.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ امضات ای وای من بد متوجه شدم شرمنده فکر کردم گفتی امضاتو از اینجا ( همونی که نشون داد) برداشتی این اس ام اس اومده بود برام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها کجا رفتید ؟؟ هر جا رفتید بمنم بگید 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها کجا رفتید ؟؟هر جا رفتید بمنم بگید فدات بشم من فکر کنم آرتاش رفت شبستانه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ای وای من بد متوجه شدم شرمنده فکر کردم گفتی امضاتو از اینجا ( همونی که نشون داد) برداشتی این اس ام اس اومده بود برام اکی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ فدات بشم من فکر کنم آرتاش رفت شبستانه خدا نکنه جیگری آره ریحانه کجا رفت؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خدا نکنه جیگریآره ریحانه کجا رفت؟ ریحانه نامحسوس شد تشکر میزنه اما خودش نیس 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ریحانه نامحسوس شدتشکر میزنه اما خودش نیس :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مامان جون شما هميشه تو زندگي راهنماي من بودي!:aghosh: گريه نكن زار زار...ميبرمت بازار!ميفروشمت...يه قرونم نميخرنت... رو دستمون ميموني!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باز يه بغضي گلومو گرفته..... باز همون حس درد جدايي... من امروز كجامو ..تو امروز كجايي....حال تو بدتر از حال من نيست بشت اين گريه خالي شدن نيست... همه درد دنيا يه شب درد من نيست(زر ميزنه).... تو از قبله من گرفتي خدا رو ..كجايي ببيني يه شب حال ما رو ... فقط حال من نيست كه غرق عذاب ... ببين حال مردم مثل من خرابه خواجه اميري ادمو داغون ميكنه... يه شاد بخون لامصب 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باز يه بغضي گلومو گرفته..... باز همون حس درد جدايي... من امروز كجامو ..تو امروز كجايي....حال تو بدتر از حال من نيست بشت اين گريه خالي شدن نيست... همه درد دنيا يه شب درد من نيست(زر ميزنه).... تو از قبله من گرفتي خدا رو ..كجايي ببيني يه شب حال ما رو ... فقط حال من نيست كه غرق عذاب ... ببين حال مردم مثل من خرابهخواجه اميري ادمو داغون ميكنه... يه شاد بخون لامصب خواننده فقط خواجه امیری... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خواننده فقط خواجه امیری... یه صنایعی دیگه 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ یه صنایعی دیگه مگه لولو دیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خواننده فقط خواجه امیری... فقط خودم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ یه صنایعی دیگه محمد كه اون موقع هم بودقبل تو بود 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به به ...میبینم پاتوقمون گل باران شده.... خوبین؟خوش هستین؟ راستی سلام.... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به به ...میبینم پاتوقمون گل باران شده.... خوبین؟خوش هستین؟راستی سلام.... شالام 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مث اینکه اینجا تردد آدم کمه دم عید دیگه یا همه میرن خرید یا دارن خونه تکونی میکنند 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دعوت به عضویت در هیئت تحریریه مجله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده