کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام کسی خونه هست. بازم که سوت و کوره اینجا.:ws27::ws27: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بفرمایین جوجه؟ :ws3: ایول مهرداد :aghosh: نازی یاد بگیر نصفه تو میگمااااااااا اینجا شده اسپمکده؟دههه پاشین برین دنبال کاراتوننننننن ایول جدیت سلام کسی خونه هست. بازم که سوت و کوره اینجا.:ws27::ws27: :w58: 1 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به به یه اشنا پیدا شد.خوش فکرم بخوای فقط بچه های صنایع.:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به به یه اشنا پیدا شد.خوش فکرم بخوای فقط بچه های صنایع.:4uboxsmiley: سیلاااااام مخلصیم کارن جان این جمله اخرتو باید با طلا بنویسن حالا بیا تا نازی نیست قلیون بزن روشن شی :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سیلااااااممخلصیم کارن جان این جمله اخرتو باید با طلا بنویسن حالا بیا تا نازی نیست قلیون بزن روشن شی :Ghelyon: سلام.بستگی به تنباکش داره اگه نعناع باشه میزنم.:Ghelyon:Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::w42::w42:: لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ There are moments in life when you miss someone So much that you just want to pick them from Your dreams and hug them for real گاهی در زندگی دلتان به قدری برای کسی تنگ می شود که می خواهید او را از رویاهایتان بیرون بیاورید و آرزوهای خود در آغوش بگیرید 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هي روزگارررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من صورتم این مدلی نست که این مدل بهم بیاد مثل صورت شما استخونیه، این واسه خودت من همونو میخوام خیلی خوب ،حالا که میگی، این دختر خانم واسه خودم. عینکمو میدم بهت، ولی آخه مردونست!!!! 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :ws3:ایول مهرداد :aghosh: نازی یاد بگیر نصفه تو ایول جدیت :w58: بزن جوون شارژ شی لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هي روزگارررررررررررررررررررررررررررر دوباره چی شده؟! 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سیلااااااممخلصیم کارن جان این جمله اخرتو باید با طلا بنویسن حالا بیا تا نازی نیست قلیون بزن روشن شی :Ghelyon: آره ،فکر خوبیه تا نازی نیس منم یه قلیونی بزنم :Ghelyon: لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ همه رفتند از این خانه ولی غصه نرفت ، این یار قدیمی چه وفایــی دارد ... لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بالهای قوی بسازید(کنت بلنچارد) هرچه سخت تر کار کنید ، تسلیم شدن دشوارتر می شود(وینس لومباردی) پیروز نشدن قابل توجیه است اما تلاش نکردن قابل توجیه نیست(مایکل جوردن 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نمیخواد الان موهامم مدل توهه ایم میاد میرم کنار دریا خوبه به به خوش بحالت که میری کنار دریا، بهت خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تحصیل کرده :icon_pf (10): :ws28: :ws28::ws28::ws28: کدوم اش .کدوم کشک.:Ghelyon::Ghelyon: لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ جدی نگیر jojo جون شوخی کردم . اواتارت خیلی دوست داشتنی ه. 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مينا سريع پاشو بيا مقر مكانيكا يكي قهر كرده نياز به كمك دارم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مریم؟ مکانیکا رو بی خیال شو خود گیرن اونااونجا هم نمیام وسط اونا میری خود گیر نشی:w00: عينكت رو درست كن مريم كيه من سمانه خانم هستم پاشو بيا ..... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سمانه خانوم ما نمیایم عحب دوره زمونه ای شده عروسا واسه خواهر شوهرا تعیین تکلیف میکننمن خواهر شوهرم یا تو:w00: جون ممد تپلو پاشو بيا .....كم خواهر شوهر بازي درار :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده