bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ کوچه به کوچه خونه به خونه دنبالت گشتم من دیوونه سایه به سایه دنبالت کردم اما گم شدی دورت بگردم بارون می بارید چشمام نمی دید قلبم یه لحظه صداتو نشنید بهم می ریزه تموم دنیام وقتی تو نیستی گریه م می گیره ... آهنگ لطیف بی تو می میرم >> بابک جهانبخش:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ آلبوم جدید سالار عقیلی - یار مست قطعات آلبوم : 1- تصنيف رستاخيز 2- دلنواز سنتور سولو 3- تصنيف يار مست 4- ساز و آواز آتش عشق 5- تصنيف جان جهان 6- همدلي تار و کمانچه دو 7- تصنيف کاروان مست 8- رهايي عود سولو 9- سما قطعه ريتميک و آواز 10- قطعه گذر براي کمانچه 11- تصنيف تو مرو 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ جعفر دیس زد بازی :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ بوی گندم-داریوش بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو ی وجب خاک مال من هرچی میکارم مال تو 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ قاصدک از گروه The Ways خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ Enrique Iglesias feat. Romeo Santos - Loco 5 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ جدیدترین آهنگ مسعود امامی پیشنهاد میکنم حتما گوش بدید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این فرصت و این حالتو فکرو خیال راحتو حتی همین چند ساعتو نمیشه داشت و دوست نداشت این حال استسناییو اینکه هنوز اینجاییو اینکه با من تنهاییو نمیشه پای عشق نذاشت عشق تورو به دنیا نمیدم بهرچی خواستم با تو رسیدم هر اشتباهی با تو درسته عشق منو تو هر دو درسته . . . عشقت به آسونی گرفت سرتاسر قلب منو تو یاده من دادی فقط با عشق ادامه دادنو 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تیتراژ آغازی "النگ و دولنگ" برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ اوج احساس - محمد علیزاده به همراهی حامد کولیوند 5 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ آلبوم مازیار فلاحی به نام لعنت به من 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ آهنگ زندونی از حسین زمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ غربتم این خونست از مهدی احمدوند 5 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ آخرِ یکی از قسمتهای تونل زمان ، آهنگ "رفته" الهه رو گذاشته بودن ، تعجب کردم چرا آهنگ به این قشنگی رو قبلاً نشنیده بودم! نصف عمرم شد بر فنا ... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ به رقص آ ===> محسن چاوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ آهنگ پروف یکی از بچه ها. اسمشو نمیدونم،فقط خیلی :84eb3ampc0vsywihe0i بود 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ Loco Enrique بعد مدتها یه آهنگ خوب دادن ایشون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده