مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ عروسی کن ما دلمون میخواد عروسی دعوت شیم شوما یه کیس مناسب پیدا کن ما که حرفی نداریم 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ شوما یه کیس مناسب پیدا کن ما که حرفی نداریم تو هم که داری مثل من ترشیده میشه:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ تو هم که داری مثل من ترشیده میشه:biggrin: اگه خمره اضافه دارین منم بیام 6 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ دیگه نخواستم ی تاپیک جداگانه بزنم بالش شترمرغ چه وقتها شده که آرزو کردهایم، بتوانیم در کتابخانه، شرکت، اتوبوس یا محل کار راحت بخوابیم، اما آدم نمیتواند به همین سادگی سرش را روی میز بگذارد یا تکیه بدهد و بخوابد، خیلی از ماها احتیاج به یک محیط خصوصی برای خواب داریم. اما خوشبختانه یک شرکت طراحی و معماری به نام Kawamura-Ganjavian بالش جالبی طراحی کرده است که نامش «بالش شترمرغ» و این محیط خصوصی کوچک را برای شما فراهم میکند. سال پیش طراحی این بالش در وب منتشر شد و امسال این شرکت برای کلید زدن تولید عملی آن آزمایشهایی برای ارزیابی ابعاد و مواد مناسب ساخت، انجام داده است. جزییات بیشتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما نکته جالبش اینجاست که ی سایتی هست به نام Kickstarter در این سایت صاحبان ایده ها، ایده های خودشون رو در این سایت قرار میدن تا افرادی که تمایل به سرمایه گذاری روی ایده ها رو دارن بیان و طرح رو ببینن و سرمایه گذاری کنند صفحه ی مربوط به این ایده 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ شوما یه کیس مناسب پیدا کن ما که حرفی نداریم بهار خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ بهار خوبه؟ بهار خودت بودی یا دوستت؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ بهار خودت بودی یا دوستت؟ دوستم بود، اتفاقا امروز داشتیم واسه دوستامون تعریف میکردیم چی کردیم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ دوستم بود، اتفاقا امروز داشتیم واسه دوستامون تعریف میکردیم چی کردیم آره خوبه.همونو بگیر واسه میلاد اونوقت دوستاتون با لنگه کفش نزدن تو سرتون؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ آره خوبه.همونو بگیر واسه میلاد اونوقت دوستاتون با لنگه کفش نزدن تو سرتون؟ نه ولی گفتن مینا این کاره توهه نه بهارمنم گفتم برید بابا ، بهار رفته بود تو نقشش خفن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم ، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم ، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟ به نظر من طرح خوبیه...حداقلش این هست که میتونیم در قالب مسابقه یه چند تا نکته و ترفند یاد بگیریم...... 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم ، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟ منم موفقم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم ، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟ رفته خواستگاری سر گرمه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ رفته خواستگاری سر گرمه کی به اون دختر میده خو با اون سیبیلاش:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ پس خانم روابط عمومی اعلامش کنه جایزشم تعیین کنه برای 3 نفر اول بقیشم که با من ، بلکه کودتا کنیم میلاد کله پا شه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ کی به اون دختر میده خو با اون سیبیلاش:icon_razz: خیلی هم دلشون بخواد تو این بحران بی شوهری پس خانم روابط عمومی اعلامش کنه جایزشم تعیین کنه برای 3 نفر اول بقیشم که با من ، بلکه کودتا کنیم میلاد کله پا شه اولا اسم من میناس نه خانوم روابط عمومیدوما کلا سه نفر میشید؟ اگه حداقل ده نفر باشید به سه نفر امتیاز میدم در غیر اینصورت فقط به یه نفر 100 امتیاز اونم با موافقت میلادسوما امضات خیلی باحاله 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خیلی هم دلشون بخواد تو این بحران بی شوهری اولا اسم من میناس نه خانوم روابط عمومیدوما کلا سه نفر میشید؟ اگه حداقل ده نفر باشید به سه نفر امتیاز میدم در غیر اینصورت فقط به یه نفر 100 امتیاز اونم با موافقت میلادسوما امضات خیلی باحاله به به خانم مینا روابط عمومی یعنی 4 نفر اینجا نیستن که اکسل بلد باشن مهندس صنایعی که اکسل بلد نباشه که دیگه نوبره:vahidrk: واسه کل اعضا میذاریم همه بتونن شرکت کنن فقط تایپیکشو کجا بزنم به نظرت 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ به به خانم مینا روابط عمومی یعنی 4 نفر اینجا نیستن که اکسل بلد باشن مهندس صنایعی که اکسل بلد نباشه که دیگه نوبره:vahidrk: واسه کل اعضا میذاریم همه بتونن شرکت کنن فقط تایپیکشو کجا بزنم به نظرت اولا شما بگو متنت چیه خصوصی یهم بده من خودم میزنم سر جاش که به موقع بتونم ببندمش لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ اولا شما بگو متنت چیهخصوصی یهم بده من خودم میزنم سر جاش که به موقع بتونم ببندمش گذاشتم تموم شد رفت جایزشم مشخص شد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ گذاشتم تموم شد رفت جایزشم مشخص شد دیدیم :دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده