meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دارم یه آهنگ گوش میدم ولی نمیدونم چیه و خوانندش کیه! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دارم یه آهنگ گوش میدم ولی نمیدونم چیه و خوانندش کیه! من میدونم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ علی عبدالمالکی... عذاب وجدان... لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ علی کاظمیان .... دوست دارم... 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ Epitaph Antimatter 2005 Lyric: Paint me a room where I can dream Dream of a world that I used to see Paint me a window, soft and defined And flood yellow light Through the open blinds It's somewhere, hidden from view A portrait, an epitaph 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ He's a pirate" violin version by David Garrett" composer :Hans Zimmer 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ از آهنگ های قدیمی چاووشی: عروس من ببخش عروس قصه دلم جوونی کرده با تو اگه یه لحظه نامهربونی کرده چه سرنوشت خوبی وقتی خود خدا هم برای خوشبختی مون پادر میونی کرده .. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ والا خوانندش نمیدونم کیه اما آهنگ شادیه :hapydancsmil: از ایناست >>>>> :w31::w330::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوگوش 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ آهنگی که سحر شیخی برام فرستاده، نمیدونم اسمش چیه ولی خیلی قشنگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده