Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام آقا حمید ...نه دیگه قرار نیست یکی بیاد یکی دیگه دپرس بشه ها احساساتتون رو کانالیزه کنین بتونین استفاده بهینه ازش بکنین... میدونین که یهو دیدین انجمن منفجر شد ...و این هدف نهایی ماست سلام هستی خانم شوخی کردم قرارنیست برم و اصلاهم حسودیم نشده اتفاقا بسیار خوشحال شدم که ایشون به جمع ما آمدند و مطمئنم من که میتونم از تجربیات ایشون بهره ببرم و اگرهم چیزی من داشتم صمیمانه دراختیارشون میذارم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام این پسور فایل مجله چیه البته اگه امکان دادنش هست 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلاماین پسور فایل مجله چیه البته اگه امکان دادنش هست www.noandishaan.com رمز رو تایپ کنید ( کپی پیس جواب نمیده) 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام واسه فوق تغییر رشته بدم میشه یه راهنمایی بکنید که صنایع واسه کارشناسی ارشدش کدوم گرایشها بهتره؟ 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام واسه فث تغییر رشته بدممیشه یه راهنمایی بکنید که صنایع واسه کارشناسی ارشدش کدوم گرایشها بهتره؟ سلام ببین صنایع 4 تا گرایش داره:صنایع صنایع،سیستم و بهره وری،سیستمهای اجتماعی اقتصادی،با مهندسی مالی انگار! صنایع صنایع که نمیتونی شرکت کنی چون کارشناسیت صنایع نبوده سیستماهای اجتماعی اقتصادی و مهندسی مالی هم گرایشای تاپی نیستن سیستم بهره وری احتمالا برات مناسبترینه. با این حال با مهرداد مشورت کن.بهتر میتونه راهنماییت کنه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلامببین صنایع 4 تا گرایش داره:صنایع صنایع،سیستم و بهره وری،سیستمهای اجتماعی اقتصادی،با مهندسی مالی انگار! صنایع صنایع که نمیتونی شرکت کنی چون کارشناسیت صنایع نبوده سیستماهای اجتماعی اقتصادی و مهندسی مالی هم گرایشای تاپی نیستن سیستم بهره وری احتمالا برات مناسبترینه. با این حال با مهرداد مشورت کن.بهتر میتونه راهنماییت کنه صنایع صنایع اگه بتونم شرکت کنم چطوره؟؟الان علمی کاربردی همچین امکانی رو قرار داده؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ صنایع صنایع اگه بتونم شرکت کنم چطوره؟؟الان علمی کاربردی همچین امکانی رو قرار داده؟ از بخش تحصیلات تکمیلی رشته هایی که میتونید در ارشد صنایع شرکت کنید رو بخونید همراه با ضرایب هر رشته اما بطور کلی کنکور صنایع همونطور که پریسا خانم گفتن 4تاگرایش داره کد 1259 صنایع -صنایع و مهندسی مالی با ضرایب امتحانی یکسان و کد 1260 گرایش های سیستم های اقتصادی اجتماعی و مدیریت سیستم و بهره وری دوتا رشته جدید هم اضافه شده از پارسال که من در موردس نمیدونم تمام این گرایش ها رو میتونید شرکت کنید اما مثلا برای صنایع صنایع و مهندسی مالی خب بالطبع در ارشد پیش نیاز زیاد باید پاس کنید که ارزش نداره و در ضمن رقابت بین خود صنایعی ها زیاد تقریبا امکان موفقیتتون کم میشه معمولا غیر صنایعی ها سیستم های اقتصادی اجتماعی و مدیریت سیستم و بهره وری شرکت میکنن 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ صنایع صنایع اگه بتونم شرکت کنم چطوره؟؟الان علمی کاربردی همچین امکانی رو قرار داده؟ منظورم از لحاظ علمی نبودا!قانونشه که چون کارشناسیت صنایع نبوده نمیتونی صنایع صنایع شرکت کنی. وگرنه تاپ ترین گرایش صنایعه قبولیشم سخت تر از همه است! الان نگاه کردم سیستم های اجتماعی اقتصادی هم گرایش خوبیه ولی همه رشته ها(هم صنایعیا هم بقیه)میتونن شرکت کنن.رقبا زیاده! احتمال قبولیت توی سیستم بهره وری بیشتره چون مخصوص فارغ التحصیلای بقیه رشته هاست. علمی کاربردی مگه صنایع آورده؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ منظورم از لحاظ علمی نبودا!قانونشه که چون کارشناسیت صنایع نبوده نمیتونی صنایع صنایع شرکت کنی.وگرنه تاپ ترین گرایش صنایعه قبولیشم سخت تر از همه است! الان نگاه کردم سیستم های اجتماعی اقتصادی هم گرایش خوبیه ولی همه رشته ها(هم صنایعیا هم بقیه)میتونن شرکت کنن.رقبا زیاده! احتمال قبولیت توی سیستم بهره وری بیشتره چون مخصوص فارغ التحصیلای بقیه رشته هاست. علمی کاربردی مگه صنایع آورده؟ من فکر میکردم صنایع صنایع رو همه میتونن شرکت کنن!!! 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ من فکر میکردم صنایع صنایع رو همه میتونن شرکت کنن!!! نه تاجایی که میدونم یکی دوساله دیگه نمیتونن. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام نه نمیشه فقط صنایعیها میتونند علی آقا مگر علمی کاربردی صنایع آورده؟وای به نظرمنم سیستم بهره وری گرایش مناسبتریه چون مخصوص بقیه رشته هاست مثلا تو دانشگاه خودمون هم هست و دیدم گرایش مناسبی هست البته بعداز صنایع صنایع که تاپترین گرایشه اجتماعی و اقتصادی را تعریفشو شنیدم ولی آشنانیستم ولی سیستم بهره وری را آشناهستم و چون صنایعی ها خودشون مجاز به شرکت نیستند واسه قبول شدن بهتره البته این نظرمنه 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ آره علمی کاربردی صنایع - صنایع و مدیریت سیستم بهره برداری هم آورده منم میتونم شرکت کنم شایدم نکردم بچه گیام صنایع و دوس داشتم الان دیجه ندارم 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ آره علمی کاربردی صنایع - صنایع و مدیریت سیستم بهره برداری هم آورده منم میتونم شرکت کنمشایدم نکردم بچه گیام صنایع و دوس داشتم الان دیجه ندارم پسر لوسم نوبره:icon_pf (34): یعنی این محدودیت دانشگاه سراسری رو نداره؟ اگه میتونی برو صنایع صنایع!کلا کلاسش یه چی دیگست صنایعم همه دوس میدارن 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ آره علمی کاربردی صنایع - صنایع و مدیریت سیستم بهره برداری هم آورده منم میتونم شرکت کنمشایدم نکردم بچه گیام صنایع و دوس داشتم الان دیجه ندارم بااین اوضاع بازارکار فقط دیگه علمی کاربردی کم بود که صنایع بیاره خداوکیلی منم میگم اگر محدودیتی وجود نداره مسلما صنایع صنایع خیلی بهتره 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ صنایع صنایع اگه بتونم شرکت کنم چطوره؟؟الان علمی کاربردی همچین امکانی رو قرار داده؟ مدیریت سیستم و بهره وری شرکت کن خیلی رشته شیرینیه . سیستمهای اقتصادی و اجتماعی هم خوبه. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام واسه فوق تغییر رشته بدممیشه یه راهنمایی بکنید که صنایع واسه کارشناسی ارشدش کدوم گرایشها بهتره؟ سلام یه گرایش سیستم و بهره وری داره که خیلی طرفدار داره ولی بچه های صنایع جدیدا دیگه نمیتوننن توش امتحان بدن واسه بقیه کسایی که میخوان بیان خوبه بنطر من گرایشیه که اگه بخونیش همه صنایع بلد میشی هم عالیه و شیرین:gnugghender: گرایش صنایع صنایع داره که خود صنایعی ها امتحان میدن یه گرایش مالی هم داره که واسه بچه های که ازمون بانک میدن خوبه:gnugghender: من خودم به شخصه پیشنهاد میکنم سیستم و بهره وری رو بخونی:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از نظرات همه بچه های صنایعی فکر که کردم دیدم سخته نمیشه قبول شممیرم همون عمران میخونم از 100 تا صنایع واسه من یکی شیرین تره دوست داشتین یه پا نداشتین مثل من میتونستین برین عمران بخونید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از نظرات همه بچه های صنایعی فکر که کردم دیدم سخته نمیشه قبول شممیرم همون عمران میخونم از 100 تا صنایع واسه من یکی شیرین ترهدوست داشتین یه پا نداشتین مثل من میتونستین برین عمران بخونید خوشحال شدم یکی از صنایعی ها کم شد اما با اون تبلیغاتت کوجه سبز دادنت صنایع میخوندی بازار ما رو کساد میکردی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خوشحال شدم یکی از صنایعی ها کم شد اما با اون تبلیغاتت کوجه سبز دادنت صنایع میخوندی بازار ما رو کساد میکردی گوجه سبز دارم 2000 تومنو 1000 بخرین خانم شما نمیخوای آقا...گوجه دارم قطره طلا ..2000 مغازرو نخر اینجا 1000 ببر نمک مجانی بهداشتی دست چین با بهترین و پیشرفته ترین تکنولوژی روز اروپا چیندمش ..گوجه بدم..شما گوجه میخوای انواع سرطان رو برطرف میکنه ..بچتون خوشگل میشه ..بهبه چه گوجه ای دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ گوجه سبز دارم 2000 تومنو 1000 بخرین خانم شما نمیخوای آقا...گوجه دارم قطره طلا ..2000 مغازرو نخر اینجا 1000 ببر نمک مجانی بهداشتی دست چین با بهترین و پیشرفته ترین تکنولوژی روز اروپا چیندمش ..گوجه بدم..شما گوجه میخوای انواع سرطان رو برطرف میکنه ..بچتون خوشگل میشه ..بهبه چه گوجه ای دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد واقعا کار اون فروشندشو راحت کردی همش تموم شده بود تقریبا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده