ms13 1488 ارسال شده در 30 آبان، 2014 تو این غربتی که هستم دارم میمیرم حالیت نیست بازم دستتو توی دستم میخوام بگیرم حالیت نیست هنوز یار تو هستم حالیتم نیست به هیشکی دل نبستم حالیتم نیست هایده - سیاه چشمون (به جز یکی دو آهنگ بقیه آهنگای ایشونو دوست ندارم از خودشونم خوشم نمیاد....) 3
black banner 9103 ارسال شده در 31 آبان، 2014 آلبوم آرايش غليظ همايون شجريان جديده قشنگه براي حمايت از اين هنرمند ميخوام برم چندتا از آلوبم هاش رو بخرم به دوستان و آشنايان هديه بدم خدا رحمت كنه خانواده شما رو كه موسيقي ايراني رو نجات داديد ! دوباره متولدش كرديد ! با اين كارهاي چند سال اخير شما خيالم راحت شد حداقل تا چند قرن كسي نميتونه نفس اين هنر رو توي ايران بگيره ! 7
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 31 آبان، 2014 خدا به همرات - مهدی یراحی دل تو با من نیست با این که می دونی می خوامت با این که می دونی دوست دارم رد بشم از خوابت دل تو با من نیست اصرارم بی فایدست انگاری معلومه دیگه دوستم نداری از عشقم بی زاری باشه برو با این که می دونم می میرم اما جلوت رو نمی گیرم اما جلوت رو نمی گیرم باشه برو شاید این بارم تو حق داری که اینجوری تنهام میزاری که اینجوری تنهام میزاری خدا به همرات برو دنبال رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ات برو بعد تو تنهام همه ی دنیام برو خدا به همرات برو دنبال رویات برو بعد تو تنهام همه ی دنیام برو ♫♫♫♫♫♫ کجا این قصه دستات ازم دور شد روزای خوب ما تاریک و بی نور شد یه عمره تو عشق تحملم کردی می دونم تمومه تو بر نمی گردی خدا به همرات برو دنبال رویات برو بعد تو تنهام همه ی دنیام برو خدا به همرات برو دنبال رویات برو بعد تو تنهام همه ی دنیام برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ms13 1488 ارسال شده در 31 آبان، 2014 خودت خواستی که من مجبور باشم برم جایی که از تو دور باشم تو پای منو از قلبت بریدی خودت خواستی که من اینجور باشم خودت خواستی که احساسم بشه سرد خودت خواستی نمیشه کاریم کرد می دیدم دارم از چشمات میفتم مدارا کردم و چیزی نگفتم برام بودن تو بازی نبود و به این بازی دلم راضی نبود و از اول آخرش رو می دونستم تو تونستی ولی من نتونستم برات بودن من کافی نبود و حقیقت این که می بافی نبود و دارم دق می کنم از درد دوریت میخام مثل تو شم اما چه جوری احسان خواجه امیری _ خودت خواستی 6
beat 2373 ارسال شده در 2 آذر، 2014 ترامادول شاهین نجفی درخت روی دار و شکفته قنداق ها سیاست طویله ی قرمساق ها به انگشت شاهزاده ها را بگند به من به تو به او به ما به ایشان بخند برین به فلسفه ،هنر به هر چه بود و هست و نیست برین به دین برین بدین نگو نپرس چند زنم را حراج کن به نام مام میهن زنت را بده به من تو شاتت را بزن برو کار می نکن بپرس چیست کار بفاک رفته را حرف مفتیست کار بکش عصا از زیر مغز این چلاق ها بخور بکن بخواب در کنار این الاغ ها شهید کن خودت را با ترامادول دوباره اشتباه کن با ترامادول دوباره تباه شو با ترامادول سیاه شو سیاه شو با ترامادول باز با من اشتباه کن زندگی خود را تباه کن باز با تو اشتباه می کنیم زندگی خود را تباه می کنیم 3
ارسال های توصیه شده