Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ میرم - علی رهبری :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ یه آهنگ نوستالژیکِ حال خوب کُن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ خوشبختی از مازیار فلاح حس آرامش بهم میده 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ ادم کوکی .........فریمان یا فریمن [h=2]متن آهنگ جدید فریمن بنام آدم کوکی : [/h] بی تو زمستونا کوله باره حرف میریزه رو سرم دونه های برف از هر طرف رویاهامون قد آسمون بود اما هیچی طبق نقشه هامون پیش نرفت تو میخواستی که بری نموندم سد رات رفتیو تویه دلم جا موند رد پات حاله من تو اینروزام چقدر از خودم دوره شدم آدمه کوکی که مجبوره شب تا خود صبح تنها تو فکر تو تو خیابون بی هدف پرسه بزنه هر جایی که برم از تو یه خاطرست این بدترین حالته تنها شدنه ♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫ عجیب شده رفتارم از همه چی بیزارم دوریه تو منو عصبی کرده دارم سعی میکنم به رووم نیارم چجوری میتونم به تو برسونم حاله بدو حس دلتنگیامو بی تو با خودمم نامهربونم تو میخواستی که بری نموندم سد رات رفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تویه دلم جا موند رد پات حاله من تو اینروزام چقدر از خودم دوره شدم آدمه کوکی که مجبوره شب تا خود صبح تنها تو فکر تو تو خیابون بی هدف پرسه بزنه هر جایی که برم از تو یه خاطرست این بدترین حالته تنها شدنه لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ در این عشق بمیرید سه تار و آواز زندهیاد محمدرضا لطفی بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید / در این عشق چو مردید همه روح پذیرید لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ Azma -carmen soleiman :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ چندتا آهنگ نوستالوژی دهه 80 ـی ام، از خواننده های جوون خوب بعد انقلاب که یه جورایی صدای نسل ما بودند ... محسن چاووشی : میدونم امشبم از خواب میپرم از گریه تا سحر خوابم نمیبره این زنده موندنه بازنده موندنه بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره... شادمهر : خونه غریب و خلوته تو رو میگیره بهونه خالی تر از همیشه ام بی تو بی خاک و ریشه ام ... شادمهر : خودت بهتر از هرکی میدونی که بارون پاییز میسوزونه دل آدما رو ... احسان خواجه امیری : فکر میکردم تو رو دیدن یه تولد یه طلوعه تو غروب آشنایی ندونستم که رسیدن یه بهونست یه بهونه واسه لحظه جدایی ... و ... 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ شادمهر : خودت بهتر از هرکی میدونی که بارون پاییز میسوزونه دل آدما رو ... احسان خواجه امیری : فکر میکردم تو رو دیدن یه تولد یه طلوعه تو غروب آشنایی ندونستم که رسیدن یه بهونست یه بهونه واسه لحظه جدایی ... و ... این دوتا آهنگو خیلی دوسدارم .. مدتی بخاطره مشغله فراموششون کرده بودم... ممنون بابت یادآوری تیتراژ سریال از نفس افتاده...........احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ GOTYE - Somebody That I Used To Know Feat. Kimbra لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مث تنهایی رضا شیری *مث تنهایی توی دل من میمونی تو.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده