black banner 9103 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 آهنگ پروفايل ناثر جون http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16298
Shiva-M 8295 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / رضا یزدانی چقدرررر من این آهنگو دوست دارم 6
manjari 2934 ارسال شده در 12 شهریور، 2014 آهنگ رستاک و کاوه آفاق به نام عشق عشق همینه که نگاهت کنه عشق کنی لرز کنی تب کنی تا اس ام اس میزنه دارم میام پاشی و تهران و مرتب کنی عشق یه آهنگ پر از خاطرست اشک و لبخند ولی عالیه عشق یه حالی مثل دلواپسی عشق یه حسی مثل خوشحالیه 5
manjari 2934 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشای من پُر خواهش ِ نگاه تــــو یه نوازش ِ برای این دلِ دیوونه دلم برات پَر می کشه صدات واسم آرامش نگات واسه نم بارونه دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو میزنه . . . کی غیر تــــو عزیزم همه حرفام و میدونه؟! اشکام و کی میفهمه غم ِ چشمام و می خونه عشقت کار خدا بود که تــــورو به دلم داده دنیا من و فهمیده مهرت به دلم افتاده . دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو میزنه . دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس :icon_gol: 5
ارسال های توصیه شده