azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ و باز هم دوست دارم .... محسن یگانه :w330::w31: حالا انقدر گوش میدم تا از این آهنگ چندشم بشه :2rqfst4::4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ این حقم نیست>>>>>>>>>>>> احسان 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ یادته اولین لحظه ی دیدار قسم خوردیم برا هم بشیم یار آرش قدیمی 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ نقطه ضعف مهدی احمدوند چی عشقو تو نگاه تو داغون و نابود کرده آتیش عشقمونو کی خاکستر و دود کرده حرفای پر مکر کدوم گرگی تورو مغرور کرد کی تورو از دلم ربود کی تورو از من دور کرد کی تورو از من دور کرد... کی نقطه ضعف منو دید کی دستتو ازم گرفت اون همه اشتیاق چی شد کی از چشات قسم گرفت رفتن تو. به قلب من ضربه ی سنگینی کوبوند مهلت نداد یه لحظه بهم... تموم دنیامو سوزوند... Repeat 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ Jennifer Love Hewitt...... Take My Heart Back 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ قرمز امید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ فقط یه کمی چای واسه من بریز رضا یزدانی .... میدونم همیشه بدهکارتم میدونی نمیشه فراموش کرد من از بس که تو خوابتم زخمی ام نمیشه که کابوسمو گوش کرد نمیشه که این وحشتو دوره کرد نباشی، نمونی، نخندی، بری یه عمری جنون و تحمل کنم به دیوونگیم دل نبندی بری.. تو سیگارو خاموش کن تا بگم چطور میشه با گریه هم دود شد چطور میشه با خنده هم زخم خورد چطور میشه با عشق نابود شد شبایی که که میترسم از فکرهام همیشه هوا خیس و بارونیه یه زن با جنونش به من یاد داد که عاشق شدن قبل ویرونیه... تو این روزهای سیاه و مریض... فقط یه کمی چای واسه من بریز... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ با تو موندن.... پدرام بهزادی فر 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بیا .... شادمهر عقیلی چه عکس بامزه ای... fly ریحانا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده