spow 44198 ارسال شده در 19 خرداد، 2014 اهنگی که واقعا عاشقشم اهنگ Yalniz (تنها) از شبنم فراح خواننده موسیقی راک ترکیه یادش بخیر یه زمانی کلیپشو برا دانلود گذاشته بودم فورشیرد خورد اونو! 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 بازم آهنگ بازم بخند این دفعه نمیخندم که هیچ نمیتونم جلوی اشکامم بگیرم 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 22 خرداد، 2014 Follow Your Arrow از Kacey Musgraves خواننده ی نوظهور و جوانیه در سبک کانتری، خوب می خونه تو گِرَمی امسال هم جایزه بُرده ، رو دست این تیلور سویفتِ تفلون بلند شده 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 تیتراژ سریال خوب بد زشت با صدای آقای اخشابی البته بهتره یکی واسم بخونه باور کن به نگات مدیونم من عشقو تو چشات میخونم وقتی تو لیلی من باشی تا ابد مجنونم من با تو دلخوشی میسازم با حرفات دلمو میبازم ای حس گرمی اوازم من به تو مینازم... 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 28 خرداد، 2014 بهترین مرد از سحر با چه احساس عجیبی به تو نزدیک شدم اون روز دستامو گرفتی و گفتی میمونم اولش ترسیده بودم بهت اعتماد نداشتم ولی حالا دیگه بی تو نمیتونم... تو بهترین مرد دنیایی واسم مثل یه رویایی شونه هات تکیه گاهمه تو بهترین مرد دنیایی چه خوبه همیشه این جایی فرق داری با همه... 3
ll3arg 643 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 My Immortal - Evanescence - Lindsey Stirling Cover اگه ویولون دوس دارین کارای لیندزی قشنگن .. ویدئوهاشم بامزن 5
ارسال های توصیه شده