VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ کی گفته یزد کثیفه ؟ من یزد خدمت کردم شمال هم خدمت کردم به واقع شهرای شمالی اصلا شهرداری نداره شمال كه اصلا بهش نمي رسن حالا تو بارندگي بياي كه سنگكوب ميكني من خودم هميشه ميگن يه برف اينجا بياد تا دو هفته بوي زباله تو خيابونه همين چند وقت قبل گندش در اومد تو رشت شوراي شهر چيه همين جديدا راي گيريش بود ميلياردي دزديدن البت از حقم نگذريم تو شمال واسه كجاش ورودي ميگرن اما تو شهري مثل اصفهان راه ميري بليط ميخوان ازت يبار ديگه نظرمو بخونيد گفتم گفتن كثيفه من نديدمايمان امروز فقط موندي گير بديااا بعدشم تو مازندان خدمت كردي گيلان كه نبودياگه كسي بگه گيلان كثيفه درباره تهران چي ميگه 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلام مهندسخوبی؟کم پیدایی رفیق؟ چه خبر؟ سلام مخلصیم اقا کم سعادتی ماست دیگه درگیر درس و امتحان بودیم الانم که درگیر ارشد خوندن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلام مخلصیم اقا کم سعادتی ماست دیگه درگیر درس و امتحان بودیم الانم که درگیر ارشد خوندن 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ چرا این شکلی شدی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): به من نمیاد ترشد بخونم؟ بهم نمیاد درس یخونم؟ کلا بهم نمیاد؟ کم سعادت نیستم؟ مخلص نیستم؟ درگیری بهم نمیاد؟ کجای حرف من باعث شد این شکلی بشی؟:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ چرا این شکلی شدی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34):به من نمیاد ترشد بخونم؟ بهم نمیاد درس یخونم؟ کلا بهم نمیاد؟ کم سعادت نیستم؟ مخلص نیستم؟ درگیری بهم نمیاد؟ کجای حرف من باعث شد این شکلی بشی؟:brodkavelarg: صبر و حوصل منو به اين وضع در اوردخستم از درسهمه چي زير سر اين دانشگاه لعنتيه 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ صبر و حوصل منو به اين وضع در اوردخستم از درسهمه چي زير سر اين دانشگاه لعنتيه واقعا قبول دارم منم اینجوری شدم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آقا قدر دانشگاه رو بدونید دو روز دیگه تموم میشه حسرتشو میخورین 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آقا قدر دانشگاه رو بدونید دو روز دیگه تموم میشه حسرتشو میخورین دقیقا البته هنوز من تا چند ماه دیگه درخدمتشون هستم ولی الان به خاطر زمانایی ک داشتم و استفاده نکردم دارم حسرت میخورم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ این روزا چگالی بچه های صنایع بالا رفته به نظرم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ این روزا چگالی بچه های صنایع بالا رفته به نظرم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واقعا قبول دارممنم اینجوری شدم مخصوصا دانشجئي يه شهر ديگه باشي اونوقت ميفهمي چه چيز بيخوديه دانشگاه:icon_razz: آقا قدر دانشگاه رو بدونید دو روز دیگه تموم میشه حسرتشو میخورین من فقط ناراحت اين ميشم كه يه نفرو نميبينمبقيه چيزاش واسم مهم نيست دقیقاالبته هنوز من تا چند ماه دیگه درخدمتشون هستم ولی الان به خاطر زمانایی ک داشتم و استفاده نکردم دارم حسرت میخورم ما هم همچنان در ركاب اين يوني كوفتي هستيم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ ما هم همچنان در ركاب اين يوني كوفتي هستيم ایشالا کی تمومه؟ برای من که3 واحد ترم بعد 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آقا قدر دانشگاه رو بدونید دو روز دیگه تموم میشه حسرتشو میخورین اره خدایی تومو شده 20 روزه دارم کلی حسرت میخورم کلی :5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564: 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ این روزا چگالی بچه های صنایع بالا رفته به نظرم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ مخصوصا دانشجئي يه شهر ديگه باشي اونوقت ميفهمي چه چيز بيخوديه دانشگاه:icon_razz: 4 سال بودم... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ حالا چرا برو بچ اینقد تعجب میکنن یکی دو نفر بهمون اضافه شده و بیشتر شده حضورشون همین 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ حالا چرا برو بچ اینقد تعجب میکنن یکی دو نفر بهمون اضافه شده و بیشتر شده حضورشون همین اهان از اون لحاظ اره البته باید همین الان تعهد ازشون بگیریم که فعالیتشون بیشتر بشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ 4 سال بودم... آقا محمد یکی از متخصصین باشگاه مهندسان بودند نمیدونم دیگه همکاری دارندبااونجا یانه ولی مهندس سعی کنید توانجمن ما بیشتر حضور داشته باشید من باآقامحمد توی باشگاه روزهای سخت و آسان زیادی داشتیم و میدونم تخصصشون توزمینه رشته خوبه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خانم مهندس یوسفی (یاهمون میناخانم) هم که دیگه تواین انجمن مویی سفید کردند اینجا قطعا قول میدن حضورشون چند برابر بشه وگرنه خب میدونند که باکی طرف هستند:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کسی میتونه برنامه نویسی با spss رو آموزش بده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده