VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ فانوسی . . . یووووحی . . . محمدحسن . . . خیلی دلم براتون تنگ شده . . . ! هرجا هستین شادِ شاد باشین و موفق :icon_gol: به به راحله خانوم یادته من اون موقع مبهم بودم چقد محمد حسین اذیتم میکرد :6404: خودم بهت مدال میدم تو غمت نباشه امید یادته یه مدت تو تالار برق اسبم میکیردیم چقد حال میداد شعر میخوندیم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [quote ببینم میتونی مثل عموت یه اسپمر بزرگ بشی حذف نشده بود مینایی تسلیت میگم عزیزم ممنون بچه رو به اسبم تشویق نکن الهی بگردم میناتسلیت میگم. غم آخرت باشه عسلم اگه اسپمر بزرگ بشم بهم چی جایزه میدی؟ نخیر الان فقط جایزه یه مدال داریم اونم میخوام بدم به مهرداد 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اگه اسپمر بزرگ بشم بهم چی جایزه میدی؟ هر چی که بخوای [quote ممنون بچه رو به اسبم تشویق نکن این بچه اینده داره استعدادش رو سرکوب نکن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ علییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [quote نخیر الان فقط جایزه یه مدال داریم اونم میخوام بدم به مهرداد :vahidrk: مهرداد خودش راضیه مدالشو بده من اگه مث اون شیرینیه پرش نکنی خسیس بازی در بیاره هر چی که بخوای این مداله که مینا میخواد بده به مهرداد میتونی؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ این مداله که مینا میخواد بده به مهرداد میتونی؟ اره مدالا همش دست خودمه تو جون بخواه عمو کیه که بده علییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جونننننننننننننننننننننننننننننم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اره مدالا همش دست خودمه تو جون بخواه عمو کیه که بده آرههههههه؟ باهات که کورس گذاشتم زدم نصفت کردم خودت و سه چرخه تو اوراق کردم مدالم میگیرم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آرههههههه؟باهات که کورس گذاشتم زدم نصفت کردم خودت و سه چرخه تو اوراق کردم مدالم میگیرم حیف که عموتم مجبورم بهت اوانس بدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ب امید یادته یه مدت تو تالار برق اسبم میکیردیم چقد حال میداد شعر میخوندیم حالا دیگه نه من میرم تالار برق نه توووووووووو 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آره من خیلی خوبم آخه این مدال هایی که این ممد میسازه پلاستیکیه به درد نمیخوره ها ولی جدا" مهرداد خیلی تو آپ کردن تالار کمکم میکنه دستت مرسی مهندس :icon_gol: خوب پس حالا که اینقدر خوبیو منم اینقدر کمک میکنم پس مدالمو بده دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ :vahidrk: مهرداد خودش راضیه مدالشو بده من اگه مث اون شیرینیه پرش نکنی خسیس بازی در بیاره این مداله که مینا میخواد بده به مهرداد میتونی؟ شیرینی چیه چاخ میشی حالا دیگه نه من میرم تالار برق نه توووووووووو اره الان میریم گیلان دیگه 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ به به راحله خانوم یادته من اون موقع مبهم بودم چقد محمد حسین اذیتم میکرد خودم بهت مدال میدم تو غمت نباشه واااااااااااااااااااااااااااااای تو مبهم خودمونی؟؟؟؟؟؟؟؟ :w58: باورت میشه من تازه فهمیدم vina همون مبهمه خودمونه خوبی گلم؟ آرررررررررررررررررررررررره مگه یادم میره این محمد حسن کیو اذیت نکرد :icon_pf (34): خوب پس حالا که اینقدر خوبیو منم اینقدر کمک میکنم پس مدالمو بده دیگه؟ مدال میخوای پسرم؟ پس به ممد میگی بمن مدال بده؟ اگه ممد بمن مدال بده منم به تو مدال میدم خوبه؟ من اصن خسیس نیستما این ممد دست و بالمونو بسته واقعا چرا این تاپیک رو از دست بچه ها پنهون کرده بودین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ از این به بعد اسبم سرایی بس زیبا احداث میگرد با مدیریت بریسا: 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ مدال میخوای پسرم؟ پس به ممد میگی بمن مدال بده؟ اگه ممد بمن مدال بده منم به تو مدال میدم خوبه؟ من اصن خسیس نیستما این ممد دست و بالمونو بسته 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ از این به بعد اسبم سرایی بس زیبا احداث میگرد با مدیریت بریسا: ای جااااااااااانم چی شد که این مسئولیت خطیرو دادین به من؟ ایول بهترین انتخاب بود! کچلم خودتی:vahidrk:به کوری چشم حسوداش خرمن خرمن گیسو دارم من 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ خرمن خرمن گیسو دارم من حجابتو رعایت کن دختر جون؟!!:zadan: 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ حجابتو رعایت کن دختر جون؟!!:zadan: الان من حجابمو دست زدم؟ شدی مث آقایون که میگن وصف العیش نصف العیش دوس داشته باشم رعایتم نمیکنم:1111: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ای جااااااااااانمچی شد که این مسئولیت خطیرو دادین به من؟ ایول بهترین انتخاب بود! کچلم خودتی:vahidrk:به کوری چشم حسوداش خرمن خرمن گیسو دارم من كسي رو شايسته تر از تو نديدم بعد تو مهرداد و ميلادم اسبمرهاي قابلي هستن كه جا داره ازشون تشكر شه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده