Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ می بینم که بازنشسته ها اینجا جمعشون جمع هستش. منو فراموش نکنیدا من که هر روز صبح دارم میرم. 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مهرداد جاناحوال شما؟ ممنونم سلام ، مرسی خوبم. 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان :) علیک سلام مدیر گرامی 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ می بینم که بازنشسته ها اینجا جمعشون جمع هستش. منو فراموش نکنیدا من که هر روز صبح دارم میرم. لطفا شما برو ته صف اگر ماشينمون جا داشت تو رو هم ميبريم درسته بچه ها؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان :) عليكم السلام چه مودبانه و اروم اومدي خوبي؟:shad: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ می بینم که بازنشسته ها اینجا جمعشون جمع هستش. منو فراموش نکنیدا من که هر روز صبح دارم میرم. خودتو با ما قاطی نکن! ما کلی زحمت کشیدیم اول شدیم همکار بعد شدیم مدیر بعدشم بازنشسته! جنابعالی یهو شدی ادمین یهو هم شدی بازنشسته:icon_razz: تهناییی برو نمیبریمت سلام دوستان :) سلام پسرم لطفا شما برو ته صفاگر ماشينمون جا داشت تو رو هم ميبريم درسته بچه ها؟ :ws47: ایول فانوسی 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خودتو با ما قاطی نکن! ما کلی زحمت کشیدیم اول شدیم همکار بعد شدیم مدیر بعدشم بازنشسته! جنابعالی یهو شدی ادمین یهو هم شدی بازنشسته:icon_razz: تهناییی برو نمیبریمت سلام پسرم :ws47: ایول فانوسی يوحي اين محمد زودي فاميل شد بگو برو بابا:w00: خوشت اومد؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ يوحي اين محمد زودي فاميل شد بگو برو بابا:w00: خوشت اومد؟ همینو بگو والا اوهوم عالی بود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم هر روز صبح دارم تنهایی میرم. تو پارکم کلی هم سن و سال پیدا کردم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم هر روز صبح دارم تنهایی میرم. تو پارکم کلی هم سن و سال پیدا کردم خوش بگذره خب 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوش بگذره خب باور نکن عزیزم محمد یه چیزی واسه خودش گفت 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ علیک سلام مدیر گرامی قربون هیکل ورزشکاریت عليكم السلامچه مودبانه و اروم اومدي خوبي؟:shad: اخلاق مدیریتیه دیگه قربونت، شما برو بچه ها خوبین؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به به،:icon_pf (44): علیک سلام، چه عجب بالاخره یه سری به تالار خودتون زدین؟! 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ قربون هیکل ورزشکاریت صفای اخلاق مدیرتیت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ به به،:icon_pf (44):علیک سلام، چه عجب بالاخره یه سری به تالار خودتون زدین؟! الان شرایط خوبی ندارم هی بیا تیکه بنداز 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ الان شرایط خوبی ندارم هی بیا تیکه بنداز خدا بد نده؟! امیدوارم که شرایط هر چه زود تر بر وفق مراد بشه.:there: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ شیمی عمومی به یک درس اختیاری تبدیل شده و بخش نامه ای هم از طرف وزارت علوم ارسال شده 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ شیمی عمومی به یک درس اختیاری تبدیل شده و بخش نامه ای هم از طرف وزارت علوم ارسال شده همین موضوع ناراحتت کرده؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده