*atefeh* 13017 ارسال شده در 6 آبان، 2014 ferhat gocer- saril bana ترکیه ایه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
sama-sh 6913 ارسال شده در 6 آبان، 2014 محمد اصفهانی...بی واژه منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كنمنو تنها منو عاشق منو خوب من صدا كن منو از همين ترانه واسه ما شدن صدا كن منو بي واژه صدا كن هم صدا تر از هميشه به همون اسم عزيزي كه برات كهنه نميشه واسه زندگي صدام كن واسه هر چي عاشقانس واسه حرفاي قشنگي كه نگفته شاعرانس منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كن منو شب صدا كن اما اون شبي كه تورو داره اون شبي كه جاي ماهش تورو پيش من بياره منوآيينه صدا كن كه ميخوام مثل تو باشم كه براي با تو بودن ميخوام از خودم جدا شم 7
masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 نمیدونم اهنگش اسمش چیه.. چون مامانم تو اتاقش داره گوش میده.. ولی شاده.. 7
nasim184 12256 ارسال شده در 7 آبان، 2014 سیاوش.خوشحالم:hapydancsmil: بچه ها یع اهنگ میخوام برا کلیپ بچه...کسی تونست معرفی کنه!مرسی 7
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 8 آبان، 2014 تقديم بهم آهنگ تو ميدوني با صداي ميثم ابراهيمي لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست دارم یه جوری که نباشی حال من زاره عزیزم خاطرت باشه یکی خیلی دوست داره عزیزم زندگی بی تو یه دنیای غم انگیزه یکی تا آخر عمرش نباشی اشک میریزه تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم من عشقو آرزوهامو فقط تو چشم تو دیدم من عشقو با تو حس کردم من عشقو با تو فهمیدم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم** 8
ms13 1488 ارسال شده در 8 آبان، 2014 دیگر از سقف زمانه آفتابی برنمی تابد مرا کلبه جانم دگر با روشنایی نیست در کنار پنجره دیگر گل اندامم نمیماند شهر خالی مانده بی او آشنایی نیست کوچه باغان گذشته خالی از آواز شبگرد و غزل گشته باغ سرسبز جوانیها خزانی شد سالها بی بودنت بودم تن به هر بیهوده فرسودم جمع این مطلب زدم من زندگانی شد ... 8
ms13 1488 ارسال شده در 8 آبان، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ms13 1488 ارسال شده در 9 آبان، 2014 مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بزاری محاله بتونم... تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم ... 6
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 bitti tebrikler emre aydin کولاک یه بار گوش کنین عاشقش میشین اینم لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ارسال های توصیه شده