unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ تیک تاک...تیک تاک...(شبه همه جا ساکته فقط صدای ساعت هست و کیبورد و موس...) 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ آهنگ با من قدم بزن از مهران آتش 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ امروز بعد از یک سال و اندی اهنگ مهرنوش چرا حس میکنم هستی کنارم رو گوش دادم 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ 3 تا آهنگ آلبوم شبا ردپای تنهایی حسین...طرفدارش نیستم ولی این 3 تا ترک خیلی خوب سرهم شدن لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ مهم اینه از مهدی یراحی :w14::w14::w14::w14::w14::w14: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوست دارم.... مازیار فلاحی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ستار خاطره خییییییییییییییلی قشنگه به دلم افتاده امشب ... که به یاد من نشستی پلک تــو سنگین خوابه ... اما چشماتــو نبستی به دلم افتاده امشب ... که دلت هوام و کرده میون خاطره هامون ... داره دنبالم می گرده همه ی خاطره هارو دوره کن مثل من امشب تــو به خواب من ِ تنها نازنین سر بزن امشب همه ی خاطره هارو دوره کن مثل من امشب تــو به خواب ِ من ِ تنها نازنین سر بزن امشب شبا هرشب یه دل سیر ... خالی از بغض تــو میشم عکس تــو بغل می گیرم ... آخ که جات خالیه پیشم دست من نیست ... اگه دستم ... همش از تــو می نویسه اگه دلتنگم و چشمم ... هرشب از یاد تــو خیسه 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ روز برفی ، سیاوش تو چشام اشکی نمونده . . . تو دلم حرفی ندارم . . . 1 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ میشد که علی اصحابی به یاد یه دوست خوب..... لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ با آهنگ زیادی باصدای باران گوش می کنم!دلم گرفت! لینک به دیدگاه
own_95 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ الان الان هدفون تو گوشمه دارم فریدون فروغی گوش میدم اسمه آهنگ رو نمیدونم ای پناه هوس مردای شهر همیشه گریه به دل خنده به لب غمگینم.... 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ آدمک رو گوش میدم با صدای زنده یاد فریدون فروغی لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ *آهنگ کویر شهرام صولتی*خیلی این آهنگ رو دوست دارم تو که جون منی....عمر منی....کویرمو انگار که بارون منی........ و*سوغاتی*شکیلا لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اهنگ بیکلام "قایقرانان رود ولگا" صدایی از محرومیت و رنج 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده