Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اه تو هم جزو همونا بودي كه با اون بيام به اشتباه افتاده بودننه بابا خيلي خوبه... اصلا لذتي كه در دور كردن خاله زنكها هست در نمره 20 نيست عه خب من کلی دلخور شدم که نامزد کردی و مارا دعوت نکردی خب پس خودمونو آمده کنیم که هروقت خانم مهندس دعوت کردند بریم ببین خانم مهندس همه را به اشتباه انداختی پس چرا تکذیبیه ندادی؟ قطع صله رحم گناه داره میگویند سعی کنید به دیدن اقوام برید البته بسته به طرف مقابل هم داره اگر شما یه جابری و اونا بازدید نیایند تواین موارد خدا حفظ شخصیت آدم را واجبترین چیز میدونه وهمه کاری را مجاز کرده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ عه خب من کلی دلخور شدم که نامزد کردی و مارا دعوت نکردیخب پس خودمونو آمده کنیم که هروقت خانم مهندس دعوت کردند بریم ببین خانم مهندس همه را به اشتباه انداختی پس چرا تکذیبیه ندادی؟ قطع صله رحم گناه داره میگویند سعی کنید به دیدن اقوام برید البته بسته به طرف مقابل هم داره اگر شما یه جابری و اونا بازدید نیایند تواین موارد خدا حفظ شخصیت آدم را واجبترین چیز میدونه وهمه کاری را مجاز کرده ولشون كن ديونن والا خدا هم اينجوري راضي تره كات شه نه بابا ازدواج كنم ميگم كادو بيارين ديگهاما دلخوري هم نداره هاااا چقده حساسيدبه هر حال:::::: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ولشون كن ديونن والا خدا هم اينجوري راضي تره كات شه نه بابا ازدواج كنم ميگم كادو بيارين ديگهاما دلخوري هم نداره هاااا چقده حساسيدبه هر حال:::::: من یکی تا شام عروسی را نخورم کادو بیار نیستم نه بابا دلخور نشدم شوخی کردم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من یکی تا شام عروسی را نخورم کادو بیار نیستمنه بابا دلخور نشدم شوخی کردم تو اين گروني شام كجا بودبه صرف بيسكويتت و چايي 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ تو اين گروني شام كجا بودبه صرف بيسكويتت و چايي پس بیخودی پشت سر اصفهانی ها الکی غیبت نکنید اسم ما بد دررفته 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ پس بیخودی پشت سر اصفهانی ها الکی غیبت نکنیداسم ما بد دررفته اره والا من دوست اصفهاني دارم خسيسي نديدم توشون..اما به شدت كاري هستن 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اره والامن دوست اصفهاني دارم خسيسي نديدم توشون..اما به شدت كاري هستن ایول خانم مدیر سابق زدی وسط خال حالا همتون به مقام بالای اصفهانی ها غبطه بخورید من حال کنم اصفهان نصف جهان 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ایول خانم مدیر سابق زدی وسط خال حالا همتون به مقام بالای اصفهانی ها غبطه بخورید من حال کنم اصفهان نصف جهان توهم زديااا ... اتفاقا من هميشه با افتخار گفتم رشتيم .... تنها شهري كه وقتي هيچكس اجازه مدرسه رفتن به دخترا رو نميداد براي دترا دبيرستان داشت بعدش گرماي اصفهان منو ميكشه برادر 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ توهم زديااا ... اتفاقا من هميشه با افتخار گفتم رشتيم .... تنها شهري كه وقتي هيچكس اجازه مدرسه رفتن به دخترا رو نميداد براي دترا دبيرستان داشت بعدش گرماي اصفهان منو ميكشه برادر کلا توی اصفهان ازاین مدل قتل ها زیاد اتفاق میفته میدونی چرا؟ چون شهرما ویژه است همه جای ایران سرای من است رشتم خوبه همه جا خوبه به قول یکی می گفت هرجا زمینش تکان نخوره خوبه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ کلا توی اصفهان ازاین مدل قتل ها زیاد اتفاق میفتهمیدونی چرا؟ چون شهرما ویژه است همه جای ایران سرای من است رشتم خوبه همه جا خوبه به قول یکی می گفت هرجا زمینش تکان نخوره خوبه رشت دل عالم است:hapydancsmil: تبريزم خوبه ها ..هيچ وقت گرم نميشه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ رشت دل عالم است:hapydancsmil:تبريزم خوبه ها ..هيچ وقت گرم نميشه مینا پاشو بیا تبریز...هوا عالی ...خنک.... 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها ی نگاه هم به اینجا بندازید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ مینا پاشو بیا تبریز...هوا عالی ...خنک.... من يبار اومدم تبريز وروديش نوشته بود به تميزترين شهر ايران خوش اومديد ما هم هي خنده كه اعتماد به نفسو ببين وارد شديم ديدم واقعا سردرش راست ميگفت البته دوستام گفتن چون عيد بوده زياد رسيدن اما فوق العاده تميز و خنك بود 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من يبار اومدم تبريزوروديش نوشته بود به تميزترين شهر ايران خوش اومديد ما هم هي خنده كه اعتماد به نفسو ببين وارد شديم ديدم واقعا سردرش راست ميگفت البته دوستام گفتن چون عيد بوده زياد رسيدن اما فوق العاده تميز و خنك بود خوب تعریف میکنی اصفهان اومدی ببینی چقدر تمیزه یانه؟ اونم تو کل ایام سال سال بعدی اردیبهشت بیا اصفهان وحتما یه سری برو عمارت چهل ستون زیبایی و عظمتشو ببین حال کن پیشنهاد میکنم اردیبهشت بیا چون هم هفته نکوداشت اصفهان اردیبهشته و هم هوای عالی و خوبی داره وبرنامه های جالبی داره به همین مناسبت اگر تونستی حالا هم بیای حتما بیا رودخانه را ببین حالشو ببر شما احیانا گزارشگر تلویزیون نیستی؟ خیلی خوب گزارش میدی اگر خواستی بیای حتما بگو تا من آثار ناب اصفهان را بهت بگم اگر اومدی عمارت عالی قاپو راهم ببین این بناها ارزش هزینه کردن واسه خرید بلیطش را دارند البته جاهای دیگه هم هست که اگر خواستی بیای میگم اگر اومدی حتما عمارت هشت بهشت راهم ببین پیشنهاد میکنم هم خودشو هم باغشو ببین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خوب تعریف میکنیاصفهان اومدی ببینی چقدر تمیزه یانه؟ اونم تو کل ایام سال سال بعدی اردیبهشت بیا اصفهان وحتما یه سری برو عمارت چهل ستون زیبایی و عظمتشو ببین حال کن پیشنهاد میکنم اردیبهشت بیا چون هم هفته نکوداشت اصفهان اردیبهشته و هم هوای عالی و خوبی داره وبرنامه های جالبی داره به همین مناسبت اگر تونستی حالا هم بیای حتما بیا رودخانه را ببین حالشو ببر شما احیانا گزارشگر تلویزیون نیستی؟ خیلی خوب گزارش میدی اگر خواستی بیای حتما بگو تا من آثار ناب اصفهان را بهت بگم اگر اومدی عمارت عالی قاپو راهم ببین این بناها ارزش هزینه کردن واسه خرید بلیطش را دارند البته جاهای دیگه هم هست که اگر خواستی بیای میگم اگر اومدی حتما عمارت هشت بهشت راهم ببین پیشنهاد میکنم هم خودشو هم باغشو ببین اره حرفتون درسته خيلي تميزه.....خيلي هم لهجتون شيرينه :gnugghender: من ميون شهرا يزد هيچ وقت نرفتم كه دوستامم ميگن خيلي كثيفه..حالا برم بعد قضاوت ميكنم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی بابا یکی هم مارو دعوت که 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اره حرفتون درسته خيلي تميزه.....خيلي هم لهجتون شيرينه :gnugghender:من ميون شهرا يزد هيچ وقت نرفتم كه دوستامم ميگن خيلي كثيفه..حالا برم بعد قضاوت ميكنم کی گفته یزد کثیفه ؟ من یزد خدمت کردم شمال هم خدمت کردم به واقع شهرای شمالی اصلا شهرداری نداره 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کی گفته یزد کثیفه ؟ من یزد خدمت کردم شمال هم خدمت کردم به واقع شهرای شمالی اصلا شهرداری نداره منم موافقم الته بستگی داره کثیفی یعنی چی یه موقع منظور اون بافت قدیمی و کهنه شهر شاید منظور باشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی بابا یکی هم مارو دعوت که سلام مهندس خوبی؟کم پیدایی رفیق؟ چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ کی گفته یزد کثیفه ؟ من یزد خدمت کردم شمال هم خدمت کردم به واقع شهرای شمالی اصلا شهرداری نداره من نیز موافق می باشم خیلی از جاها تو شمال واقعا بهش نمی رسند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده