pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ 5 ماهه بیکارم هر جا میرم دنبال کار نیست 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ منم از بس کارم زیاده حوصله م سر رفته 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ منم از بس روزام تکراری شده حوصلم سر رفته 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ پاشین بیایین اینجا حوصلتون سرجاش میاد فقط هرکی نظرشو ننویسه الهی که تا عید حوصله نداشته باشه [h=3]کاریکاتورهای مفهومی[/h] 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ پاشین بیایین اینجا حوصلتون سرجاش میادفقط هرکی نظرشو ننویسه الهی که تا عید حوصله نداشته باشه کاریکاتورهای مفهومی خو یکی یکی میزذاشتی اینجوری نقل قول گرفتن سخته خو!! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آخ آخ هییییییی ملت کلا بی حوصله شدن رفتن مشکل همینه دیگه هیچ کس حوصله نداره مردم منتظر یه جرقه هستن که یقه همدیگه رو بگیرن پاشین بیایین اینجا حوصلتون سرجاش میادفقط هرکی نظرشو ننویسه الهی که تا عید حوصله نداشته باشه کاریکاتورهای مفهومی سجاااااااااد!!!!!! تبلیغات؟....تو تاپیک بی حوصلگی؟....کار کاسبی من و کساد میکنی؟!!! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خو یکی یکی میزذاشتی اینجوری نقل قول گرفتن سخته خو!! خو یکی یکی گذاشتمشون دیگه حالا بیا نظر بده مشکل همینه دیگه هیچ کس حوصله نداره مردم منتظر یه جرقه هستن که یقه همدیگه رو بگیرن سجاااااااااد!!!!!! تبلیغات؟....تو تاپیک بی حوصلگی؟....کار کاسبی من و کساد میکنی؟!!! تبلیغات چیه مریمی برا هرکدومشون بخوای فقط یه دقیقه وقت بزاری یه ساعت بی حوصلگیت پریده بعدشم میتونی با خیال راحت بری دنبال کارات 3 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اوری جون ، خوب همه رو با بی حوصلگی سر کار گذاشتی ها .... از این به بعد حوصله مون سر رفت میایم همین جا . 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ ببین اگه بیکاری زده به سرت،برو یک دایره قرمز با گچ روی دیوار بکش. بعدا چند متر بیا عقب، با کله برو تو دیوار باور کن خوب میشی. امتحان کن اگه نشدی بیا بگو من چرند گفتم. فقط خواهشا بدون امتحان کردن نگو نمیشه و محاله و ... 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خب بی حوصلگی که انگار تو این روزا اجتناب ناپذیره... همه خوشی هام مقطعیه... من وقتی خیلی بی حوصله میشم و حس می کنم هر کاری انجام میدم راضیم نمی کنه...میرم می دوم... یه کار دیگه ام هست که خوبه...شاهنامه می خونم... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ تبلیغات چیه مریمی برا هرکدومشون بخوای فقط یه دقیقه وقت بزاری یه ساعت بی حوصلگیت پریده بعدشم میتونی با خیال راحت بری دنبال کارات ئه؟باشه پس راه حل محسوب میشه! اوری جون ، خوب همه رو با بی حوصلگی سر کار گذاشتی ها .... از این به بعد حوصله مون سر رفت میایم همین جا . :hapydancsmil:خوبه دیگه حوصله همه میاد سر جاش ببین اگه بیکاری زده به سرت،برو یک دایره قرمز با گچ روی دیوار بکش. بعدا چند متر بیا عقب، با کله برو تو دیوار باور کن خوب میشی. امتحان کن اگه نشدی بیا بگو من چرند گفتم. فقط خواهشا بدون امتحان کردن نگو نمیشه و محاله و ... اول صبر میکنم تو امتحان کنی اگه روت جواب داد بعد منم امتحان میکنم.... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ برو اسپم کن بعد کلی اخطار بگیر ... اونوقت حوصلت حسابی میاد سرجاش ... من تجربه کردم جواب می ده ... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ فقط سعی کن شاد باشی.به هر طریقی.فشار روحی روت نباشه.فکر و خیال نداشته باشی.برا همه میگم.خدا نکنه برا هیچکدومتون این مشکل پیش بیاد.دوست من چند روز پیش سکته مغزی کرد.الان حالش خوب شده خدا رو شکر.تو سن 26 سالگی سکته کردن خیلی حرفه.هیچ توضیحی هم براش نداشتن دکترا. سعی کنید به ترک دیوار م بخندین.البته اگه این محرم و صفر و رمضان و روضه و نوحه و چیزای دیگه بذاره که همه میدونیم مشکل از کجاس ببخشید که حرفام تلخ بود 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ بی حوصله شم میرقصم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ :164::164::164::164::164::164: :164::164::164::164::164::164::164::164::164: :164::164::164::164::164::164::164::164::164: :164::164::164::164::164::164::164::164::164: :164::164::164::164::164::164::164: 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ عاشقی از قلب پرسید:فرق عشق و دوستی چیه؟ گفت : " ببین من کارم خون رسانی به بدنه چرت و پرت از من نپرس!" کلی خندیدم مرسی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اگه معماری بودی بهت می گفتم برو تو آرچ دیلی بیل بزن....یه روزتو توووووپ پر می کنه....البته برای من شده هر روز :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ عاشقی از قلب پرسید:فرق عشق و دوستی چیه؟ گفت : " ببین من کارم خون رسانی به بدنه چرت و پرت از من نپرس!" کلی خندیدم مرسی خواهش میشه ....خودمم بار اول کلی خندیدم :hapydancsmil: اگه معماری بودی بهت می گفتم برو تو آرچ دیلی بیل بزن....یه روزتو توووووپ پر می کنه....البته برای من شده هر روز :hapydancsmil: مرمتیا معماری محسوب نمیشن ؟ 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ پدر بزرگ رو به نوه: بدو برو قایم شوامروز مدرسه رو پیچوندی معلمت اومده دنبالتنوه:نـــــــه، شما باید قایم شی، من بش گفتم نمیام چون شما مردی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده