Rose6 865 ارسال شده در 10 مهر، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 جهانبخش و صادقی 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2014 وای از شب من سالار عقیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دل بی تو لبریز خون شود دور از رخت شب فزون شود تاب و تب من وای از شب من مراد من از جهان تویی مهربان تویی شمع محفل من شادی دل من در جهان تویی حدیث دل با خدا کنم ناله ها کنم تا به ناله تو را با شکسته دلان آشنا کنم جان میریزم به پای تو میمیرم برا تو دیگر چه خواهی دل سوی تو بنگرد با یاد تو بگذرد روز و شب من وای از شب من 2
ms13 1488 ارسال شده در 13 مهر، 2014 چشات مث شب بارونی دلت پر از غم پنهونی مث پرنده ی زندونی بخون به ناله دل مثال تیغ گل زردم یه شعر خسته پر دردم ببین که قایق امیدم نشسته بی تو به گل 2
sara kia 3158 ارسال شده در 14 مهر، 2014 هلن بیداری چقدر این حس من خوبه ... همین که از تو می میرم ... 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 14 مهر، 2014 سامان جلیلی احساس آوره منو یادت میاد یا من از دیروز تو میام یه مشت احساس آواره هنوز جا مونده تو دنیام نبر بی راهه ذهنت رو منم یادی که پر پر شد منو می شناسه عقلی که یکم کم حافظه تر شد بگیر بالا سرت رو تا ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی منو اینجوری سوزونده چرا چشمات رو می بندی روی تصمیم دیروزت من منم من مرد رویاهات چشات که شد اینجوری پا سوزت که شد اینجوری پا سوزت [h=2] [/h] میذاری این عشق و بازی تا نشه تو حقمون اجهاف یکی که بی طرف باشه نذاره پاشو رو انصاف تو دستای بی رحمت منو دنیای مجروهم جای سالم اگه دیدی بزن من کوه اندوهم بگیر بالا سرت رو تا ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی منو اینجوری سوزونده چرا چشمات رو می بندی روی تصمیم دیروزت من منم من مرد رویاهات چشات که شد اینجوری پا سوزت که شد اینجوری پا سوزت 7
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 15 مهر، 2014 احساس آواره - سامان جلیلی متن آهنگ : منو یادت میاد یا نه؟! من از دیروز تو میام یه مشت احساس آواره .. هنوز جا مونده تو دنیا نبر بیراهه ذهنت رو .. منم یادی که پَر پَر شد منو میشناسه عقلی که .. یکم ، کم حافظهتر شد بگیر بالا سرت رو تا .. ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی .. منو اینجوری سوزونده چرا چشماتو میبندی .. روی تصمیم دیروزت منم من!! مرد رویاهات .. که شد اینجوری پاسوزت که شد اینجوری پاسوزت... میذاریم عشقو قاضی تا .. نشه تو حقمون اجحاف یکی که بیطرف باشه .. نذاره پاشو رو انصاف تو و دستای بیرحمت .. منو دنیای مجروحم جای سالم اگه دیدی .. بزن من کوه اندوهم بگیر بالا سرت رو تا .. ببینی چی ازم مونده تو این مدت چه آتیشی .. منو اینجوری سوزونده چرا چشماتو میبندی .. روی تصمیم دیروزت منم من!! مرد رویاهات .. که شد اینجوری پاسوزت که شد اینجوری پاسوزت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 من علمک مهدی یراحی هیچی هم نمیفهمم چی میگه ولی خیلی باحاله 4
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 16 مهر، 2014 آهنگ پروفايلم حتما گوش كنين مخصوصا قسمت فولوتش و اون جايي كه ميگه میبینم غم های عالم جلوی غم تو هیچه دانلود كنين با كيفيت بالا گوش بدين تو پروفايلم كيفيتش پايينه آهنگ جدید بهراد شهریاری به نام وقتی به یاد تو میوفتم لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی یاد تو می افتم دلم می گیره اشکام از گوشه ی چشمام میاد میره میشینم گوشه ی خونه حسرتت سخته عزیزم قصه ی نداشتنت رو باز تو خودم می ریزم دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره ♫♫♫♫♫♫ دنیا زورش می رسید تو رو گرفته دنیا تیغش می برید و تو رو گرفته من دارم شکنجه میشم با تب تلخ یه احساس این همون فرق زیاد منو آدمای دنیاست تو دیگه نیستی کنارم ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ن مگه سادست بغض رفتنت هنوزم پر از ارادست وقتی که فکر و خیالت هی به دست و پام می پیچه میبینم غم های عالم جلوی غم تو هیچه دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره دیگه هیچی مثل قبل نیست هیچی تازگی نداره اون که زندگیش تو بودی دیگه زندگی نداره 5
maryam39 8211 ارسال شده در 17 مهر، 2014 یکی از زیباترین موسیقی متنهای دنیا، آلبوم ٰVangelis عاشقشم 6
ارسال های توصیه شده