Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 7 مهر، 2013 کسی میتونه برنامه نویسی با spss رو آموزش بده داداش مابرنامه روزانه هم بلد نیستیم بنویسیم چه برسه به برنامه نویسی با کامپیوتراونم تخصصیش تازه 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مهر، 2013 کسی میتونه برنامه نویسی با spss رو آموزش بده سلام از بچه های شهرساز کمک بگیر از جوزف ، ممد فک میکنم اونا که ارشد خوندن بلد باشن 3
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 7 مهر، 2013 آقا محمد یکی از متخصصین باشگاه مهندسان بودند نمیدونم دیگه همکاری دارندبااونجا یانهولی مهندس سعی کنید توانجمن ما بیشتر حضور داشته باشید من باآقامحمد توی باشگاه روزهای سخت و آسان زیادی داشتیم و میدونم تخصصشون توزمینه رشته خوبه مهندس خوبی نه بابا اونور که کلا دیگه نمیرم فقط اینجا سر میزنم و از مطالب استفاده میکنم راستش ما شاگردی میکنیم پیش شما 1
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 8 مهر، 2013 مهندس خوبینه بابا اونور که کلا دیگه نمیرم فقط اینجا سر میزنم و از مطالب استفاده میکنم راستش ما شاگردی میکنیم پیش شما این حرفهارا نزن مهندس 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ایشالا کی تمومه؟ برای من که3 واحد ترم بعد يه هفده تا ترم ديگهسه واحد معرفي به استاد بگير خو 4 سال بودم... هه ... نميدونم بتو چجور گذشته اما بمن خيلي سخت گذشت خانم مهندس یوسفی (یاهمون میناخانم) هم که دیگه تواین انجمن مویی سفید کردند اینجا قطعا قول میدن حضورشون چند برابر بشه وگرنه خب میدونند که باکی طرف هستند:vahidrk: ببين من اينقد تو يوني فعالم تو نت ميام تفريح كنم بعدش فكر كنم از دو هفته ديگه برم شركت وقت سر خاروندنم نداشته باشم يه روز در هفته هم ميرم گرمسار سمنانتو خودتو بزار جا من....5 روز در هفته بري بارس خودرو ...يه روزم بكوبي بري سمناناونم تو تهران دور خانواده...بايد غذا هم واسه خودم درست كنم 2
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 8 مهر، 2013 يهه ... نميدونم بتو چجور گذشته اما بمن خيلي سخت گذشت به ماهم خیلی سخت گذشت ولی خاطرات شیرین دانشجویی هیچ وقت تو زندگیت تکرار نمیشه... 2
VINA 31339 ارسال شده در 9 مهر، 2013 به ماهم خیلی سخت گذشت ولی خاطرات شیرین دانشجویی هیچ وقت تو زندگیت تکرار نمیشه... شيرين؟يكي بمن بگه خاطرات يوني رو بگو من ميگم صف اسانسور . بارك يوني كه با بچه ها درس ميخونديم 2
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 9 مهر، 2013 شيرين؟يكي بمن بگه خاطرات يوني رو بگو من ميگم صف اسانسور . بارك يوني كه با بچه ها درس ميخونديم اره خیلی خیلی شیرین من منظورم خاطرات خودم با دوستامه نه دانشگاه انشگاه که اصلا به طور کامل مضخرفه.. 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 15 آبان، 2013 سلام من یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون 4
Lean 56968 ارسال شده در 15 آبان، 2013 سلاممن یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون موفق باشی مهندس 1
VINA 31339 ارسال شده در 17 آبان، 2013 سلاممن یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 17 آبان، 2013 بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ سلام بله شماهم شباهت هایی با اصحاب کهف پیدا کردیدا 2
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 17 آبان، 2013 بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ اره دقیقا خودشه 2
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 17 آبان، 2013 سلامبله شماهم شباهت هایی با اصحاب کهف پیدا کردیدا حمید داداش دل درد میگیری 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2013 شرمنده وقت نمیشه بیام دیگه زندگی متاهلیه دیگه پ ن:متاهل نشدم الان خفتم نکنید:دی 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2013 ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 18 آبان، 2013 ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه عروس شدی مینایی؟:hapydancsmil: 3
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2013 عروس شدی مینایی؟:hapydancsmil: تو این بحران بی شوهر ، شوهر کجا پیدا میشه 4
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 18 آبان، 2013 تو این بحران بی شوهر ، شوهر کجا پیدا میشه بحران بی شوهری نیست بحران بی پولیست که جوانان رو به این سمت کشونده 2
ارسال های توصیه شده