا آدمو میترسونه!:banel_smiley_52: حلقه کره ایه واقعا ترسناکه....یه فیلم تایلندیم هست به نام عکاسه فک کنم اونم واقعا..:banel_smiley_52: توصیه می کنم فیلم پارانرمال اکتیویتی رو هم ببینید یه چن وختی شبا خوابتون نمی بره!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من فیلم ترسناک تا دلت بخاد دیدم!!ولی امان از دست فیلم کره ایای ترسناک لامصب مدلشون واقعا آدمو میترسونه!:banel_smiley_52: حلقه کره ایه واقعا ترسناکه....یه فیلم تایلندیم هست به نام عکاسه فک کنم اونم واقعا..:banel_smiley_52: توصیه می کنم فیلم پارانرمال اکتیویتی رو هم ببینید یه چن وختی شبا خوابتون نمی بره!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: تو همشون یه زن مو بلند هست که موهاش روی صورتش ریخته و خیسه و زیرش یه صورت وحشتناک داره هر جا هم که فرار میکنی آروم آروم دنبالت میاد... من از این حلقه ها ترسیدم! آخه یه شب تنهایی دیدمش:banel_smiley_52: آره ترسناک بود چون تا نزدیکای آخر فیلم انتظار دیدن اونجور صحنه ای رو نداری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده