Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ دیگه قیدمو بزن با صداي رامين بيباك لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 تو میگی با منی ولی میدونم دیگه تو دوسم نداری میدونم منو بردی از یادت داری تو عشق کم میاری میدونم دیگه نمیخوای باهات بمونم میدونم دوسم نداری برو پیش اونی که واسش میمیری به پاش میشینی بی قراری یادته بهت میگفتم که حرفای تو بهونه است تقصیر تو نیست میدونم تقصیر این زمونه است حالا همه چی تمومه حرفی وسط نمونده دیگه نمیخوام ببینمت هر چی میگی همونه میدونم دیگه منو نمیخوای نمیخوای نمیخوای نمیخوای عشقمون دیگه از یادت رفت یادت رفت یادت رفت میدونم میدونم دیگه منو نمیخوای دیگه قیدمو بزن برو که خوب شناختمت چه ساده تو رو به اون عشق غریبه باختمت دیگه قیدمو بزن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ پروفايلم آهنگ آرامش با صداي میثم ابراهیمی و مصطفی آشتیانی لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آرامشی داره صدات که دردمو کم میکنه چیزی بگو حرفای تو بدجوری خوبم میکنه تو طرف من باشی من عشقمو ثابت میکنم صد بار برگردم عقب باز انتخابت میکنم اگه میخوای برو ولی وقتی من اینجا نیستم من خونه باشم شک نکن بازم جلوت وایمیستم قبول کن که عاشقت اونم اینجوری که منم واسه نگه داشتنت به هر چیزی چنگ میزنم بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه همیشه وقتی اینجوری داغونم تو رو به راهم میکنی میدونم بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه همیشه وقتی اینجوری داغونم تو رو به راهم میکنی میدونم بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه یه جوری با یه حاتی داری نگاهم میکنی که بدرتر از اینم بشم تو رو به راهم میکنی تو خوب میشناسی منو قلب من خیلی سرکشه چیکار میکنی که با یه جمله آروم بشه یه جمله آروم بشه یه جمله آروم بشه بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه همیشه وقتی اینجوری داغونم تو رو به راهم میکنی میدونم بارونی که میباره از چشمامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه دلگیرم از هر کی که تو دنیامه 7 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو دارم که باز آن روی زیبا را ببینم / آن سر و آن سیما وان بالای رعنا را ببینم پیش پای خویش را آسان نمیبنم کجایی / ای چراغ زندگی؟! تا عرش اعلا را ببینم احسان خواجه امیری - چراغ زندگی 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ برگرد با صداي محمد نجم لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امشب تب عشقتو دارم جز تو کسی اخه ندارم برگرد برگرد برگرد تمومش کن برگرد بزار گریه تموم شه عکست پیش رومه همیشه برگرد برگرد برگرد تمومش کن بسه این جدایی برگرد که دیگه طاقت ندارم عشق من کجایی برگرد تو نباشی کم میارم تو تموم چیزی هستی که خدا داده به دنیام غیر تو تو این زمونه دیگه من چیزی نمیخوام ….. چشمام دیگه سویی ندارن اشکام مثه ابر بهارن برگرد برگرد برگرد تمومش کن برگرد بزار گریه تموم شه عکست پیش رومه همیشه برگرد برگرد برگرد تمومش کن بسه این جدایی برگرد که دیگه طاقت ندارم عشق من کجایی برگرد تو نباشی کم میارم تو تموم چیزی هستی که خدا داده به دنیام غیر تو تو این زمونه دیگه چیزی نمیخوام 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ تقديم به ..... آهنگ بارون با صداي مهدي احمدوند لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این اتفاقی نیست که من توی شلوغی دیدمت فهمیدمت تا دیدمت ، تا دیدمت فهمیدمت این اتفاقی نیست که من میبینمت بازم تو رو انگار تو تقدیر منی دیگه نمیبازم تو رو زیر بارون با توام تو خیابون با توام تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام حرفی از رفتن نزن نه نمیشه من تو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام فنجون قهوهم خالیه اما تو فالم با توام خواهشی دیگه ندارم این آخریشه زیر بارون این اتفاقی نیست هنوز نگاه تو شکل منه احساس من مثل توئه احساس تو مثل منه این اتفاقی نیست ببین عطرت هنوزم با منه احساس این لحظهی من بدتر از عاشق بودنه زیر بارون با توام تو خیابون با توام تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام حرفی از رفتن نزن نه نمیشه من تو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام فنجون قهوهم خالیه اما تو فالم با توام خواهشی دیگه ندارم این آخریشه زیر بارون 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بارون داره هدرمیره امین رستمی 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ جدید و فوق العاده شنیدنی ستار به نام تسکین 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ بارون با صداي مهدي احمدوند 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ تقديم به ... آهنگ بی واژه با صداي زيباي محمد اصفهاني لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كن منو تنها منو عاشق منو خوب من صدا كن منو از همين ترانه واسه ما شدن صدا كن منو بي واژه صدا كن هم صدا تر از هميشه به همون اسم عزيزي كه برات كهنه نميشه واسه زندگي صدام كن واسه هر چي عاشقانس واسه حرفاي قشنگي كه نگفته شاعرانس منو دريا منو بارون منو آسمون صدا كن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا كن منو شب صدا كن اما اون شبي كه تورو داره اون شبي كه جاي ماهش تورو پيش من بياره منوآيينه صدا كن كه ميخوام مثل تو باشم كه براي با تو بودن ميخوام از خودم جدا شم. 9 لینک به دیدگاه
mohammad_93 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ عبور شیشه ای (ورژن 2) علی لهراسبی 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده