رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 2 هفته بعد...

دیگه نخواستم ی تاپیک جداگانه بزنم

بالش شترمرغ

چه وقت‌ها شده که آرزو کرده‌ایم، بتوانیم در کتابخانه، شرکت، اتوبوس یا محل کار راحت بخوابیم، اما آدم نمی‌تواند به همین سادگی سرش را روی میز بگذارد یا تکیه بدهد و بخوابد، خیلی از ماها احتیاج به یک محیط خصوصی برای

خواب داریم.

اما خوشبختانه یک شرکت طراحی و معماری به نام Kawamura-Ganjavian بالش جالبی طراحی کرده است که نامش «بالش شترمرغ» و این محیط خصوصی کوچک را برای شما فراهم می‌کند.

سال پیش طراحی این بالش در وب منتشر شد و امسال این شرکت برای کلید زدن تولید عملی آن آزمایش‌هایی برای ارزیابی ابعاد و مواد مناسب ساخت، انجام داده است.

10-01-2012-12-36-16-AM.jpg

10-01-2012-12-36-36-AM.jpg

جزییات بیشتر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اما نکته جالبش اینجاست که ی سایتی هست به نام Kickstarter در این سایت صاحبان ایده ها، ایده های خودشون رو در این سایت قرار میدن تا افرادی که تمایل به سرمایه گذاری روی ایده ها رو دارن بیان و طرح رو ببینن و سرمایه گذاری کنند

صفحه ی مربوط به این ایده

• Like 4
لینک به دیدگاه
بهار خودت بودی یا دوستت؟:ws38:

دوستم بود، اتفاقا امروز داشتیم واسه دوستامون تعریف میکردیم چی کردیم81872_ghayem.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستم بود، اتفاقا امروز داشتیم واسه دوستامون تعریف میکردیم چی کردیم81872_ghayem.gif

آره خوبه.همونو بگیر واسه میلاد:w02:

اونوقت دوستاتون با لنگه کفش نزدن تو سرتون؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره خوبه.همونو بگیر واسه میلاد:w02:

اونوقت دوستاتون با لنگه کفش نزدن تو سرتون؟:banel_smiley_4:

نه ولی گفتن مینا این کاره توهه نه بهار:ws3:منم گفتم برید بابا ، بهار رفته بود تو نقشش خفن:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم :w02:، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به این آقا مدیر پیشنهاد دادم یه مسابقه اکسل ترتیب بدیم :w02:، خودش که معلوم نیس کجاس :vahidrk: کیا موافقن؟:ws3:

به نظر من طرح خوبیه...حداقلش این هست که میتونیم در قالب مسابقه یه چند تا نکته و ترفند یاد بگیریم......:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

رفته خواستگاری سر گرمه

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس خانم روابط عمومی اعلامش کنه جایزشم تعیین کنه برای 3 نفر اول بقیشم که با من ، بلکه کودتا کنیم میلاد کله پا شه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کی به اون دختر میده خو با اون سیبیلاش:icon_razz:

خیلی هم دلشون بخواد تو این بحران بی شوهری:w000:

پس خانم روابط عمومی اعلامش کنه جایزشم تعیین کنه برای 3 نفر اول بقیشم که با من ، بلکه کودتا کنیم میلاد کله پا شه:ws3:

اولا اسم من میناس نه خانوم روابط عمومی:whistles:دوما کلا سه نفر میشید؟ اگه حداقل ده نفر باشید به سه نفر امتیاز میدم در غیر اینصورت فقط به یه نفر 100 امتیاز اونم با موافقت میلاد:whistles:سوما امضات خیلی باحاله:whistles:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی هم دلشون بخواد تو این بحران بی شوهری:w000:

اولا اسم من میناس نه خانوم روابط عمومی:whistles:دوما کلا سه نفر میشید؟ اگه حداقل ده نفر باشید به سه نفر امتیاز میدم در غیر اینصورت فقط به یه نفر 100 امتیاز اونم با موافقت میلاد:whistles:سوما امضات خیلی باحاله:whistles:

به به خانم مینا روابط عمومی:ws3: یعنی 4 نفر اینجا نیستن که اکسل بلد باشن :banel_smiley_4:مهندس صنایعی که اکسل بلد نباشه که دیگه نوبره:vahidrk: واسه کل اعضا میذاریم همه بتونن شرکت کنن فقط تایپیکشو کجا بزنم به نظرت:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به به خانم مینا روابط عمومی:ws3: یعنی 4 نفر اینجا نیستن که اکسل بلد باشن :banel_smiley_4:مهندس صنایعی که اکسل بلد نباشه که دیگه نوبره:vahidrk: واسه کل اعضا میذاریم همه بتونن شرکت کنن فقط تایپیکشو کجا بزنم به نظرت:ws38:

اولا شما بگو متنت چیه

خصوصی یهم بده من خودم میزنم سر جاش که به موقع بتونم ببندمش:whistles:

لینک به دیدگاه
اولا شما بگو متنت چیه

خصوصی یهم بده من خودم میزنم سر جاش که به موقع بتونم ببندمش:whistles:

گذاشتم تموم شد رفت:w02: جایزشم مشخص شد:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...