victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ هومن حری دنیای ما رد میشیم از همه از شب و همهمه میریم سمت رویاهایی که توی ذهنمه تا منو داری تو تا تورو دارم من چقد آسونه از همه آدما دل کندن این فقط رویا نیس این زندگیمونه دستاتو محکم میگیرم تا دنیا بدونه و به این حالت :connie_24: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ عاشقونه دوست دارم>>>>>>رامين بي باك دلم می خواد همه ازت دور بشن دلم میخواد فقط تو باشی با من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمی خوام این حسو ازم بگیرن می خوام بدونی قلب من گیرته عشقی که دارم به تو بی بهونست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنیای من دنیای عاشقونست :icon_gol: میخوام نگاهت تنها مال من شه می خوام فقط عاشق من بمونی تموم زندگیت باشم و دیگه یه لحظه هم بدون من نتونی... :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزی به جز عشق تو تو سرم نیست وقتی می بینمت کنارم هستی انگاری خوابم توی باورم نیست اونی که عاشقت میمونه منم بدون تو زندگی سر نمی شه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست دارم دوست دارم همیشه :icon_gol: میخوام نگاهت تنها مال من شه می خوام فقط عاشق من بمونی تموم زندگیت باشم و دیگه یه لحظه هم بدون من نتونی... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ يه اهنگ محلي زيبا به زبون محلي خودمون گوش كنيد قشنگه به زبان محلي (كرمانجي) ترجمه به فارسی شاسییار شاسیار یلدا عباسی و محسن میرزاده یلدا عباسی و محسن میرزاده ئهورێ ئاسمین ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان دهگورمژن دهگورمژن ابر آسمان می غرد کهرییه بهرخان خواده جان دهبارژن گله ی بره ها زار می زنند ههمدل ههڤال ئهزیز جان ته ناڤژم همدل و یار من ، من تو را ترک نمی کنم چاڤ شوور پرن ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان سهره ساوه حسودان زیادند مواظب باش ئۆرزهلنگ ههڤال جان ڤهرین ڕاوه اسفند سر راه دود کن بکهن برا ئهزیز جان دهرد بهلاوه بخند تا غمها و دردها دور بشن - ———————————————————– تهرکێ من کر ئهڵا خودێ ئهرمان ئهرمان دلبهرێ من، دلبهرێ من خدایا دلبرم ترکم کرده است داقهک دانی یاره جان جیگهرێ من داغی به جگرم گذاشته است بوو خهراوۆ مال خهراو دلبهرێ من خانه خراب شدم دلبر من - ———————————————————– خهوهر نهبوو ئهڵا خودێ ئهرمان ئهرمان ژه یارێ من خدایا از یارم خبری نشد کهماندارێ بێ موروهت بر دلێ من ابروکمان بی مروت دلم را برد خهوهر نهبۆ ئهزیزێ ژه یاره من از یارم خبری نشد - ———————————————————– بالاخانه ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان خشت و نیمه ئهرمان ئهرمان خشت و نیمه بالا خانه خشت و نیم است فهکێ یارێ ههڤالێ کانییا جیمه دهان یار مثل چشمه ی (جیم) است فهکێ یاره ههڤالێ کانییا جیمه لهلای لای دهان یار مثل چشمه ی (جیم) است - ———————————————————– سهر هلینهم ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان له کهڤیران سرم رو بردارم تو بیابان چهره بوومه یارێ جان خانه ڤیران یار عزیز چه جوری خانه ویران شدم له ڤی کارا مال خهراو بوومه هێیران ای خانه خراب تو این کار حیران مانده ام - ———————————————————– بالاخانه ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان خشت و نیمه ئهرمان ئهرمان خشت و نیمه بالا خانه خشت و نیم است فهکێ یارێ ههڤالێ کانییا جیمه دهان یار مثل چشمه ی (جیم) است فهکێ یارێ ههڤالێ کانییا جیمه لهلای لای دهان یار مثل چشمه ی (جیم) است - ———————————————————– تهرکێ من کر ئهڵا خودێ ئهرمان ئهرمان دلبهرێ من، دلبهرێ من خدایا دلبرم ترکم کرده است داقهک دانی یارێ جان جیگهرێ من داغی به جگرم گذاشته است بوو خهراوۆ مال خهراو دلبهرێ من خانه خراب شدم دلبر من - ———————————————————– خهوهر نهبوو ئهڵا خودێ ئهرمان ئهرمان ژه یارێ من خدایا از یارم خبری نشد کهماندارێ بێ موروهت بر دلێ من ابروکمان بی مروت دلم را برد خهوهر نهوۆ ئهزیزێ ژه یارێ من از یارم خبری نشد شا سییاران ئهرمان ئهرمان ئهرمان ئهرمان کا گولا من شاه سواران کو گل من؟ شاسيار >>>>>>>> يلدا عباسي و محسن ميرزاده 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ آهنگ نوستالژیک و عاشقانه Copacabana از Barry Manilow خیلی خوبه این آهنگ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ اهنگ Sirocco از Jon Mark موسیقی لایت با ترکیب چند ساز هست کلا البوم Alhambra ساخت سال 1993 رو گوش میدم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ Beethoven's Silence_Ernesto Cortazar سکوت بتهوون یک اجرای بی نقص و فوق العاده پیانو از ارنستو کورتازار 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ Turn the page از متالیکا عاااالیه این آهنگ 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ آهنگی که حسین در پروفایلم گذاشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ عشق لات از: شاهکار بینش پژوه 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ز روزی که رفته زپیشم او نامه ننوشته زخاطرمگر برده او از دل یاد بگذشته دریغا گذشته گذشته "گلپا" 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ocean within nadama آرامبخش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده