مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ وای بالا به جای اینکه بنویسم ضرب الاجل نوشتم ضرب المثل..پس تکرار میشود....ضرب الاجل قلب دوستات... ضرب الاجل قلب دوستات چه جمله ی غریبی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ کدوم ضرب الاجل جدی حدس زدما اگه ترک تبریز باشه که حله مگه شک داشتی زحمت کشیدی صد کیلومتری قیافش داد میزنه ترکه ، کاملا ترکیب صورتش مشخصه 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ زحمت کشیدی صد کیلومتری قیافش داد میزنه ترکه ، کاملا ترکیب صورتش مشخصه زودتر میلادو زنش بدین ما بیایم یه شیرینی بخوریم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اینجا چرا هر کی مدیر میشه ازدواج میکنه ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اینجا چرا هر کی مدیر میشه ازدواج میکنه ؟؟؟ واسه اینکه اختلاس میکنه پولدار میشه میره زن میگیره 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ واسه اینکه اختلاس میکنه پولدار میشه میره زن میگیره احتمالا همینه، شما نمیخواید مدیر شید؟؟ که بعدش ازدواج کنید 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ یعنی آدم حتما باید پولدار باشه تا زن بگیره؟ یعنی به منه یه لا قبا هیشکی زن نمیده 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ احتمالا همینه، شما نمیخواید مدیر شید؟؟ که بعدش ازدواج کنید نه خب من مدیرم بشم اختلاس نمیکنم پس زن ندارم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ یعنی آدم حتما باید پولدار باشه تا زن بگیره؟ یعنی به منه یه لا قبا هیشکی زن نمیده نه باید حداقل سه یا 4 لا قبا داشته باشی تا بهت زن بدن 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ یعنی آدم حتما باید پولدار باشه تا زن بگیره؟ یعنی به منه یه لا قبا هیشکی زن نمیده نه، اول باید مدیر بشید بعدش خود به خود پولدار میشید 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ یعنی آدم حتما باید پولدار باشه تا زن بگیره؟ یعنی به منه یه لا قبا هیشکی زن نمیده اختیارداری پس امثال من چی بگویند که همون یه لا راهم ندارند آقا مهرداد چیزی که زیاده دختر بیا اصفهان خودم واستون زن میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ زودتر میلادو زنش بدین ما بیایم یه شیرینی بخوریم:gnugghender: ای والله میلاد خودم تو مراسم عروسیت خرما تعارف میکنم که روحت تسکین پیدا کنه اصلا نگران نباش 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ اختیارداری پس امثال من چی بگویند که همون یه لا راهم ندارندآقا مهرداد چیزی که زیاده دختر ؟؟؟؟؟؟؟ بیا اصفهان خودم واستون زن میگیرم ماهی گیریه مگه؟ راستی چه خبر از زاینده رود ؟ آب داره ؟ ما 3 سال پیش اومدیم سی و سه پل پر آب بود...2 سال پیش آب نداشت... 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ ماهی گیریه مگه؟ راستی چه خبر از زاینده رود ؟ آب داره ؟ ما 3 سال پیش اومدیم سی و سه پل پر آب بود...2 سال پیش آب نداشت... نگید که دلم میسوزه آب نداره تو بهار آب را باز کردند اما تو کل تابستان بستند الآن هم بسته است و آب نداره یکی از پلهای مواصلاتی را دارند پهن تر میکنند و همچنین تا چند وقت پیش به سی و سه پل داربست بود داشتند مرمت میکردنداین اخبار مال فکر کنم 1ماه پیشه حالا دیگه خبر ندارم چون یه مدتی هست دم آب نرفتم انقلاب میرم ولی دم آب نرفتم چون خیلی دلم میسوزه بالاخره وقتی آبش را دارند بذل و بخشش میکنند آب نداره داریم به استانهای یزد و مرکزی و احتمالا کرمان آب میدیم از یه چیزی اعصابم خرد میشه که یکی از اقوام رفتند یزد دیدند یه جا آب هست ویه مکان استراحتی بوده بعد یه کم از آبش را خوردند بعد فهمیدند آب کوهرنگه که اصفهانی ها حسرت خوردنشو دارند اونجا داره الکی حرام میشه برید تحقیق کنید آب کوهرنگ بهترین و زلال ترین آبه که هرجا تو اصفهان لوله هایی از قدیم از خود کوه کشیده بودند الآن بسته شده الآن تو یزد داره بخشش میشه اینام مسئولان هستند که ماداریم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ ماهی گیریه مگه؟ راستی چه خبر از زاینده رود ؟ آب داره ؟ ما 3 سال پیش اومدیم سی و سه پل پر آب بود...2 سال پیش آب نداشت... قصد جسارت نداشتم درحال حاضر تعداد دخترها از پسرها بیشتر شده طبق آمار البته اگر درست آمار اعلام کنند آمار ازدواج کاهش پیدا کرده که البته طبق آمار اینا همه چی آرومه و هممون خوشبختیم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ نگید که دلم میسوزهآب نداره تو بهار آب را باز کردند اما تو کل تابستان بستند الآن هم بسته است و آب نداره یکی از پلهای مواصلاتی را دارند پهن تر میکنند و همچنین تا چند وقت پیش به سی و سه پل داربست بود داشتند مرمت میکردنداین اخبار مال فکر کنم 1ماه پیشه حالا دیگه خبر ندارم چون یه مدتی هست دم آب نرفتم انقلاب میرم ولی دم آب نرفتم چون خیلی دلم میسوزه بالاخره وقتی آبش را دارند بذل و بخشش میکنند آب نداره داریم به استانهای یزد و مرکزی و احتمالا کرمان آب میدیم از یه چیزی اعصابم خرد میشه که یکی از اقوام رفتند یزد دیدند یه جا آب هست ویه مکان استراحتی بوده بعد یه کم از آبش را خوردند بعد فهمیدند آب کوهرنگه که اصفهانی ها حسرت خوردنشو دارند اونجا داره الکی حرام میشه برید تحقیق کنید آب کوهرنگ بهترین و زلال ترین آبه که هرجا تو اصفهان لوله هایی از قدیم از خود کوه کشیده بودند الآن بسته شده الآن تو یزد داره بخشش میشه اینام مسئولان هستند که ماداریم پسرم آب کوهرنگ که مال بختیاریاس در ضمن مزه آب میده فقط 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ پسرم آب کوهرنگ که مال بختیاریاس در ضمن مزه آب میده فقط اتفاقا آقای وطن پرست به نکته جالبی اشاره کردی درزمانهای نه چندان دور یه سری از جاهای اصفهان از آبهای کوهرنگ تغذیه میشد بماند که حالا آب چاه را دارند خورد مردم میدهند ولی آب قدیم اصفهان کوهرنگ بود واما درباره مزه آب باید بگم آب مشهد آب خوبیه نسبت به اصفهان و سالمتره ولی وقتی شما تو صافی آب تصفیه کن خونه چیزایی مثل گل و لجن و کلی آشغال پیدا کنی و حتی صافیت به خاطر اسیدی بودن آب پاره شده باشه اونوقت همین آب واست مثل طلا میشه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ توی تالار صنایع ی تاپیک داریم با عنوان کتاب های مرتبط با مهندسی صنایع که تقریبا جنبه ی معرفی کتاب در زمینه ی م.صنایع رو داره و شاید فردی که کتابی رو معرفی میکنه خود کتاب رو نخونده باشه در تاپیک فوق هدف بیشتر معرفی کتاب هست تا کارایی کتاب برای خواننده نظرتون چیه ی تاپیک جدید بزنیم تا کتاب هایی که خودمون خوندیم و برامون موثر بوده و به نوعی ازش استفاده کردیم رو معرفی کنیم؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ توی تالار صنایع ی تاپیک داریم با عنوان کتاب های مرتبط با مهندسی صنایع که تقریبا جنبه ی معرفی کتاب در زمینه ی م.صنایع رو داره و شاید فردی که کتابی رو معرفی میکنه خود کتاب رو نخونده باشهدر تاپیک فوق هدف بیشتر معرفی کتاب هست تا کارایی کتاب برای خواننده نظرتون چیه ی تاپیک جدید بزنیم تا کتاب هایی که خودمون خوندیم و برامون موثر بوده و به نوعی ازش استفاده کردیم رو معرفی کنیم؟؟؟ من اونایی رو که معرفی کردم خوندم 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ توی تالار صنایع ی تاپیک داریم با عنوان کتاب های مرتبط با مهندسی صنایع که تقریبا جنبه ی معرفی کتاب در زمینه ی م.صنایع رو داره و شاید فردی که کتابی رو معرفی میکنه خود کتاب رو نخونده باشهدر تاپیک فوق هدف بیشتر معرفی کتاب هست تا کارایی کتاب برای خواننده نظرتون چیه ی تاپیک جدید بزنیم تا کتاب هایی که خودمون خوندیم و برامون موثر بوده و به نوعی ازش استفاده کردیم رو معرفی کنیم؟؟؟ منم با علی موافقم، بنظر اگه تاپیک کتابایی که خوندیم از تاپیک معرفی کتاب جدا باشه این خوبیو داره که اگه کسی در رابطه با کتابا سوال داشت ،کسائی که خوندنش میتونن راهنمایی کنن؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده