samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ جون داداشمو قسم نده:w00: خب باشه منم زنش نميشم تا بترشه ....:w00: 1 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سمانه خانوم ما نمیایم اهان سمانه خانوم:icon_pf (34)::icon_pf (34): منو باش که اسم این مهندس رو چی میخوندم من فک میکردم اسمش سامانه هس.:ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سمانه خانوم ما نمیایم اهان سمانه خانوم:icon_pf (34)::icon_pf (34): منو باش که اسم این مهندس رو چی میخوندم من فک میکردم اسمش سامانه هس.:ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مریم؟ مکانیکا رو بی خیال شو خود گیرن اونااونجا هم نمیام وسط اونا میری خود گیر نشی:w00: 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها اقتصاد مهندسی بخواد سوال بیاد تشریحی میاد یا مسئله؟ بستگی به دانشگاه و استادتون داره ،هر دومدل میتونه بیاد(کمی از هر دو)،از ترم بالائیاتون یا استاد باید بپرسی . 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها اقتصاد مهندسی بخواد سوال بیاد تشریحی میاد یا مسئله؟ تو هنوز اقتصاد مهندسی پاس نکردی 1 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقتصاد مهندسی که واقعا درس باحالیه نباید واسه نمره خوندش بلکه باید ازش لذت برد من که این کتاب رو خیلی دوس دارم. 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ترم 4 هستماااهر جور بخووای حساب کنی زود برداشتم من ترم دو اقصاد 1 پاسیدم ترم سه اقتصاد 2 ترم 4 هم مهندسی اخی هنو ترم چهاری 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود 3 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من از شما دوستان خوبم یه سوال دارم میخوام کمکم کنید......من 2 سال دیگه که درسم تموم بشه از ایران میرم واسه همیشه تا خوانندگی ام رو اونجا ادامه بدم کارهام هم تقریبا داره رو به راه میشه و مشکل خاصی بابت رفتن ندارم.ولی خودم خیلی دوس دارم فوق لیسانس صنایع بگیرم ولی این کار تداخل ایجاد میکنه با رفتنم و رفتنم را به تعویق میندازه و از یه طرف سخت بودن قبولی برای فوق صنایع داره منو بی انگیزه میکنه.از یه طرف هم از ایران و ایرانی بدم میاد و نمیتونم اینجا رو تحمل کنم البته منظورم شما دوستان خوبم نیستید.حالا از شما راه حل میخوام که کمکم کنید یه تصمیم خوب بگیرم.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نیست تو لیسانستو گرفتی الان دانشجوی ارشدی مينا چرا جواب سلامم رو ندادي ............:w00: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مينا چرا جواب سلامم رو ندادي ............:w00: سمانه من اومدم اینجا هوامو داشته باش:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سمانه من اومدم اینجا هوامو داشته باش:banel_smiley_52: نترس خودم باهاتم ......اينا بي خطرن ......وقت كردي برق هم بيا اما اگر امدي خطر ناكه ممكنه برق بگيرتت 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من از شما دوستان خوبم یه سوال دارم میخوام کمکم کنید......من 2 سال دیگه که درسم تموم بشه از ایران میرم واسه همیشه تا خوانندگی ام رو اونجا ادامه بدم کارهام هم تقریبا داره رو به راه میشه و مشکل خاصی بابت رفتن ندارم.ولی خودم خیلی دوس دارم فوق لیسانس صنایع بگیرم ولی این کار تداخل ایجاد میکنه با رفتنم و رفتنم را به تعویق میندازه و از یه طرف سخت بودن قبولی برای فوق صنایع داره منو بی انگیزه میکنه.از یه طرف هم از ایران و ایرانی بدم میاد و نمیتونم اینجا رو تحمل کنم البته منظورم شما دوستان خوبم نیستید.حالا از شما راه حل میخوام که کمکم کنید یه تصمیم خوب بگیرم.:icon_gol: همه چیز متقابله! 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود سلام، خوب پس سعی کن غیبتت زیاد طولانی نشه. سمانه من اومدم اینجا هوامو داشته باش:banel_smiley_52: مگه اینجا لولو خورخوره داره؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه اینجا لولو خورخوره داره؟!!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من از شما دوستان خوبم یه سوال دارم میخوام کمکم کنید......من 2 سال دیگه که درسم تموم بشه از ایران میرم واسه همیشه تا خوانندگی ام رو اونجا ادامه بدم کارهام هم تقریبا داره رو به راه میشه و مشکل خاصی بابت رفتن ندارم.ولی خودم خیلی دوس دارم فوق لیسانس صنایع بگیرم ولی این کار تداخل ایجاد میکنه با رفتنم و رفتنم را به تعویق میندازه و از یه طرف سخت بودن قبولی برای فوق صنایع داره منو بی انگیزه میکنه.از یه طرف هم از ایران و ایرانی بدم میاد و نمیتونم اینجا رو تحمل کنم البته منظورم شما دوستان خوبم نیستید.حالا از شما راه حل میخوام که کمکم کنید یه تصمیم خوب بگیرم.:icon_gol: سیلااام برو همون خواننده شو عزیزم سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود سیلاااام نترس جات گلدون گذاشتیم پر شد نیست تو لیسانستو گرفتی الان دانشجوی ارشدی نه بابا دانشجوی دکترام 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي سلام،:icon_pf (44): مرسی مرسی، امیدوارم روز خیلی خوبی داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده