رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

نه اونکه گفتم نفسی می آیدو میرود ما تکیه کلامموم هست ولی گفتم بچه ها تعجب میکنند واسه همین خندیدم

ویه شکلک خنده هم گذاشتم:w16:

:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود...بچه ها در مورد مدیریت برنامه ریزی و تولید میشه یک عالمه اطلاعات در احتیارم بزارید:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همه ش یه عالمه مریم جان؟:ws3:
آره...:ws3:

مرتبط با رشته شما هست نه؟ چیکارا میکنند؟ باید بر چی ها مسلط باشه و اینا

• Like 6
لینک به دیدگاه

بله دقیقا...من دارم میرم...کمی بعد برمیگردم....ولی مهدی در اختیار شماست هر سوالی داشتی جواب میده....:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
از کجا گرفتی آمارو؟:ws38:

از قسمت فهرست کاربران جستجوی پیشرفته رشته صنایع رو انتخاب کردم اون تعداد مورد برام اورد :whistle:

جالبه که بیشترشون امار پستاشون صفر:banel_smiley_4: بیشتر فکر کنم بخاطر دانلود باشه

الان دیدم شد 8463

• Like 5
لینک به دیدگاه

اقا امار بیش از این حرفاست مگه شما نمی دونید دو دسته ادم داریم یه سری مهندسی صنایعن یه سر هم مهندس صنایعن اما خودشون نمی دونن:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام مریم خانم بله

خب برنامه ریزی تولید،تولید را بررسی میکنند و از طرفی براساس تقاضایی که از محصول میشه باید بتونند در موعد مقرر تحویل بدهند حالا مثلا میتونند تعدیل نیرو یا استخدام نیرو و اضافه کاری را دردست داشته باشند تا به موقع بتونند ازش استفاده کنند تو بعضی کارخانجات مسئول برنامه ریزی تولید و مسئول کنترل موجودی انبار یکی هستند که دراین صورت وظایف انبارو کنترل موجودی و سفارش به موقع مواد اولیه و جلوگیری از کمبود مواداولیه

وازاین جور کارها باید انجام بده

نرم افزارهم زیاد هست واسه برنامه ریز تولید ولی من یادم نیست:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام مریم خانم بله

خب برنامه ریزی تولید،تولید را بررسی میکنند و از طرفی براساس تقاضایی که از محصول میشه باید بتونند در موعد مقرر تحویل بدهند حالا مثلا میتونند تعدیل نیرو یا استخدام نیرو و اضافه کاری را دردست داشته باشند تا به موقع بتونند ازش استفاده کنند تو بعضی کارخانجات مسئول برنامه ریزی تولید و مسئول کنترل موجودی انبار یکی هستند که دراین صورت وظایف انبارو کنترل موجودی و سفارش به موقع مواد اولیه و جلوگیری از کمبود مواداولیه

وازاین جور کارها باید انجام بده

نرم افزارهم زیاد هست واسه برنامه ریز تولید ولی من یادم نیست:ws52:

درود....:icon_gol:

در مورد فضای کارش..در آمدش..توانایی هاش هم اگر میشهه بیشتر توضیح بدید...عملی نه اکادمی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان. علي آقا يني اينقدر صنايعي داريم اينجا ؟:w58:

امار اینو میگه، ولی خیلیا بخاطر چندتا مورد عضو میشن و فعالیت نمیکنن:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد فضای کارش..در آمدش..توانایی هاش هم اگر میشهه بیشتر توضیح بدید...عملی نه اکادمی:ws3:

همونطوری که علی آقا توضیح دادن،هدف برنامه ریزی تولید تخصيص منابع محدود در طول زمان براي انجام گروهي از فعاليتها هست. زمانبندي توليد باعث جلوگيري از انباشت سرمايه، تقليل ضايعات، كاهش و يا حذف بيكاري ماشين‏ آلات و تلاش براي استفاده بهتر از آنها، پاسخگوئي بموقع به سفارش‏هاي مشتريان و تامين مواد اوليه و قطعات مورد نياز در موقع مناسب می‏شود.

این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رو هم ببین و فایلش رو دانلود کن....

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

فضای کارش که درون خط تولید هرکارخانه هست

درآمد که نسبیه وباتوجه به شرایط متفاوته

ولی استانداردش حداقل 1 به بالاست ولی خب بعضی جاها پایین1 هم هست

توانایی ها هم گفتیم که چه وظایفی داره متناسب باهمونا توانایی هم باید داشته باشه و مسلط به نرم افزارهای این رشته باشه

من وقتی خودم عملی کار نکردم نمیتونم توضیحات عملی بگم:sigh:

از مهدی بپرسید شایداون تواین رشته کار کرده باشه نمیدونم

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا امار بیش از این حرفاست مگه شما نمی دونید دو دسته ادم داریم یه سری مهندسی صنایعن یه سر هم مهندس صنایعن اما خودشون نمی دونن:ws3:

دقيقترشو اگه بخوام بگم( طوري كه نه سيخ بسوزه نه كباب!) اينه كه 3 دسته هستن!:w02:گروهي كه مهندس شهرسازن...گروهي كه صنايعن...گروهي كه صنايعن ولي دوست دارن شهرساز باشن!:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقيقترشو اگه بخوام بگم( طوري كه نه سيخ بسوزه نه كباب!) اينه كه 3 دسته هستن!:w02:گروهي كه مهندس شهرسازن...گروهي كه صنايعن...گروهي كه صنايعن ولي دوست دارن شهرساز باشن!:w02:

شهر سازای بی شهر:whistles:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...