رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سمانه خانوم ما نمیایم

اهان سمانه خانوم:icon_pf (34)::icon_pf (34): منو باش که اسم این مهندس رو چی میخوندم:ws28: من فک میکردم اسمش سامانه هس.:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سمانه خانوم ما نمیایم

اهان سمانه خانوم:icon_pf (34)::icon_pf (34): منو باش که اسم این مهندس رو چی میخوندم:ws28: من فک میکردم اسمش سامانه هس.:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

(66).gif

لینک به دیدگاه
بچه ها اقتصاد مهندسی بخواد سوال بیاد تشریحی میاد یا مسئله؟:ws37:

بستگی به دانشگاه و استادتون داره ،هر دومدل میتونه بیاد(کمی از هر دو)،از ترم بالائیاتون یا استاد باید بپرسی .

• Like 3
لینک به دیدگاه

ترم 4 هستمااا:banel_smiley_4:هر جور بخووای حساب کنی زود برداشتم من ترم دو اقصاد 1 پاسیدم ترم سه اقتصاد 2

ترم 4 هم مهندسی:banel_smiley_4:

اخی هنو ترم چهاری:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام.من از شما دوستان خوبم یه سوال دارم میخوام کمکم کنید......من 2 سال دیگه که درسم تموم بشه از ایران میرم واسه همیشه تا خوانندگی ام رو اونجا ادامه بدم کارهام هم تقریبا داره رو به راه میشه و مشکل خاصی بابت رفتن ندارم.ولی خودم خیلی دوس دارم فوق لیسانس صنایع بگیرم ولی این کار تداخل ایجاد میکنه با رفتنم و رفتنم را به تعویق میندازه و از یه طرف سخت بودن قبولی برای فوق صنایع داره منو بی انگیزه میکنه.از یه طرف هم از ایران و ایرانی بدم میاد و نمیتونم اینجا رو تحمل کنم البته منظورم شما دوستان خوبم نیستید.حالا از شما راه حل میخوام که کمکم کنید یه تصمیم خوب بگیرم.:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سمانه من اومدم اینجا هوامو داشته باش:banel_smiley_52:

نترس خودم باهاتم ......اينا بي خطرن ......وقت كردي برق هم بيا اما اگر امدي خطر ناكه ممكنه برق بگيرتت:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام.من از شما دوستان خوبم یه سوال دارم میخوام کمکم کنید......من 2 سال دیگه که درسم تموم بشه از ایران میرم واسه همیشه تا خوانندگی ام رو اونجا ادامه بدم کارهام هم تقریبا داره رو به راه میشه و مشکل خاصی بابت رفتن ندارم.ولی خودم خیلی دوس دارم فوق لیسانس صنایع بگیرم ولی این کار تداخل ایجاد میکنه با رفتنم و رفتنم را به تعویق میندازه و از یه طرف سخت بودن قبولی برای فوق صنایع داره منو بی انگیزه میکنه.از یه طرف هم از ایران و ایرانی بدم میاد و نمیتونم اینجا رو تحمل کنم البته منظورم شما دوستان خوبم نیستید.حالا از شما راه حل میخوام که کمکم کنید یه تصمیم خوب بگیرم.:icon_gol::icon_gol:

همه چیز متقابله!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود :ws3:

سلام،

خوب پس سعی کن غیبتت زیاد طولانی نشه.

سمانه من اومدم اینجا هوامو داشته باش:banel_smiley_52:

مگه اینجا لولو خورخوره داره؟!!!!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سیلااام

برو همون خواننده شو عزیزم:ws3:

سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود :ws3:

سیلاااام:ws3:

نترس جات گلدون گذاشتیم پر شد:w16:

نیست تو لیسانستو گرفتی الان دانشجوی ارشدی:banel_smiley_4:

نه بابا دانشجوی دکترام:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...