Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کسی میتونه برنامه نویسی با spss رو آموزش بده داداش مابرنامه روزانه هم بلد نیستیم بنویسیم چه برسه به برنامه نویسی با کامپیوتراونم تخصصیش تازه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کسی میتونه برنامه نویسی با spss رو آموزش بده سلام از بچه های شهرساز کمک بگیر از جوزف ، ممد فک میکنم اونا که ارشد خوندن بلد باشن 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آقا محمد یکی از متخصصین باشگاه مهندسان بودند نمیدونم دیگه همکاری دارندبااونجا یانهولی مهندس سعی کنید توانجمن ما بیشتر حضور داشته باشید من باآقامحمد توی باشگاه روزهای سخت و آسان زیادی داشتیم و میدونم تخصصشون توزمینه رشته خوبه مهندس خوبی نه بابا اونور که کلا دیگه نمیرم فقط اینجا سر میزنم و از مطالب استفاده میکنم راستش ما شاگردی میکنیم پیش شما 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مهندس خوبینه بابا اونور که کلا دیگه نمیرم فقط اینجا سر میزنم و از مطالب استفاده میکنم راستش ما شاگردی میکنیم پیش شما این حرفهارا نزن مهندس 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ایشالا کی تمومه؟ برای من که3 واحد ترم بعد يه هفده تا ترم ديگهسه واحد معرفي به استاد بگير خو 4 سال بودم... هه ... نميدونم بتو چجور گذشته اما بمن خيلي سخت گذشت خانم مهندس یوسفی (یاهمون میناخانم) هم که دیگه تواین انجمن مویی سفید کردند اینجا قطعا قول میدن حضورشون چند برابر بشه وگرنه خب میدونند که باکی طرف هستند:vahidrk: ببين من اينقد تو يوني فعالم تو نت ميام تفريح كنم بعدش فكر كنم از دو هفته ديگه برم شركت وقت سر خاروندنم نداشته باشم يه روز در هفته هم ميرم گرمسار سمنانتو خودتو بزار جا من....5 روز در هفته بري بارس خودرو ...يه روزم بكوبي بري سمناناونم تو تهران دور خانواده...بايد غذا هم واسه خودم درست كنم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ يهه ... نميدونم بتو چجور گذشته اما بمن خيلي سخت گذشت به ماهم خیلی سخت گذشت ولی خاطرات شیرین دانشجویی هیچ وقت تو زندگیت تکرار نمیشه... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ به ماهم خیلی سخت گذشت ولی خاطرات شیرین دانشجویی هیچ وقت تو زندگیت تکرار نمیشه... شيرين؟يكي بمن بگه خاطرات يوني رو بگو من ميگم صف اسانسور . بارك يوني كه با بچه ها درس ميخونديم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ شيرين؟يكي بمن بگه خاطرات يوني رو بگو من ميگم صف اسانسور . بارك يوني كه با بچه ها درس ميخونديم اره خیلی خیلی شیرین من منظورم خاطرات خودم با دوستامه نه دانشگاه انشگاه که اصلا به طور کامل مضخرفه.. 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلاممن یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون موفق باشی مهندس 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلاممن یه مدتی(نامعلوم) نخواهم بود به هر حال اگر کاری کردم که باعث ناراحتی شما شد معذرت! خدانگهدار و ممنون بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ سلام بله شماهم شباهت هایی با اصحاب کهف پیدا کردیدا 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بچه های یوزرا عوض شده ایشون 1716 نبودن؟ اره دقیقا خودشه 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلامبله شماهم شباهت هایی با اصحاب کهف پیدا کردیدا حمید داداش دل درد میگیری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شرمنده وقت نمیشه بیام دیگه زندگی متاهلیه دیگه پ ن:متاهل نشدم الان خفتم نکنید:دی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه عروس شدی مینایی؟:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ عروس شدی مینایی؟:hapydancsmil: تو این بحران بی شوهر ، شوهر کجا پیدا میشه 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ تو این بحران بی شوهر ، شوهر کجا پیدا میشه بحران بی شوهری نیست بحران بی پولیست که جوانان رو به این سمت کشونده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده