رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا یه تبریک هم بابت قبولی عضو سابق تالار صنایع بگم ،اصلا نه نمیگم برو تو تالار خودت بهت تبریک بگن....:banel_smiley_4:

:ws28::ws28::ws28::ws28:

حالا گناه داره.تو ذوقش نزن.

بالاخره یه زمانی صنایعی بوده.بهش یه تبریک بگو:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلااااااااااااام بچهااااااااااای صنایع..............:hapydancsmil:..........اومدم بهتون سلامی کنم ک یه وقت...... یه روزی........ نگید بچهای برق بیمعرفتن........:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلااااااااااااام بچهااااااااااای صنایع..............:hapydancsmil:..........اومدم بهتون سلامی کنم ک یه وقت...... یه روزی........ نگید بچهای برق بیمعرفتن........:a030:

علیک سلاااااااااااااااااام.. خوش اومدی :icon_gol::icon_gol:.. فعلا ک شما بامعرفتی و چنین چیزی نمیگیم.. حالا بقیه رو نمیدونم :whistle::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام عیلکم

خوبین همه؟؟؟

این تالار هم مثل من خاک گرفته البته تالار بخاطر کم فعالیتی (بدون هیچ فعالیت) افرادی مثل من بوده

ولی خودم هم خاک گرفتم اصلا ی وضعی،بی انگیزه بی انگیزه نسبت به کار زندگی همه، چی کار باید کرد بنظرتون؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...

رفقا درس تصمیم گیری چند معیاره رو چطور باید خوند و چه پیش نیاز هایی برای یادگیریش لازمه؟

من کارشناسیم مکانیک بوده

لینک به دیدگاه
رفقا درس تصمیم گیری چند معیاره رو چطور باید خوند و چه پیش نیاز هایی برای یادگیریش لازمه؟

من کارشناسیم مکانیک بوده

زیاد سخت نیست، پیش نیازش هم ریاضی رو باید نسبتا خوب بلد باشید

البته من فقط چند فصلش رو خواندم (نه برای ارشد و ازش برای کار دیگه ای استفاده کردم)

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...

سلام به همه کاربران عزیز تالار صنایع

طاعات قبول باشه و حلول ماه پربرکت رمضان هم مبارک

مارانیز دعا بفرمایید

دوستان ازتون خواهش میکنم دوستانی که هنوز کاربر نسبتا فعال تالار صنایع هستند و کم و بیش حضور پیدا می کنند و علاقه به فعالیت دارند

خواهش میکنم اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم به کمک یکدیگر یه باردیگه تالار پراز خاک صنایع را بازسازی کنیم

پیشاپیش از کمک شما تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

دوستانی که مایل هستند به دفتر مدیریت تالار مراجعه کنند و اعلام آمادگی کنند

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

• اضافه کردن...