shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 از یه دختره پرسيدم : حالت چطوره ؟ گفت :ميجي يوجي !!اولش فکر کردم داره چيني ژاپني حرف ميزنه نگو منظورش اين بوده : مرسي ، تو چي..؟ زبان دخترای امروز خوشگل = خوجل خوبی = خوفی جیگرتو بخورم = جیگلتو بخولم عشق منی = عجق منی قربونت برم = قلبونت بلم چطوری؟ = تطولی؟ چی کار می کنی = چیکال می کنی سلام = شلام دختر = دخمل پسر = پسمل عزیزم = عجیجم جون = جونززززززززززز بی تربیت = بی تلبیت بی ادب = بی عوض (این یکی درک ربطش کمی مشکل واقعاً) دوست ندارم = اصنم نِی خوام نمیدونم = نیدونم(این روزا خیلی می گن!!) دوست = دوکس(این کلمه رو نمی دونم از کجا درآوردن) بالاخره فرهنگ لغت زبون نوه ماهم اومدبیرون 36
شـاهین 8068 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 در اینجا بود که ما پی بردیم دختر های امروزی عجب موجودات لوسی هستند اصلا به درد زندگی مشترک نمی خورند:hapydancsmil:
آرانوس 6500 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 در اینجا بود که ما پی بردیم دختر های امروزی عجب موجودات لوسی هستند اصلا به درد زندگی مشترک نمی خورند:hapydancsmil: این لوس بازی چیه پسر آخه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو میگم:hapydancsmil: پس به نتیجه مشابه تو در مورد پسرا رسیدیم
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2011 الان اين يعني من! مگه من چندتا نوه گل دارم عزیزم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 ازین لغتا خوشم نمی یاد لوس هستن ولی گاهی همین جوری به کار می برم بیشتر ازینکه دخترا این لغتا رو بکار ببرن پسرا ازین لغتا استفاده می کنن
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2011 از اونجایی که پسرهای ما یکم بی جنبه تشریف دارند........ تغییر نام داد تاپیک
alimec 23102 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 از اونجایی که پسرهای ما یکم بی جنبه تشریف دارند........ تغییر نام داد تاپیک ایششششششش:viannen_38:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 بهمن، 2011 چی کار می کنی = چیکال می کنی سلام : دَلام چی کار میکنی : چیتال می تُنی من که از این ادبیات اسفاده نمی تنم
ooraman 22216 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 تچراری بید :biggrin: یکی از دوکسامون قلبنا ازین تافیکه زده بید راستی ....بی تلبیت دیگه خز شده به جای واژه بیگانه و ناملموس بی تلبیت زین پس از واژه بی تقویت استفاده نمایید تازه اینارم جا انداختی ناستو بلم (نازتو برم) شی شده(چی شده) چوجایی(کجایی) خوافیدن(خوابیدن) فعلا همینا ...تا بعدا ایشالا یادم بیاد تکمیل کنم
felorans666 12046 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 ... سلام : سلی یا شلی ابراز محبت : زیگیلی، زیبو، زیگر طلا ...
تینا 15116 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 من یه مدت از بس به شوخی به بچه ها تو انجمن میگفتم سلام نعلیکم تیکم شده بود رفتم یونی پروژمو ارائه بدم دونه دونه میرفتیم تو کلاس برا استاد ارائه میدادیم منم استرس داشتم در زدم رفتم تو به استادمون گفتم سلام نعلیکم اولش استادبعد شد ولی من از اولش:5c6ipag2mnshmsf5ju3شدم توصیه میکنم اینجوری نحرفید من الان با دوستام عادت کردیم اینجوری میحرفیم خوب نیست یبار میبینید جایی سوتی میدید
ارسال های توصیه شده