Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ الان شما دوتا چشم درومده( 1716 و مهرآذین) تنکس زدین که چی؟؟؟جواب بدینننننننن سلام علیکم نازی خانم خوب هستید؟ عید میلاد آقا مبارک 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تبريك بگين بهم:gnugghender: چی شده مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ چی شده مگه؟[/quoteعروسي نيست پس چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ مینا فارغ التحصیل شدی؟ شیرینی فراموش نشه... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ حالا شماها چیکار دارید؟ حتما محرمانه است شما علی الحساب تبریک بگید مینا اعتراف کن اگر مهندس شدی که دیگه خودت میدونی باید سور چی بدی تازه تبریک هم نمیخواد تازه به جمع مهندسان بیکار اضافه شدی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ پس چیه؟ سكرتهالكي سمت عروسي اينا نرو شايد مهر خبرايي بشه اما فكر نكنم گول بخورم مینا فارغ التحصیل شدی؟ شیرینی فراموش نشه... نه بابا ..9 ترمه تموم ميكنم ايشالا ترمه ديگه مینا مهندس شدی؟ مهندس كرم ريختن كه بودم صنايع هنوز نشدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ حالا شماها چیکار دارید؟حتما محرمانه است شما علی الحساب تبریک بگید مینا اعتراف کن اگر مهندس شدی که دیگه خودت میدونی باید سور چی بدی تازه تبریک هم نمیخواد تازه به جمع مهندسان بیکار اضافه شدی من اگه ليسانسمو بگيرم مطمئن باش يه نفس راحت ميكشم اين دانشگاه رس ما رو كشيده بيكاري خيلي بده اما بي ياري بدتره 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ من اگه ليسانسمو بگيرم مطمئن باش يه نفس راحت ميكشم اين دانشگاه رس ما رو كشيده بيكاري خيلي بده اما بي ياري بدتره آفرین منم همینکار را کردم به به عجب جمله ادبی و فلسفی بود ببخشید شما لیسانس صنایعی یا فلسفه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ من اگه ليسانسمو بگيرم مطمئن باش يه نفس راحت ميكشم اين دانشگاه رس ما رو كشيده بيكاري خيلي بده اما بي ياري بدتره به به مینا عروس شده پس:w31: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آفرین منم همینکار را کردمبه به عجب جمله ادبی و فلسفی بود ببخشید شما لیسانس صنایعی یا فلسفه؟ بنده بين دوستانم به مشاور معروفماما سر خودم كه ميرسه عين چي تو گل ميمونم به به مینا عروس شده پس:w31: نه بابا ..خدا از دهنت بشنوه ولي خبري نيست 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بنده بين دوستانم به مشاور معروفماما سر خودم كه ميرسه عين چي تو گل ميمونم نه بابا ..خدا از دهنت بشنوه ولي خبري نيست پس چه خبره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بنده بين دوستانم به مشاور معروفماما سر خودم كه ميرسه عين چي تو گل ميمونم نه بابا ..خدا از دهنت بشنوه ولي خبري نيست خب پس چی شده که باید به شما تبریک بگیم؟ دور از جون اون چی که فرمودید چه خبره؟من فکر کردم که ازدواج کردی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ پس چه خبره خبر قطع رابطه با يه خانواده رو مخ رو خب پس چی شده که باید به شما تبریک بگیم؟دور از جون اون چی که فرمودید چه خبره؟من فکر کردم که ازدواج کردی باب چرا همه فكر ميكنن من متاهل شدم امروز تو مغازه داداشم رفته بودم دوستش ميگه شما متاهليد ايمان من كم ميام؟تقصير داداشامه همش تو نت هستن اين فيس بوك نميزارن كه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من که فکر کردم میناخانم شما چند ماه پیش نامزد کردی یه بارتو پروفت بودم پییام یکی از بچه ها را خوندم فکر کردم نامزد کردی نکردی پس؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خبر قطع رابطه با يه خانواده رو مخ رو باب چرا همه فكر ميكنن من متاهل شدم امروز تو مغازه داداشم رفته بودم دوستش ميگه شما متاهليد ايمان من كم ميام؟تقصير داداشامه همش تو نت هستن اين فيس بوك نميزارن كه خانم مهندس ازشما بعیده قطع صله رحم کجاش تبریک میخواد زشته این حرفها 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من که فکر کردم میناخانم شما چند ماه پیش نامزد کردی یه بارتو پروفت بودم پییام یکی از بچه ها را خوندم فکر کردم نامزد کردی نکردی پس؟ اه تو هم جزو همونا بودي كه با اون بيام به اشتباه افتاده بودننه بابا خانم مهندس ازشما بعیدهقطع صله رحم کجاش تبریک میخواد زشته این حرفها خيلي خوبه... اصلا لذتي كه در دور كردن خاله زنكها هست در نمره 20 نيست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده