tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ set fire to the love song adele. selena gomez 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ Diane & David Arkenstone - Tokyo Rain 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ کلیپ خونهی ما مرجان فرساد عالیه 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ قطعه بیکلام (پیانو) نابرده رنج با انگشتان نازنین استاد فریبرز لاچینی یکی از زیباترین های استاد... 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ جدید محمد رحیمی خدانگهدار 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ تو نگات مسیر عشقو به دلم نشون میده تو نگات قشنگه وقتی به دلم امون میده خنده هات بغل بغل رازقیه التهاب من و تو عاشقیه امون از چشمای تو وقتی که بارون میباره امون از لبهای تو وقتی میگه دوسم داره وای امون از وقتی که میخوای با من پا به پا شی منو از من بگیری سرسبد عاشقا شی وای امون از تو وای امون از تو وای امون از تو وای امون از تو :icon_gol: شادمهر ، امون از تو 8 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ سیـــــم آخـــر ؛ رضا یزدانی . . . اگه عاشقت نبودم پا نمی داد این ترانه . . . . . . بی خیال بد بیاری ، زنده باد این عاشقانه 12 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ خونه ی ما/ مرجان فرساد تازه گوش کردمش چقد خوبه! 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ اینو میدونم که میدونی تتلو 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ با تو-امیر تتلو با اینکه اصلا از این خواننده خوشم نمیاد اما این آهنگش فوق العاده به دلم نشست 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده