*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوباره اومدم:girl_blush2: سلام 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوباره اومدم:girl_blush2: سلام علیک سلام، خیلی خوش اومدی. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای چه سوت و کور پ کژان بشه ها؟! 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای چه سوت و کورپ کژان بشه ها؟! بعله ، بچه ها ازجمله جنابعالی کم تشریف میارن! 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به بههههه میبینم که این یه جا توی تالارمون داره راه میافته هاااااا همگی خوش اومدین:aghosh: کارن عزیز خوب شاید این جمله از ایران و ایرانی بدم میاد جواب دادن به سوالت رو برای بچه ها یجور خاص کرد! اما در هر صورت من پیشنهاد میکنم برای اینکه هم به خوانندگیت برسی و هم درست ایران ارشد شرکت نکن چون با این توصیفاتی که گفتی ایران موندنت و پشت کنکور بودنت برات اثرات منفی داره ... موفق باشی 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعله ،بچه ها ازجمله جنابعالی کم تشریف میارن! بوقچید دیجه تند تند میام البت اگه این درس و مخش بذاره خوب چه خبرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بوقچید دیجه تند تند میام البت اگه این درس و مخش بذاره خوب چه خبرا؟؟؟ خبرا پیشه خانم مدیرمونه. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبرا پیشه خانم مدیرمونه. اوا ؟؟؟ خوب خانوم مدیر شه خبلاااااا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w139: سلام salam sharmande windos avaz kardam farsi nadaram sharmande hatman nadidam lisanseto begir bad biya jik jik kon fench:d salam vala alan ke man injam s@ 9_41 pm hast 7 raftam uni taze alan residam khone:ws44: وای چه سوت و کورپ کژان بشه ها؟! بعله ،بچه ها ازجمله جنابعالی کم تشریف میارن! 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میلاد این پست بالایی یهنی شی؟ یکم تشریح کن برادر 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میلاد این پست بالایی یهنی شی؟یکم تشریح کن برادر:mornincoffee: :ws28: چه باحا ل شده خودمم منمیدونم چرا اینجوری شده دیگه دارم از دست میرم خواهرم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:چه باحا ل شده خودمم منمیدونم چرا اینجوری شده دیگه دارم از دست میرم خواهرم پسر خوبی بودی، نمیدونم چی شد که از دست رفتی لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي من به جاي تمامي اونايي كه نميان هر روز ميام حاضري ميزنم ..... اصلا رونق اينجا رو مديون من هستيد كه اينقدر فعالم هر روز ميام كركره مغازتون رو ميكشم بالا منتي نباشه اما سر ماه هم حقوقم رو نميديد 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوا ؟؟؟ خوب خانوم مدیر شه خبلاااااا؟؟؟ راستش من داشتم میرفتم بخوابم، واسه همین گفتم خانم مدیر خبرا رو میگه :w554: 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي من به جاي تمامي اونايي كه نميان هر روز ميام حاضري ميزنم ..... اصلا رونق اينجا رو مديون من هستيد كه اينقدر فعالم هر روز ميام كركره مغازتون رو ميكشم بالا منتي نباشه اما سر ماه هم حقوقم رو نميديد سلام ، روزه خوبی داشته باشی، 1 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.دستتون درد نکنه.نظراتتون رو خوندم ولی من واقعا نمیتونم ایران بمونم چون از خانواده ی ما فقط من و مادرم ایرانیم و هر کدوم یه جا هستن . بابام دبی-خواهرم بیرمنگام انگلیس و برادرم ونکوور کاناداس در هر صورت ما هیچگاه تا اون حد کنار هم نبودیم که معنای برادر و خواهری رو بطور کامل لمس کرده باشیم . من همه ی شما رو مثل برادر و خواهر خودم میدونم و همه ی شما رو دوس دارم.فعلا خداحافظ.من بازم میام:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مادرم هم فقط بخاطر من اینجا مونده. 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیالت راحت اصله اصله ، مگه آرمشو نمیبینی؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده