hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ تصنیف دلبر عیار یک لحظه و یک ساعت ....دست از تو نمیدارم زیرا که تویی کارم....زیرا که تویی بارم تکرار بالا جان من و جان تو...گویی که یکی بودست (2) ........................... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ کنسرت گروه سون... دوست دارم... انرژی مثبت منتقل میکنه:shad::w14::w42::druze3cfjhkv7q65cc0:6snuiio5gm0n52hzey4:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من رؤیایی دارم، رؤیای آزادی رؤیای یک رقصِ بیوقفه از شادی من رؤیایی دارم، از جنسِ بیداری رؤیای تسکینِ این دردِ تکراریدردِ جهانی که از عشق تهی میشه دردِ درختی که میخشکه از ریشهدردِ یه کودک که تو چرخهی کاره یا دردِ اون زنِ که محکومِ آزارهتعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینهمن رؤیایی دارم، رؤیای رنگارنگ رؤیای دنیایی سبز و بدونِ جنگمن رؤیایی دارم که غیرممکن نیست دنیایی که پاکه از تابلوهای ایستدنیایی که بمب و موشک نمیسازه موشک روی خوابِ کودک نمیندازهدنیایی که تو اون زندونا تعطیلن آدمها به جرمِ پرسش نمیمیرن.تعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینهمن رؤیایی دارم، رؤیای آرامش رؤیای دنیای بیمرز و بیارتشمن رؤیایی دارم، رؤیای خوشبختی رؤیای دنیایی بینفرت و سختیبیترسِ سرنیزه، بیوحشتِ باطوم هر آدمی شاد و هر ظالمی محکومدنیایی که توش پول اربابِ مردم نیست قحطیِ لبخند و ایمان و گندم نیستتعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینه شادمهرو ابی منم این رویا رو دارم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ آذری.... :music::(50)::wubpink: لذت بردیم.... 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ این آهنگــــــ هم واقعا زیباست......... :icon_gol: I Feel You Eximinds Feat Aelyn 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اهنگ گوش خراش کولر خونمون کولرتون الان روشنه؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ کولرتون الان روشنه؟؟:w58: آره خوب، چرا تعجب میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آره خوب، چرا تعجب میکنی؟ آخه ما اینجا جرات نمیکنیم پنجره باز کنیم سرده:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ ما هم سرما خوردیم هم کولر روشن کردیم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اسپم نکنید خواهرااااا مدارا ..... شهرام شکوهی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از تو دلگیرم امین فیاض:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اسپم نکنید خواهرااااا مدارا ..... شهرام شکوهی مبسر اومد 2 لینک به دیدگاه
محسن........ 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ یاد من-مهدی احمدوند چرا ؟...دوباره یاد من کردی؟؟ یادمه اون دم آخر حتی نگاهمم نکردی! دیدی به حرفم رسیدی...که گفتم خودت میری ...خودتم برمیگردی! مگه من به تو بد کردم؟؟ مگه جاتو پر کردم؟؟ ... ... . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده