mani24 29665 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 متن آهنگ بی تو چه کنم از حمید عسکری و محمد مجرلو من بی تو چه کنم، ای آرام دلم، دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم، میسوزد جگرم، غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقدر جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناهه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم من بی تو چه کنم، ای آرام دلم، دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم، میسوزد جگرم، غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقدر جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناهه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم 4
mani24 29665 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 میگی عشق من واست یه افتخاره هیشکی تو دنیا عشقمونو نداره یکی بودنت با من یه حس خوبه قلب من با یک نگاه داره میکوبه فوق العادس عشق تو عشق تو خیلی خوشحالم به خودم به داشتنت دارم میبالم از خدا میخوام همیشه زنده باشی ممنونم از اینکه هوامو داشتی میخوام سایت رو سر من همیشه باشــــــــــــــه میمیرم اگه دلت با من نباشه میخوام تا ابد واسم بمونی قصه ی عشقو واسم بخونی فوق العادس عشق تو عشق تو خیلی خوشحالم به خودم به داشتنت دارم میبالم از خدا میخوام همیشه زنده باشی ممنونم از اینکه هوامو داشتی اهنگ جدیدی و زیبای "فوق العادست عشق تو" . اثری متفاوت از مجیــــــد یحیایـــــی 3
NYC 20977 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 Jay Z ft Alicia Keys - Empire State of Mind شعرش خیلی طولانیه وگرنه میذاشتم. از اون آهنگ های کلاسیکیه که هیچ وقت قدیمی نمیشه 2
ارسال های توصیه شده