مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خوب می بینم که بچه های صنایع ترکوندن منم اومدم دیگه هیشکی نمی تونه بد حرف بزنه ها حواستونو جمع کنین سیلاااااااااام خوش اومدی آقا ....من تازه اومدم اینجا....هیششششششششششکیم نمی شناسم ، خب یکی منو تحویل بگیره خب .... خوش اومدی اینم تحویل با عرض سلام خدمت همگي سلام خوبيد؟من اووووووووووووووووووومدم خيلي هم با انرزي واسه همه هم دعا كردم:shad::w14::w330: به جون خودم خوب چه خبر كي هست كي نيست؟ :rose: به به خوش اومدی خوش گذشت؟ 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ آقا ....من تازه اومدم اینجا....هیششششششششششکیم نمی شناسم ، خب یکی منو تحویل بگیره خب .... اشنا میشیم خوب با عرض سلام خدمت همگي سلام خوبيد؟من اووووووووووووووووووومدم خيلي هم با انرزي واسه همه هم دعا كردم:shad::w14::w330: به جون خودم خوب چه خبر كي هست كي نيست؟ :rose: خیلی خیلی خوش اومدین همه عید پا نت بودیا بیااااااااااااااااااااا خودم تحویلت میگیرم سلام به همه دوستان گرامی به قول آقامحمد 13همگی به در عیدتون مبارک اینجا چه خبره؟منم هستم :icon_gol: اسپم سراست شما هم بیا:gnugghender: خوب می بینم که بچه های صنایع ترکوندن منم اومدم دیگه هیشکی نمی تونه بد حرف بزنه ها حواستونو جمع کنین 7 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ به به خوش اومدی خوش گذشت؟ ايشالا قسمت همتون بشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ هیچکی پست نمیده میخوای چهره مدیریتو عوض کنید بگید اسپم میکنه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ ايشالا قسمت همتون بشه حتما یه سفر دسته جمعی میریم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ هیچکی پست نمیده میخوای چهره مدیریتو عوض کنید بگید اسپم میکنه مگه غير از اينه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ جای خاصی پیدا نکردم اینجا قرار دادم. عکس زیر عکس یکی از صفحات مجله این ماه ایزو بود،که کاربرد ایزو در زندگی بشر رو نشان میده 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس قشنگ بود ایزو واقعا تو هر حوزهی کاری قابلیت تعریف داره میتونی عکسای اینچنینی رو اینجا قرار بدی http://www.noandishaan.com/forums/thread6502.html 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ به به سلام به همه سال نو همگی مبارک امیدوارم سال خیلی خوبی رو در تمامی لحظات زندگی و همین طور در رشتتون داشته باشین! راستی به دوستان جدید هم خوشامد میگم امیدوارم مارو توی بخش های مختلف تالار یاری بدن 6 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس قشنگ بودایزو واقعا تو هر حوزهی کاری قابلیت تعریف داره میتونی عکسای اینچنینی رو اینجا قرار بدی http://www.noandishaan.com/forums/thread6502.html مرسی، اونجا هم قرار دادم خدمت مدیریت هم سلام عرض می نماییم(چقدر رسمی گفتم )،شما هم سال خوبی داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان که قراره فاز دوم هدفمندی یارانه ها انجام بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان که قراره فاز دوم هدفمندی یارانه ها انجام بشه شاید هم م م م م اس ام اس انصراف براش اومده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مسابقه تحلیل عکس صنایعی:gnugghender: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام امروز یوحی و پریسا رو دیدم بچه ها ما اومدیم یه شوخی کنیم یهو جدی شد اونی که گفت وینام دوستم بهار بود اونی که گفت بهارم من بودم پ ن:من شیطون شر نیستم خیلیم مظلومم دیدین که یه کلمه حرف نزدم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ VINA: منظورت تو نمایشگاه کتابه؟ منم اومدم ولی ماشالله زیاد بودید دیگه ادمین رفت منم دمم رو گذاشتم رو کولم و رفتم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ VINA:منظورت تو نمایشگاه کتابه؟ منم اومدم ولی ماشالله زیاد بودید دیگه ادمین رفت منم دمم رو گذاشتم رو کولم و رفتم تو کدوم بودی؟ والا منم یه سری رو میلاد به دوستم معرفی کرد منم هی از دوستم میپرسیدم اما محمد حسین و میلاد و محمد و محمد رضا رو سریع از دور شناختم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام امروز یوحی و پریسا رو دیدم:hapydancsmil: بچه ها ما اومدیم یه شوخی کنیم یهو جدی شد اونی که گفت وینام دوستم بهار بود اونی که گفت بهارم من بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پ ن:من شیطون شر نیستم خیلیم مظلومم دیدین که یه کلمه حرف نزدم من که باور نمیکنم ! تو همون هستی. شخصیتت هم همونطور بود. خیلی هم شیطونی. خوب شد رفتی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده