*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ ferhat gocer- saril bana ترکیه ایه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ محمد اصفهانی...بی واژه منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كنمنو تنها منو عاشق منو خوب من صدا كن منو از همين ترانه واسه ما شدن صدا كن منو بي واژه صدا كن هم صدا تر از هميشه به همون اسم عزيزي كه برات كهنه نميشه واسه زندگي صدام كن واسه هر چي عاشقانس واسه حرفاي قشنگي كه نگفته شاعرانس منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كن منو شب صدا كن اما اون شبي كه تورو داره اون شبي كه جاي ماهش تورو پيش من بياره منوآيينه صدا كن كه ميخوام مثل تو باشم كه براي با تو بودن ميخوام از خودم جدا شم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم اهنگش اسمش چیه.. چون مامانم تو اتاقش داره گوش میده.. ولی شاده.. 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ بارووووووووووووون مهدی احمدوند 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ نگران منی(تیتراژ ماه عسل) مرتضی پاشایی 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ سیاوش.خوشحالم:hapydancsmil: بچه ها یع اهنگ میخوام برا کلیپ بچه...کسی تونست معرفی کنه!مرسی 7 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ تقديم بهم آهنگ تو ميدوني با صداي ميثم ابراهيمي لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست دارم یه جوری که نباشی حال من زاره عزیزم خاطرت باشه یکی خیلی دوست داره عزیزم زندگی بی تو یه دنیای غم انگیزه یکی تا آخر عمرش نباشی اشک میریزه تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم من عشقو آرزوهامو فقط تو چشم تو دیدم من عشقو با تو حس کردم من عشقو با تو فهمیدم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم تو میدونی که من هم بي تو از این زندگی بیزارو دلگیرم اگه روزی ازم دوری کنی از غصه و دلتنگی میمیرم** 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ موسیقی متن فیلم Good bye Lenin Yann Tiersen sumer78 7 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ دیگر از سقف زمانه آفتابی برنمی تابد مرا کلبه جانم دگر با روشنایی نیست در کنار پنجره دیگر گل اندامم نمیماند شهر خالی مانده بی او آشنایی نیست کوچه باغان گذشته خالی از آواز شبگرد و غزل گشته باغ سرسبز جوانیها خزانی شد سالها بی بودنت بودم تن به هر بیهوده فرسودم جمع این مطلب زدم من زندگانی شد ... 8 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ بزار تو حال خودم باشم تتلو 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بزاری محاله بتونم... تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم ... 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ احسان خواجه امیری....نابرده رنج 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ bitti tebrikler emre aydin کولاک یه بار گوش کنین عاشقش میشین اینم لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده