yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ حامی کو آشنای شبهای من؟ کو؟ دیروز من کو؟ فردای من کو؟ شهزاده من رویای من کو؟ کو هم قبیله؟ لیلای من کو؟ —————————— وقتی نوشتم عاشقترینم گفتی نمیخوام تو رو ببینم برات نوشتم یه بیقرارم با خنده گفتی دوستت ندارم —————————— رو بغض ابرا نامه نوشتم قلبمو مهر نامه گذاشتم با تو میگیره ترانه هام جون وقتی نباشی میمیره مجنون —————————— چند روزه بارون داره میباره بوی شکستن برام میاره میگه غزل پوش تو رو نمیخواد لیلای خوابت دیگه نمیاد 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ بي نظيره / اثري از استاد مجيد انتظامي حتما يكبار نگاه كنيد ! پشيمون نميشيد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ Tony Carey/ Room With A view بسیار زیباست 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشمای تو لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ ابی ، حبس روزایی که وقت ملاقاتیه یه شیشه زخیم کرده این دوریو تو از پشت شیشه نگاهم کن و منم دست میزارم رو دستای تو تو گوشی رو بردار و چیزی بگو بگو کوچه مون رو به آزادیه بگو دلخوشم کن به راست و دروغ خرابه بگو رو به آبادیه 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ با اینکه از ابی زیاد خوشم نمیاد اما چندتا از آهنگای آلبوم جدیدش به دلم نشست... بمیرم دوباره به دنیا بیام ، تو رو از خدا آرزو میکنم... ابی / جان جوانی / یه مردی 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ A Great Big World Ft. Christina Aguilera - Say Something 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ دوست داشتم - محسن چاوشی * محبوب ترین ترانه سال 92* 7 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ یاران را چه شد - آلبوم بیداد جاودان اثر زنده یاد مشکاتیان و استاد شجریان 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ Tim Buckley - Phantasmagoria In Two 1 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ Heimwärts a Retrospective Empyrium 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده