ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ الان آهنگ فیلم پیانو............... ناززززززززز 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ طوفان- برای تو وقتی دستات تو دستم نیس از تو میخونم با چشمای خیس قلب کی فقط به عشق تو میزنه / کی واسه تو از همه چی دل میکنه وقتی که نخندی بغض کی میشکنه/ من من به عشق تو همیشه پابندم و خنده تو جون داده به لبخندمو/ خوبیاتو می بینم و شرمندم و میمیرم برای تو 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ چند تا آهنگ که باهاشون خاطره دارم ، خوابم یا بیدارم و تو را نگاه میکنم از ابی تصویر رویا و شام مهتاب از داریوش الکی و و فرشته از قمیشی و... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ بی نهایت-مهران آتش قشنگه اما تنظیم آهنگ نسبت به شعر و صدا کمی ضعیفه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ 25 باند-از پیشم میری خیلی قشنگه اما به حال من ربطی نداره 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ یه دلم میگه برم............... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ اهنگ مرتضی پاشایی تیتراژ ماه عسل(نگران منی) 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ Don't Be Gone Too Long از Chris Brown feat. Ariana Grande 7 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پویا بیاتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ [h=3]Don't Stop The Party از The Black Eyed Peas[/h] یک آهنگ دنس عالییی :music: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده