Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ خیال ------->>> احسان خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ متن آهنگ بی تو چه کنم از حمید عسکری و محمد مجرلو من بی تو چه کنم، ای آرام دلم، دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم، میسوزد جگرم، غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقدر جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناهه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم من بی تو چه کنم، ای آرام دلم، دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم، میسوزد جگرم، غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقدر جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناهه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ میگی عشق من واست یه افتخاره هیشکی تو دنیا عشقمونو نداره یکی بودنت با من یه حس خوبه قلب من با یک نگاه داره میکوبه فوق العادس عشق تو عشق تو خیلی خوشحالم به خودم به داشتنت دارم میبالم از خدا میخوام همیشه زنده باشی ممنونم از اینکه هوامو داشتی میخوام سایت رو سر من همیشه باشــــــــــــــه میمیرم اگه دلت با من نباشه میخوام تا ابد واسم بمونی قصه ی عشقو واسم بخونی فوق العادس عشق تو عشق تو خیلی خوشحالم به خودم به داشتنت دارم میبالم از خدا میخوام همیشه زنده باشی ممنونم از اینکه هوامو داشتی اهنگ جدیدی و زیبای "فوق العادست عشق تو" . اثری متفاوت از مجیــــــد یحیایـــــی 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ Jay Z ft Alicia Keys - Empire State of Mind شعرش خیلی طولانیه وگرنه میذاشتم. از اون آهنگ های کلاسیکیه که هیچ وقت قدیمی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ منو بارون رضا صادقی و بابک جهانبخش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده