آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ مرا به خاطرت نگه دار-گروه چارتار 6 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 جهانبخش و صادقی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ وای از شب من سالار عقیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دل بی تو لبریز خون شود دور از رخت شب فزون شود تاب و تب من وای از شب من مراد من از جهان تویی مهربان تویی شمع محفل من شادی دل من در جهان تویی حدیث دل با خدا کنم ناله ها کنم تا به ناله تو را با شکسته دلان آشنا کنم جان میریزم به پای تو میمیرم برا تو دیگر چه خواهی دل سوی تو بنگرد با یاد تو بگذرد روز و شب من وای از شب من 2 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ چشات مث شب بارونی دلت پر از غم پنهونی مث پرنده ی زندونی بخون به ناله دل مثال تیغ گل زردم یه شعر خسته پر دردم ببین که قایق امیدم نشسته بی تو به گل 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ یه آهنگ بی کلام به نام: پاییز کوچک من 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ هلن بیداری چقدر این حس من خوبه ... همین که از تو می میرم ... 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سامان جلیلی احساس آوره منو یادت میاد یا من از دیروز تو میام یه مشت احساس آواره هنوز جا مونده تو دنیام نبر بی راهه ذهنت رو منم یادی که پر پر شد منو می شناسه عقلی که یکم کم حافظه تر شد بگیر بالا سرت رو تا ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی منو اینجوری سوزونده چرا چشمات رو می بندی روی تصمیم دیروزت من منم من مرد رویاهات چشات که شد اینجوری پا سوزت که شد اینجوری پا سوزت [h=2] [/h] میذاری این عشق و بازی تا نشه تو حقمون اجهاف یکی که بی طرف باشه نذاره پاشو رو انصاف تو دستای بی رحمت منو دنیای مجروهم جای سالم اگه دیدی بزن من کوه اندوهم بگیر بالا سرت رو تا ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی منو اینجوری سوزونده چرا چشمات رو می بندی روی تصمیم دیروزت من منم من مرد رویاهات چشات که شد اینجوری پا سوزت که شد اینجوری پا سوزت 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ احساس آواره - سامان جلیلی متن آهنگ : منو یادت میاد یا نه؟! من از دیروز تو میام یه مشت احساس آواره .. هنوز جا مونده تو دنیا نبر بیراهه ذهنت رو .. منم یادی که پَر پَر شد منو میشناسه عقلی که .. یکم ، کم حافظهتر شد بگیر بالا سرت رو تا .. ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی .. منو اینجوری سوزونده چرا چشماتو میبندی .. روی تصمیم دیروزت منم من!! مرد رویاهات .. که شد اینجوری پاسوزت که شد اینجوری پاسوزت... میذاریم عشقو قاضی تا .. نشه تو حقمون اجحاف یکی که بیطرف باشه .. نذاره پاشو رو انصاف تو و دستای بیرحمت .. منو دنیای مجروحم جای سالم اگه دیدی .. بزن من کوه اندوهم بگیر بالا سرت رو تا .. ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی .. منو اینجوری سوزونده چرا چشماتو میبندی .. روی تصمیم دیروزت منم من!! مرد رویاهات .. که شد اینجوری پاسوزت که شد اینجوری پاسوزت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ من علمک مهدی یراحی هیچی هم نمیفهمم چی میگه ولی خیلی باحاله 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ پروفايلم حتما گوش كنين مخصوصا قسمت فولوتش و اون جايي كه ميگه میبینم غم های عالم جلوی غم تو هیچه دانلود كنين با كيفيت بالا گوش بدين تو پروفايلم كيفيتش پايينه آهنگ جدید بهراد شهریاری به نام وقتی به یاد تو میوفتم لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی یاد تو می افتم دلم می گیره اشکام از گوشه ی چشمام میاد میره میشینم گوشه ی خونه حسرتت سخته عزیزم قصه ی نداشتنت رو باز تو خودم می ریزم دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره ♫♫♫♫♫♫ دنیا زورش می رسید تو رو گرفته دنیا تیغش می برید و تو رو گرفته من دارم شکنجه میشم با تب تلخ یه احساس این همون فرق زیاد منو آدمای دنیاست تو دیگه نیستی کنارم ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ن مگه سادست بغض رفتنت هنوزم پر از ارادست وقتی که فکر و خیالت هی به دست و پام می پیچه میبینم غم های عالم جلوی غم تو هیچه دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ اشک من هویدا شد با صدای شهریار 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ یکی از زیباترین موسیقی متنهای دنیا، آلبوم ٰVangelis عاشقشم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ پروف ناصر عوضشم نمیکنه انقدر غم داره آهنگش 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ چرا رفتی ......... همایون شجریان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده