The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ علی آدم - آموزشی قبل از تبعید 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اهنگی که واقعا عاشقشم اهنگ Yalniz (تنها) از شبنم فراح خواننده موسیقی راک ترکیه یادش بخیر یه زمانی کلیپشو برا دانلود گذاشته بودم فورشیرد خورد اونو! 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بازم آهنگ بازم بخند این دفعه نمیخندم که هیچ نمیتونم جلوی اشکامم بگیرم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ Follow Your Arrow از Kacey Musgraves خواننده ی نوظهور و جوانیه در سبک کانتری، خوب می خونه تو گِرَمی امسال هم جایزه بُرده ، رو دست این تیلور سویفتِ تفلون بلند شده 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ اهنگ هتل کالیفرنیا بدون نیاز به توضیح بیشتر! 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ یکشنبه غم انگیز با صدای دیاماندا گالاس 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ Self Control از Laura Branigan 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ حرفاي بي مخاطب رضا يزداني !! قشنگه ! 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ آهنگ پروفم شهرام شکوهی من و تو سال نو 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ تیتراژ سریال خوب بد زشت با صدای آقای اخشابی البته بهتره یکی واسم بخونه باور کن به نگات مدیونم من عشقو تو چشات میخونم وقتی تو لیلی من باشی تا ابد مجنونم من با تو دلخوشی میسازم با حرفات دلمو میبازم ای حس گرمی اوازم من به تو مینازم... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ killing me softly with her song از perry como 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ من اونیم که... مرتضی پاشایی 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بهترین مرد از سحر با چه احساس عجیبی به تو نزدیک شدم اون روز دستامو گرفتی و گفتی میمونم اولش ترسیده بودم بهت اعتماد نداشتم ولی حالا دیگه بی تو نمیتونم... تو بهترین مرد دنیایی واسم مثل یه رویایی شونه هات تکیه گاهمه تو بهترین مرد دنیایی چه خوبه همیشه این جایی فرق داری با همه... 3 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ My Immortal - Evanescence - Lindsey Stirling Cover اگه ویولون دوس دارین کارای لیندزی قشنگن .. ویدئوهاشم بامزن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده