masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آه نکش خو موتاد نیسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من بیلمیرم الان درد دارم بي اعصابم.. موندم تو انجمن چيكار ميكنم/ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان درد دارم بي اعصابم.. موندم تو انجمن چيكار ميكنم/ منم درد دارم واسه فراموش کردنشه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم درد دارم واسه فراموش کردنشه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا یه تبریک هم بابت قبولی عضو سابق تالار صنایع بگم ،اصلا نه نمیگم برو تو تالار خودت بهت تبریک بگن.... :ws28::ws28: حالا گناه داره.تو ذوقش نزن. بالاخره یه زمانی صنایعی بوده.بهش یه تبریک بگو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام بچهااااااااااای صنایع..............:hapydancsmil:..........اومدم بهتون سلامی کنم ک یه وقت...... یه روزی........ نگید بچهای برق بیمعرفتن........ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام بچهااااااااااای صنایع..............:hapydancsmil:..........اومدم بهتون سلامی کنم ک یه وقت...... یه روزی........ نگید بچهای برق بیمعرفتن........ علیک سلاااااااااااااااااام.. خوش اومدی :icon_gol:.. فعلا ک شما بامعرفتی و چنین چیزی نمیگیم.. حالا بقیه رو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام عیلکم خوبین همه؟؟؟ این تالار هم مثل من خاک گرفته البته تالار بخاطر کم فعالیتی (بدون هیچ فعالیت) افرادی مثل من بوده ولی خودم هم خاک گرفتم اصلا ی وضعی،بی انگیزه بی انگیزه نسبت به کار زندگی همه، چی کار باید کرد بنظرتون؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ [h=1]///تولد مدیرسابق تالار برق.. بابا برقی ////[/h] لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ رفقا درس تصمیم گیری چند معیاره رو چطور باید خوند و چه پیش نیاز هایی برای یادگیریش لازمه؟ من کارشناسیم مکانیک بوده لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ رفقا درس تصمیم گیری چند معیاره رو چطور باید خوند و چه پیش نیاز هایی برای یادگیریش لازمه؟من کارشناسیم مکانیک بوده زیاد سخت نیست، پیش نیازش هم ریاضی رو باید نسبتا خوب بلد باشید البته من فقط چند فصلش رو خواندم (نه برای ارشد و ازش برای کار دیگه ای استفاده کردم) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام لطفا در این تاپیک شرکت کنید متشکرم. به نظرتون کدام بخش کشاورزی؟ لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه کاربران عزیز تالار صنایع طاعات قبول باشه و حلول ماه پربرکت رمضان هم مبارک مارانیز دعا بفرمایید دوستان ازتون خواهش میکنم دوستانی که هنوز کاربر نسبتا فعال تالار صنایع هستند و کم و بیش حضور پیدا می کنند و علاقه به فعالیت دارند خواهش میکنم اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم به کمک یکدیگر یه باردیگه تالار پراز خاک صنایع را بازسازی کنیم پیشاپیش از کمک شما تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol: دوستانی که مایل هستند به دفتر مدیریت تالار مراجعه کنند و اعلام آمادگی کنند 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همهکوشین؟ کجایین؟ فکر کنم با زمین سوخته مواجه شدی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همهکوشین؟ کجایین؟ فکر کنم با زمین سوخته مواجه شدی 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ دقیقا:icon_pf (34): فکر کنم با زمین سوخته مواجه شدی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ واستون لوازم گردگیری آوردم از گردگیری گذشته باید دوباره ساختش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده