.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تقصیر این امیده زد پوکوندش فقط جالبه که میرم تنظیمات اضافی واسه پست زدن صداش میاد [FLASH=width=3height=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ صداااااااااااااا هستش :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها نگاه این کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من موندم اگه 10 سال سابقه داشته باشی ممکنه بیکار باشی؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها نگاه این کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من موندم اگه 10 سال سابقه داشته باشی ممکنه بیکار باشی؟ ول کن اینا رو اینا برا خودشون نوشتن اول باید پارتی داشته باشی کسی که 10 سال سابقه داشته باشه حداقل حقوقش اگر کار بلد باشه 2 میلیونه همه شرکت ها هم رو هوا میزنن میگی نه تو یه رزومه بفرست بنویس یه سال سابقه داری اما تو رزومه یه کم بنویس از نرم افزار ها و دوره هایی که دیدی + یه کم خالی بندی 24 ساعت نشده بهت زنگ میزنن من 9 ماه بیکارم زیاد از این کارا کردم 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ول کن اینا رو اینا برا خودشون نوشتن اول باید پارتی داشته باشی کسی که 10 سال سابقه داشته باشه حداقل حقوقش اگر کار بلد باشه 2 میلیونه همه شرکت ها هم رو هوا میزنن میگی نه تو یه رزومه بفرست بنویس یه سال سابقه داری اما تو رزومه یه کم بنویس از نرم افزار ها و دوره هایی که دیدی + یه کم خالی بندی 24 ساعت نشده بهت زنگ میزنن من 9 ماه بیکارم زیاد از این کارا کردم آخه منم دقیقاً در همین حیطه یعنی سیستم ها و روش ها کار کردم اما 1 سال و نیم. نه 10 سال! البته اینو بگم که این مساله میدونی واسه چیه؟ میگن 10 سال بعد تورو که 1 سال سابقه داری میگیرن اما دیگه حقوق رو میزنن 500 بعد میگی چرا میگه خوب شما اونقدر سابقه که ما میخواستیم نداری! این بلا یبار سرم اومده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آخه منم دقیقاً در همین حیطه یعنی سیستم ها و روش ها کار کردم اما 1 سال و نیم. نه 10 سال!البته اینو بگم که این مساله میدونی واسه چیه؟ میگن 10 سال بعد تورو که 1 سال سابقه داری میگیرن اما دیگه حقوق رو میزنن 500 بعد میگی چرا میگه خوب شما اونقدر سابقه که ما میخواستیم نداری! این بلا یبار سرم اومده خوب توانایییییی خودت رو نوش بدی و بتونی شرکت رو به خودت محتاج کنی اون وقت براشون میتونی گربه برقصونی 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوب توانایییییی خودت رو نوش بدی و بتونی شرکت رو به خودت محتاج کنی اون وقت براشون میتونی گربه برقصونی نمدونم حالا من دختر به قول خودشون شهرستانی بودم یا اینکه اونا زیادی رند بود(البته نه ازون رندا که حافظ میگه، رندددددددد)که کلی پروژه انجام میدادم یه نفره در حالی که کار ما به صورت تیمی هست... اما در نهایت یه حقوق بخور و نمیری بهم میدادن. در هر حال من به اینکه کارم رو در حد اعلا انجام میدادم ایمان دارم و البته ایمان هم دارم که من آدم رونرمی هستم. بمتاسفانه توی جوامع ما تا همیشه آدم طلبکاری نباشی نمیشه به حقت برسی! 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها نگاه این کنید:http://www.estekhtam.com/?p=15596من موندم اگه 10 سال سابقه داشته باشی ممکنه بیکار باشی؟آره من پارسال همین موقع ها یه سه چهار ماهی بیکار بودم.بعدشم مسئله بیکار بودن نیست یه وقت یه بنده خدایی از شرایط فعلی شغلش راضی نیست و میخواد شغلشو عوض کنه.مثلا همین شرکت فکور صنعت به بعضی از مدیراش بالای 6 ملیون حقوق میده .خوب اگه یکی یه جای دیگه کار کنه و مثلا بخواد حقوق بالاتر بگیره چرا نره اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دیروز یکی از دوستام گفتم پایه ای بریم شرکت صدرا چند ماه کاراموزی منم گفتم نه همه میگن اشتباه کردی اما من میگم درست گفتم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دیروز یکی از دوستام گفتم پایه ای بریم شرکت صدرا چند ماه کاراموزی منم گفتم نه همه میگن اشتباه کردی اما من میگم درست گفتمخوب چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ خوب چرا؟ اینترم 20 واحد داریم همشم تخصصی نمیریسیم هم بریم اونجا هم دانشگاه بعدش من همیشه میگم بچه ها شرکتای ساده بریم که بعدشم همونجا شاغل شیم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ اینترم 20 واحد داریم همشم تخصصی نمیریسیم هم بریم اونجا هم دانشگاه بعدش من همیشه میگم بچه ها شرکتای ساده بریم که بعدشم همونجا شاغل شیممگه کارآموزی تابستونا نیست؟! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ مگه کارآموزی تابستونا نیست؟! چرا ولی اگه دانشگاهها بدن تابستونه خواهرم دوستم اونجا کار میکنه میگه بیاید کار یاد بگیریدهی میگیم ولمون کن نمیفهمه 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ چرا ولی اگه دانشگاهها بدن تابستونهخواهرم دوستم اونجا کار میکنه میگه بیاید کار یاد بگیریدهی میگیم ولمون کن نمیفهمه پس نمیخوای بری؟ولی برو بد نیست . 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ پس نمیخوای بری؟ولی برو بد نیست . نه نمبرم تابستون شاید برم ولی حالا اصلا نمیشه به دلایلی:دی هی روزگارمن کار میخوام تو شوبرت اون همه حقوق داره بسته 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ تو شوبرت اون همه حقوق داره بسته یعنی تو اگه شوبرت حقوق بگیره دیگه نمیری سره کار؟! 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ نه نمبرم تابستون شاید برم ولی حالا اصلا نمیشه به دلایلی:دی تو شوبرت اون همه حقوق داره بسته نمیخوامممممممم من آدم مستقلیممم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی تو اگه شوبرت حقوق بگیره دیگه نمیری سره کار؟! اگه حقوقش خوب باشه میرم میشینم بی دغدغه ارشد و دکترا میخونم اگه نه که میرم سرکار ، ارشدم که باید بخونم نمیخوامممممممممن آدم مستقلیممم الان اون کار کنه تو مستقل نیستی؟این چه حرفیه اگه اون کار بیرون میکنه تو هم داری کار خونه میکنی دیگه هر چی در میاد واسه جفته اگه اون داره یه فرش میخره تو هم داری جارو میزنی که تمیز بمونه پس همه چی نصفه میگم بمون ارشد بخون بهترین وقته 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی تو اگه شوبرت حقوق بگیره دیگه نمیری سره کار؟! مهردادی واقعاً فکر ممیکنی این نسل جدید کار میکنن؟ اگه حقوقش خوب باشه میرم میشینم بی دغدغه ارشد و دکترا میخونم اگه نه که میرم سرکار ، ارشدم که باید بخونم الان اون کار کنه تو مستقل نیستی؟این چه حرفیه اگه اون کار بیرون میکنه تو هم داری کار خونه میکنی دیگه هر چی در میاد واسه جفته اگه اون داره یه فرش میخره تو هم داری جارو میزنی که تمیز بمونه پس همه چی نصفه میگم بمون ارشد بخون بهترین وقته ما که هنوز علوسی نکلدیم که! البته این تز رو خودم دارم روش کار میکنم که تا وقتی منم برم اهواز درس بخونم!میدونی که قصد ادامه تحصیل دارم دختر، شوهر آدم هرچی کار هم کنه بازم بهترین کاراینه توی دولتی که هیچی به هیچیه هر دو سرکار باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده