*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستاي خوبم خوبين؟ خوش ميگذره؟ دلم واسه همتون تنگ شده بود 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت ............... به چوشمای سیاهت خوبی؟ حوصلت سر نمیره دانشگاه نمیری میسی خوبم..... حوصلم سر بره؟؟ حساب کردم فقط 4 سال طول میکشه تا کارای عقب افتادمو انجام بدم........ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من که این دو هفته فیکس خوابیدم خوردم از قردا یونیاا شروع میشه یه روز 16 ساعت خوابیدم بازم خوابم میومد دیگه مامانم نزاشت :jawdrop: مطمئنی هنوز زنده ای؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من خوبم سلام منم خوبم سلام.......منم خوبم........ منم خيلي خوبم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ نخند خواب خیلی خوبه مگه نشنیدی که میگن :بخند تا دنیا بهت بخنده بذار که رنج و غصه بار سفر ببنده مگه نشنیدی که میکن: سحر خیز باش تا کامروا شوی 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ همشو شنیدم اما وقتی کار نداری باید بخوابی تا کمبود خوابتو جبران کنیوای یادم میاد دلم غنج میره چه کیفی داد از حالا منتظرم عید شه بازم بخوابم مثل اینکه حسابی اوضاعت خرابه:ws28::ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اوهوم شبای امتحان بهم خیلی فشار اومد شبی دو ساعت خواب سه ساعت:icon_pf (34): بعد یه راه دو ساعته تا امتحان بعد امتحان یه چایی تو بوفه(خیلی حال میداد) تا تموم شد بعد ظهرش راه افتادم به طرف ولایتچند ساعت تو اتوبوس موندندیگه بعدش از خجالت خودم در اومدم از اون ادمهایی هستی که به خودت گیر میدی میدونستی که خیلی باحالی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ امروز چرا همه ازم تعریف میکنن گیر؟ نه خیلی بیخیالم مهرهی مار داری دیگه ای شیطون به خودم گفتم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ بو خودا رو گفتی من یاد زن داییم افتادم 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ ترم 6 تو چی؟ تو خودتم همیشه انی جوجو کو چولو اخه هنوز کلاسامون هنوز رسمیت پیدا نکرده باشه الان اف میشم 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ به من گفتی بچه میبخشمت اخه گذشت از بزرگان است 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها کسی نمیدونه مقاله انگلیسی بخوام واسه اقتصاد مهندسی کجا باید گیر بیارم سلام شما که دائم الانلاین هستید میتونید از گوگل سرچ کنید مثلا این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها کسی نمیدونه مقاله انگلیسی بخوام واسه اقتصاد مهندسی کجا باید گیر بیارم ببین بدردت می خوره:http://fire.nist.gov/bfrlpubs/build02/PDF/b02155.pdf 2 لینک به دیدگاه
coolboy90 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ سلام بچه ها درسه فناوری فرایند های تولید چه طور درسیه ؟؟سنگینه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سللاااااااامممممممممممم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ واسه صنایعسمن چرا تو چارت نمیبینم حتما اشتباهی اومده....خونه کناریه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده