victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ تو قلب منی از محمد احمدوند مثل رنگین کمونه عشق همه رنگاشو من دیدم توی خیالمم از شوق از آسمونا باریدم (فکر کنم اینه آخه مبهمه یه سری جاهاش منم اون جاهارو سوت میزنم ) به عشق تو توی قلبم برات یه خونه میسازم اون وقت تموم دنیارو به چشمایتو میبازم تو تو قلب منی آره دلم هوای تو داره صدام از عشق تو پر شد همش اسم تو میاره تو تو قلب منی آره چقد زندگی شیرینه دیگه چشام از اون چشمات همش ستاره میچینه دیگه غمی نمیبینم وقتی کنار من هستی وقتی مثل من و با من به این قشنگی دل بستی تو دلم عشق تو دارم ببین چقد دوست دارم میخوام کنار من باشی دیگه تنهات نمیذارم تو تو قلب منی آره دلم هوای تو داره صدام از عشق تو پر شد همش اسم تو میاره تو تو قلب منی آره چقد زندگی شیرینه دیگه چشام از اون چشمات همش ستاره میچینه تو تو قلب منی آره تو تو قلب منی آره تو تو قلب منی آرههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ دوستت دارم از سامان جلیلی من دوست دارم قدر آسمون پر ستاره جوری که سمت تو میام بی اراده بی اشاره من دوست دارم قدر قدی که تو نمیدونی قدی که بگم تا ابد توی خاطرم میمونی لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ دیوار از فرامرز اصلانی چقدررررررر خوبه یه دیواره یه دیواره یه دیواره یه دیواره که پشتش هیچی نداره یه پرندس یه پرندس یه پرندس یه پرندس که از پرواز خود خستس... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ با اینکه دارن سیاه پوشا از توی شط کوچه ها جمع میکنن ستاره های پر پرو با اینکه دارن عزادارا از زیر آوارو جنون در میارن کفترای خاکسترو با اینکه بوی تفتیش و خون پیچیده توی قصه ها با اینکه صدای انفجار مرثیه خونه همه جا همه جا همه جا هنوزم میشه قربانی این وحشت منحوس نشد هنوزم میشه تسلیم شب و اسیر کابوس نشد میشه با سنگر از ترانه ساخت و به غراب سر نسپرد هنوزم میشه عاشق شد و از ستاره مایوس نشد با اینکه داس دلهره گردن این دقیقه ها رو میشمره با اینکه آینه از شبو گریه پره با اینکه تو ماهتاب و آب صدای کوچ است و شتاب با اینکه تو پستوی ذهن همه کس متن ترانه و آهنگ از سایت ایران ترانه رد گریزه و قفس ، قفس ، قفس هنوزم میشه قربانی این وحشت منحوس نشد هنوزم میشه تسلیم شب و اسیر کابوس نشد میشه باز سنگر از ترانه ساخت و به غراب سر نسپرد هنوزم میشه عاشق شد و از ستاره مایوس نشد هنوزم میشه قربانی این وحشت منحوس نشد هنوزم میشه تسلیم شب و اسیر کابوس نشد میشه باز سنگر از ترانه ساخت و به غراب سر نسپرد هنوزم میشه عاشق شد و از ستاره مایوس نشد هنوزم میشه قربانی این وحشت منحوس نشد هنوزم میشه تسلیم شب و اسیر کابوس نشد میشه باز سنگر از ترانه ساخت و به غراب سر نسپرد هنوزم میشه عاشق شد و از ستاره مایوس نشد 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ آهنگ پروفایلم شعر از سیمین بهبهانی آهنگساز تهمورس پور ناظری خواننده همایون شجریان متن شعر: چرا رفتی ؟! چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم خیالت گر چه عمری یار من بود امیدت گر چه در پندار من بود بیا امشب شرابی دیگرم ده ز مینای حقیقت ساقرم ده چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم ********* چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم دل دیوانه را دیوانه تر کن مرا از هر دو عالم بی خبر کن بیا امشب شرابی دیگرم ده ز مینای حقیقت ساقرم ده چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ Forever autumn از گروه Lake of tears So the season of the fall begins Down the crossroads in a sleepy little inn By the fire when the sun goes down But the night becomes you And the secrets of the rain Forever autumn And the season of the fall begins Out the nightlands when the thunderstorm sets in The secrets clear in the cloudy night But the night becomes you And the secrets of the ra n they will stay the same And the time will come soon With the secrets of the rain and the storm again Coming closer every day, forever autumn And the season of the fall begins Past the pass ngbell past willow s weeping A ripple forms on the brinks of time But the night becomes you And the secrets of the rain, they will stay the same And the time will come soon With the secrets of the rain and the storm again Coming closer every day forever autumn 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ هرزگاهی از اینا گوش میدم این آهنگ هم حرف دل خودمو میزنه "بزار تو حال خودم باشم " تتلو 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ یه آهنگ عاشقانه ی فرانسوی از Joe Dassin به نام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار زیباست 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ اعدام شاهین نجفی درود به شرف یغما گلرویی با این شعر سی ساله که کوچه خاکیامون خاکی ان /آسفالت خوبه ،خوبه اما واسه مردن که کسی مث منو جلو روت دار بزنن /یه مشت مریضم واستادن تخمه بشکنن که فیلم بگیری وقتی یکی جون می کنه /دس مریزاد این مرام یه هموطنه/ که نه مرگ منو و این دار صلوات داره /امروز من اینجام و فردا سر تو بالا داره 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ اهنگ angel از رامشتین گروه راک فوق العاده المانی حرفاشون از اهنگاشونم قشنگتره! 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ چرا رفتی از همایون شجریان آهنگ بسیار زیباییه 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اشوبم از گروه چارتار اهنگهاشون خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آلبوم عشق ماند از سالار عقیلی: متن ترانه تصنیف شاه شمشاد قدان شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که بمژگان شکند قلب همه صف شکنان مست بگذشت و نظر بر من درویش انداخت گفت ای چشم و چراغ همه شیرین سخنان تا کی از سیم و زرت کیسه تهی خواهدبود بنده من شو و برخور ز همه سیم تنان کمتر از ذره نه ای پست مشو مهر بورز تا بخلوتگه خورشید رسی چرخ زنان بر جهان تکیه مکن ور قدحی می داری شادی زهره جبینان خور و نازک بدنان دامن دوست بدست آر و ز دشمن بگسل مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان پیر پیمانه کش من که روانش خوش باد گفت پرهیز کن از صحبت پیمان شکنان با صبا در چمن لاله سحر می گفتم که شهیدان که اند این همه خونین کفنان گفت حافظ من و تو محرم این راز نه ایم از می لعل حکایت کن و شیرین دهنان غزلیات حافظ متن ترانه تصنیف خوش آن که وصال خوش آن که وصال تو میسر شده باشد چشمم به جمال تو منور شده باشد ریزم ز مژه اشک دمادم که بشویم گر غیر جمال تو مصور شده باشد با هیچ برابر نکند آنکه سر من در پای تو با خاک برابر شده باشد زین بیش مکن سرکشی ای ماه بیندیش زان لحظه که آهم به فلک بر شده باشد شد قامت من حلقه در آن فکر که دستم در حلقه آن زلف معنبر شده باشد هرگز به وفا با دگری عهد نبندم گر خود ز جفا عهد تو دیگر شده باشد 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ رابطه ♫♫♫ تا حرف عشق میشه من میــــرم من سخت از این حرفا دورم منم یه روز عاشقی کردم ، از وقتی عاشق شدم اینجورم دارو ندارم پای عشقم رفت چیزی نموند جز ، درد نامحدود این جای خالی که تو سینم هست قبلاً یه روزی جای قلبـــــــــــم بود این روزگار بد کرده با قلبم، کم بوده از این زندگی سهمم دلیل می بافم برای عــــشق، برای چیزی که نمی فهمم از آدمای شهر بیزارم ، چون با یکی شون خاطره دارم به من نگو با عشق بی رحمی من زخم دارم ، تو نمی فهمی ♫♫♫ غریبه ام با این خیابونا من از تمام شهر بیزارم از هرچی رابطست می ترسم از هرچی عشقه من طلب کارم همین که قلب تو مردد شد، در دل من خاطره ای رد شد از وقتی عاشقش شدم ترسیدم،از وقتی عاشقش شدم بد شد 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ و باز هم Rolling In The Deep از آدل زیبا این آهنگ مرگ ندارد ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ به این آهنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آهنگ خداحافظ عشق من از حمید عسکری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♫♫♫ میرم یه جایی که رنگمم نبینی میرم ، خودت گفتی که دیگه از تو آرامش نمی گیرم خداحافظ عشق من میرم ، نمیخوام عشقی رو که از ترحم باشه میرم تا اونی رو که میخوای شاید پیدا شه خداحافظ عشق من ساکت و سرد و شکسته و داغونم واست فرقی نداره که میدونم حس بین ما مرده منم همین روزا میمیرم ♫♫♫ میرم با گریه اما میبینم که تو می خندی واست آسونه میدونم به یکی دیگه دل می بندی خداحافظ عشق من… 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده