Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 سلام به همه مهندسان گل صنایع انگار امروز اینجا خلوته عید باستانی پیشاپیش مبارک 6
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 16 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایشگاه کتاب از 11 لغایت 21 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. ثبت نام از 26 فروردین تا 6 اردیبهشت ماه است 5
Lean 56968 ارسال شده در 24 تیر، 2013 با توجه به اینکه رشته های بی خودی (کامپیوتر، مکانیک، برق، عمران و...) وقتی می آن وارد محیط کار می شن و مهندسین صنایع رو می بینن گیج می شن از طرف انجمن مهندسین صنایع درخواست فرستادیم واسه وزارت علوم که از این به بعد یه دو واحدی آشنایی با مهندسی صنایع واسه همه ی رشته های بی خودی بذارن که پس فردای فارغ التحصیلی گیج نشن و بدونن رییسشون کیه 5
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 24 تیر، 2013 با توجه به اینکه رشته های بی خودی (کامپیوتر، مکانیک، برق، عمران و...) وقتی می آن وارد محیط کار می شن و مهندسین صنایع رو می بینن گیج می شن از طرف انجمن مهندسین صنایع درخواست فرستادیم واسه وزارت علوم که از این به بعد یه دو واحدی آشنایی با مهندسی صنایع واسه همه ی رشته های بی خودی بذارن که پس فردای فارغ التحصیلی گیج نشن و بدونن رییسشون کیه 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 25 تیر، 2013 با توجه به اینکه رشته های بی خودی (کامپیوتر، مکانیک، برق، عمران و...) وقتی می آن وارد محیط کار می شن و مهندسین صنایع رو می بینن گیج می شن از طرف انجمن مهندسین صنایع درخواست فرستادیم واسه وزارت علوم که از این به بعد یه دو واحدی آشنایی با مهندسی صنایع واسه همه ی رشته های بی خودی بذارن که پس فردای فارغ التحصیلی گیج نشن و بدونن رییسشون کیه خیلی کارجالبیه اتفاقا اما کجاست گوش شنوا؟ 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 بچهها موافقید یکی دو درس را با هم شروع ب خواندن کنیم؟؟؟ اغلب ازمونهای استخدامی را ک نگاه کنیم همیشه چندتا درس مشترک رو برای ازمون معرفی کردن، که اونا هم بعضیاشون با ارشد مشترکه 3
VINA 31339 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 بچهها موافقید یکی دو درس را با هم شروع ب خواندن کنیم؟؟؟ اغلب ازمونهای استخدامی را ک نگاه کنیم همیشه چندتا درس مشترک رو برای ازمون معرفی کردن، که اونا هم بعضیاشون با ارشد مشترکه من حال ندارم پایان ترمم بخونم شماها دل خجسته ای داریدهمش ادم خوابش میگیره تو این فصل 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 من حال ندارم پایان ترمم بخونم شماها دل خجسته ای داریدهمش ادم خوابش میگیره تو این فصل اتفاقا منم حوصله ندارم اما گفتم شاید اینطوری بشه دروس مهم مون را دوره کنیم راستی امتحانات شما را هم اوردن عقب یا نه؟ 1
ارسال های توصیه شده