black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ آهنگ پروفايل ناثر جون http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=16298 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ دروازه های دنیا(آهنگ تیم ملی) احسان خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / رضا یزدانی چقدرررر من این آهنگو دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ آهنگ رستاک و کاوه آفاق به نام عشق عشق همینه که نگاهت کنه عشق کنی لرز کنی تب کنی تا اس ام اس میزنه دارم میام پاشی و تهران و مرتب کنی عشق یه آهنگ پر از خاطرست اشک و لبخند ولی عالیه عشق یه حالی مثل دلواپسی عشق یه حسی مثل خوشحالیه 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ هنوز عادت نکردم-میثم ابراهیمی 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ آهنگ پروفم یه واکنش مثبت دو طرفه... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشای من پُر خواهش ِ نگاه تــــو یه نوازش ِ برای این دلِ دیوونه دلم برات پَر می کشه صدات واسم آرامش نگات واسه نم بارونه دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو میزنه . . . کی غیر تــــو عزیزم همه حرفام و میدونه؟! اشکام و کی میفهمه غم ِ چشمام و می خونه عشقت کار خدا بود که تــــورو به دلم داده دنیا من و فهمیده مهرت به دلم افتاده . دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو میزنه . دوست دارم دلم میگیره بی تــــو بی هوا هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو بی صدا عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه هرجا تو هر نفس :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ به این : عاشقشم( آهنگ منظورمه) 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یه دختر دارم تا نداره .............. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده